Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Ramadan Syawal Lihat artikel

Anak Hadiahkan Telekung Siti Khadijah, Mak Terus 'Campak' Telekung Lama!

Oleh: Myeonir|7-5-2019 10:29 AM Komen: 54
Siapa tidak tahu dengan strategi promosi telekung Siti Khadijah yang mensasarkan golongan 'mak-mak'. Penuh iklan di kaca televisyen, tambahan lagi pada bulan puasa ini.

Baru-baru ini, tular video seorang ibu yang menjerit kegembiraan apabila dihadiahkan telekung jenama itu oleh anak lelakinya bersempena bulan Ramadhan.



Gembira sakan betul anak-beranak ini dengan ibunya yang seronok mendapat telekung eksklusif dan anak-anak yang seronok mengusik ibu mereka.

Ibu mereka tersangatlah gembira sampai tak lupa bergaya dengan telekung Siti Khadijah itu sebelum ke surau.


Kredit foto: Twitter

Netizen yang melihat telatah dua beranak itu terhibur dengan reaksi si ibu apabila menerima hadiah tersebut. Comel habis!


Kredit foto: Twitter

Seronoknya tengok keluarga mereka ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 54
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Ah_Kwan 2-6-2019 04:33 PM
Edited by Ah_Kwan at 2-6-2019 04:35 PM

keh keh keh

boleh buat jadi kain kapan sekali kah?
kalau boleh, worth it untuk lu beli yang mahal..
kerna ianya boleh sampai hingga ke liang lahad..

keh keh keh

Lain-lain Komen

Quote myakayina 7-5-2019 11:06 AM
telekung nur arjana tu pun cantik2 jgk design nya..tapi starting price from RM299 hokay..
Quote nuryakmal 7-5-2019 11:18 AM
"nak... mak teringin telekung siti khadijah"
Quote lee_sakura 7-5-2019 11:33 AM
myakayina replied at 7-5-2019 11:06 AM
telekung nur arjana tu pun cantik2 jgk design nya..tapi starting price from RM299 hokay..

itu telekung yahudi namanya, merepek je sampai rm500 pon ada
Quote Melorqe 7-5-2019 12:29 PM
aku nak pakai ni pun pikir berkali2.
takut jadi riak pulak kalau bawak pg masjid.
tapi aku tak paham betul kenapa nak buat dan jual harga sampai rm600?
last2 orang pegi beli kat betnam juga lagi murah.
Quote EvieWanKenobi 7-5-2019 12:44 PM
kalau mampu, teringin juga..
Quote Artemesiaa 7-5-2019 01:00 PM
Pengaruh iklan buat ramai jadi minat nak guna
Quote mdhelmi 7-5-2019 01:06 PM
myakayina replied at 7-5-2019 11:06 AM
telekung nur arjana tu pun cantik2 jgk design nya..tapi starting price from RM299 hokay..

okla tu
telekung bukan jenis pakai buang
Quote annabellaruz2 7-5-2019 02:41 PM
lee_sakura replied at 7-5-2019 12:33 PM
itu telekung yahudi namanya, merepek je sampai rm500 pon ada

klu kena curi, laku ke anta kat kedai pajak?

Quote RatuDunia94 7-5-2019 03:51 PM
Kalao mak iols dapat ni pon buka dia peduli band SK ke.. mahal ke... asalkan telekung tu dia selesa..
Quote Peaches113 7-5-2019 05:07 PM
Nenek datang rumah pinjam telekung. Sedap kata nenek, elok terletak di muka, kain ringan.

So meols kasi je la kat nenek. Semalam pakai pi terawih. Orang tua tak tau pun harga berapa. Sementara nenek masih ada, kita kasi lah apa yang termampu. Sayang nenek
Quote salmon-suki 7-5-2019 10:07 PM
Ape y bestnye telekung SK ni?knp org obses sgt ek?ke aiolzs sorg je y tak obses ngn branded items?same goes to tudung,baju etc...bnde y aiolzs akan pakai n cari y brand tu cuma kasut sahaja..y lain2 asalkan aiolzs selesa dan tak mainstream mcm org lain,aiolzs pakai jah
Quote Lagubestbest 8-5-2019 01:31 AM
Edited by Lagubestbest at 8-5-2019 01:32 AM
salmon-suki replied at 7-5-2019 10:07 PM
Ape y bestnye telekung SK ni?knp org obses sgt ek?ke aiolzs sorg je y tak obses ngn branded items?sa ...

Kualiti material memang dia jaga. Benang jahitan pun diorang buat elok. Kiranya diorang buat satu, test dulu panas ke tak, selesa ke tak, betulkan balik mana2 yang tak best, dah okay semua baru proceed untuk mass produce.
Walaupun mahal dari biasa, tapi takdelah caj harga yahudi terus, kira masih lagi mampu milik untuk barang premium.
Quote sufi^_^ 8-5-2019 09:10 AM
salmon-suki replied at 7-5-2019 02:07 PM
Ape y bestnye telekung SK ni?knp org obses sgt ek?ke aiolzs sorg je y tak obses ngn branded items?sa ...

Kita boleh buat kelab cam ni. Tak suka ikut trend. Tak ke mana trend2 ni & takkan terikut.
Quote ~boolean 8-5-2019 09:23 AM
Sebab kualiti.

Jarang sekali aku dengar orang kata buruk tentang jenama siti khadijah. Sesuailah harga dengan kualitinya.

Bukan mcam tudung duckscraves atau naelofar yang dengar katanya harga makin naik tapi kualiti makin menjunam.

Aku pakai telekung siti khadijah memang beza kualitinya dengan telekung biasa.
Tapi telekung mahal-mahal pun, kalau tak sembahyang apa gunanya.
Quote pittjie 8-5-2019 11:52 AM
salmon-suki replied at 7-5-2019 10:07 PM
Ape y bestnye telekung SK ni?knp org obses sgt ek?ke aiolzs sorg je y tak obses ngn branded items?sa ...

kita sebijik sama la salmon. tak heran langsung dgn brand tudung, baju even handbag sekali pun. tapi kasut ya aku memilih. hari tu .. aku beli bag kat kaison je. beg macam raga. dari plastik. guna je tuk gi opis. ada je org tegur bag tu lawa. then kelmarin tu cari kasut. pilih2 clarks, hush puppies .. aku letak balik. sekali yang aku beli .. tod's. ko rasa matching tak pakai jalan2 kelek beg raga kaison tapi pakai kasut tod's aa salmon?
Quote adik_aza 8-5-2019 12:53 PM
huhuhu tak pernah mampu beli telekung SK ni
Quote iznanaziz 8-5-2019 12:54 PM
pittjie replied at 8-5-2019 11:52 AM
kita sebijik sama la salmon. tak heran langsung dgn brand tudung, baju even handbag sekali pun. ta ...

cer snap gambar beg tu, kata org puji cantik.
Quote tiramisuu 8-5-2019 01:26 PM
Edited by tiramisuu at 8-5-2019 01:28 PM
salmon-suki replied at 7-5-2019 10:07 PM
Ape y bestnye telekung SK ni?knp org obses sgt ek?ke aiolzs sorg je y tak obses ngn branded items?sa ...

Mak aku memang suka sbb kualiti kain ringan dan part muka kemas terletak. Mak aku biasanya cerewet part muka dan SK sesuai dgn dia. Kalau ikutkan mak tak pernah tau pn pasal brand SK. Start gi kedai pn sbb gerai biasa mak aku beli telekung dah tutup. So, aku suggest gi SK sbb tu je brand yg aku tau dan kedai senang cari


Interestingnya aku tau pasal brand SK sbb baca kat forum gosip. Forumer2 sembang beli SK siap beli utk mak dan puji kualiti.

Quote salmon-suki 8-5-2019 06:11 PM
pittjie replied at 8-5-2019 11:52 AM
kita sebijik sama la salmon. tak heran langsung dgn brand tudung, baju even handbag sekali pun. ta ...

Sama je..aiolzs beli beg lambak kt masjid jamek atau kt pasar2 mlm..xpun beg rege 10hinggit,12hinggit kt shopee org igt beg rege ratus2..maybe sbb kite classy kot..

#doneangkatbakulsendiri

Lihat semua komen(54)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.153782s Gzip On
To Top