Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Juruterbang MAS Cantik Tular, Layan Lagu Rock Kapak Dalam Kokpit!

7-5-2019 11:32 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 84

Selalunya apabila ada pramugari cantik sahaja mesti tular ke serata media sosial.

Tapi tidak pula kali ini apabila seorang juruterbang MAS yang cantik menawan tular kerana videonya yang melayan lagu rock kapak 90-an di dalam kokpit.


Ramai yang tidak sangka, wanita muda seperti itu kelihatan seronok melayan lagu Taman Rasyidah Utama oleh kumpulan Wings semasa bekerja.

Gadis yang dikenali sebagai Khaysha Faizal ini sebenarnya mempunyai pengikut seramai 200 ribu di laman Instagramnya kerana rupa parasnya yang cantik serta mempunyai pekerjaan yang unik bagi seorang perempuan iaitu Kapten untuk MAS.

Kredit foto: Instagram
Rupanya juruterbang pun berkararoke dalam kokpit ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
8
Marah
4
Terkejut
3
Sedih
6
Lawak
7
Bosan
4
Komen: 84
Komen

Previous : Majalah Sport Illustrated Dipuji Tampil Model Berhijab Buat Kali Pertama

Next       : Bakal Jurutera, Lihat Pencapaian Model Cilik Air Kordial F&N Yang Makin Cantik Ini!

Komen Terbaru

Quote eizarz 19-7-2019 12:42 AM
at certain angle yes,but not in other shot..pls edit the title tuan tanah kedaung...

Lain-lain Komen

Quote Meiizu 7-5-2019 11:39 AM
hahahh jantan2 nak gegirl lelawa kemain tapi esok kemain up status  balik keje bini tak sambut, makan sendirilah.. (ada cite kat thread laki cikgu bini doktor )
Quote tagas 7-5-2019 11:56 AM
cantik n stylo
Quote Victorioussss 7-5-2019 12:06 PM
Kapten my ass. Main hembusss
Quote manehnya 7-5-2019 12:09 PM
Edited by manehnya at 7-5-2019 12:14 PM

uii cantiknye dia.. mixed kah... betuah anak sapa niii
anak mami rupanyaa
Quote Kurex 7-5-2019 12:20 PM
Muka macam lopak mix lisa suwihani
Quote umbut 7-5-2019 12:30 PM
Meiizu replied at 7-5-2019 11:39 AM
hahahh jantan2 nak gegirl lelawa kemain tapi esok kemain up status  balik keje bini tak sambut, maka ...

Kannn.. nak yg karier menggunung.. pastu bising bini balik x layan tidur penat..
Quote zulka 7-5-2019 12:36 PM
lawa...menaikkan selera
Quote RatuDunia94 7-5-2019 12:37 PM
Apa yg buat sheols viral n buat org rasa impress?
80% sbb sheols cantik, 15% pasal kerjaya, 5% dgr lagu rock kapak.

Cuba wajah sheols x cantik, pastu bertudung. Rasa2 viral x?
Quote bellaa 7-5-2019 12:41 PM
Victorioussss replied at 7-5-2019 12:06 PM
Kapten my ass. Main hembusss

habis tu?
Quote bellaa 7-5-2019 12:45 PM
such an inspire for youngsters
complete package.. s

dari viral bende bodo gelek2 depan tiktok. awek cendol?
bagai langit dgn bumi hokay
Quote Victorioussss 7-5-2019 12:45 PM
bellaa replied at 7-5-2019 12:41 PM
habis tu?

First officer jah ni. Stop thinking pilot ni cerdik

Masuk academy pn pakai spm just credit sajork
Quote EvieWanKenobi 7-5-2019 12:57 PM
kenapa kata dia Kapten? terang2 pakai 2 stripe je..

One stripe is not normally used for airline pilots but it is sometimes used for flight trainees.
A flight engineer or a second officer wears two stripes.
A first officer, also called a co-pilot or second in command, wears three stripes.
A captain, or a pilot in command, wears four stripes.
Quote Artemesiaa 7-5-2019 12:58 PM
Minat masing2 ada suka rock kapak ada kpop ada suka lagu baru ada suka lagu lama
Quote bellaa 7-5-2019 01:13 PM
EvieWanKenobi replied at 7-5-2019 12:57 PM
kenapa kata dia Kapten? terang2 pakai 2 stripe je..

One stripe is not normally used for  ...

thanks for info.

sis rakyat marhein.. tak tahu
Quote EvieWanKenobi 7-5-2019 01:31 PM
bellaa replied at 7-5-2019 01:13 PM
thanks for info.

sis rakyat marhein.. tak tahu

no biggie..
Quote Andyscenes 7-5-2019 01:39 PM
Mcm raja ilya
Quote munchkin 7-5-2019 02:30 PM
Serius sikit boleh tak. ?
Quote seri_mawr 7-5-2019 02:30 PM
EvieWanKenobi replied at 7-5-2019 12:57 PM
kenapa kata dia Kapten? terang2 pakai 2 stripe je..

One stripe is not normally used for  ...

baru ku tahu....

ingatkan asal baju gini jek pilot...

2 stripes tu...bawak kapal terbang dok..??

Quote haryatie 7-5-2019 03:30 PM
mmg cntik..kerja pun best
bertuah org cntik, buat apa pun nmpak manis menawan

Lihat semua komen(84)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095754s Gzip On
To Top