Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Che Ta Buat Hal Lagi, Tular Gambar Bekas Driver Lepas Ugut Saman Di Instagram

6-5-2019 11:54 AM|Oleh: intan| Komen: 110

Foto: IG
Nampaknya belum tamat lagi perbalahan antara Che Ta dan bekas pemandunya yang tercetus tidak lama dahulu. Sebelum ini, Che Ta ada buat ugutan untuk menyaman bekas pemandunya.

Dengan kapsyen 'Hati-hati dengan orang ini!!', kali ini Che Ta telah memuat naik gambar pemandu tersebut di insta story miliknya namun telah dipadam beberapa lama kemudian.




Perkara tersebut telah sampai ke pengetahuan bekas pemandu beliau yang dikenali sebagai mr_jiman dan telah memuat naik beberapa posting dengan kapsyen berbaur kekesalan mengenai tindakan Che Ta.

Sudah mengaku salah dan tidak pernah lari dari Che Ta

Menurutnya, dia tidak pernah lari dari Che Ta dan telah mengaku salah atas kesilapan beliau. Malah mr_Jiman juga telah memberikan keretanya sebagai cagaran, sama nilai dengan kesalahan yang telah dilakukan kepada Che Ta. Dia menambah, Che Ta juga masih menghubungi dirinya sehingga ke hari ini.



Tak tahu apa tujuan viral 


Netizen yang prihatin juga telah meninggalkan komen di laman instagram bekas pemandu Che Ta itu. Kebanyakan netizen mempersoalkan keperluan Che Ta menularkan gambar walaupun perkara itu telah lama berlalu.


Bulan - bulan Ramadhan yang mulia ini sudah-sudahlah ya bergaduh. Benda sudah lama, kenapa nak bangkitkan lagi? Apa-apa pun doakan mereka berbaik semula ya! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
3
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 110
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Main Dengan Anak Sama-Sama, Sharnaaz Dengan Nabila Dah Berdamai. Syukur!

Komen Terbaru

Quote Ali_x 29-5-2019 09:44 PM
Udah2 la tu...

Lain-lain Komen

Quote myakayina 6-5-2019 12:00 PM
dah knp cheta ni? tak habis2 la..bulan puasa dah ni cheta oi..buang yg keruh ambik yg jernih jela..mcm adik ipar hang yg dok tibai pakcik guard tu..
Quote Mary_jane 6-5-2019 12:08 PM
Dah2 lah che ta oi. Dah macam biol asyik viralkan hal2 pekerja.
Quote kaseh80 6-5-2019 12:11 PM
Attention seeker sgt sgt ni
Quote danieladam 6-5-2019 12:16 PM
Ni driver yg sama yg Nek Ta nak saman dlu ke sbb Nek Ta tak bayar gaji? Kenapa dalam ni driver tu ngaku die mmg ada salah? Ke driver lain pulak ni?
Quote maylink23 6-5-2019 12:21 PM
danieladam replied at 6-5-2019 12:16 PM
Ni driver yg sama yg Nek Ta nak saman dlu ke sbb Nek Ta tak bayar gaji? Kenapa dalam ni driver tu ng ...

Rasa driver lain sbb yang tu mcm nama Riduan.
Quote mistified 6-5-2019 12:38 PM
Kenape driver nek ta silih berganti? Ni kes apa plak?
Quote SherryZass 6-5-2019 12:41 PM
Kalau dah asyik ada tak kena je dengan driver, rasanya baik la drive sendiri keta tu cektaa oi, takpon hire je anak bujang tu amannnn
Quote danieladam 6-5-2019 12:41 PM
maylink23 replied at 6-5-2019 12:21 PM
Rasa driver lain sbb yang tu mcm nama Riduan.

Aiyo..driver lain ke? Berapa banyak driver nek ta ni? Apasal smua bermasalah dgn Nek Ta? Ke Nek Ta yg bermasalah sebenarnya?
Quote dewi_rina 6-5-2019 12:45 PM
Meroyan la hang oi che taaaaa
Quote dewi_rina 6-5-2019 12:46 PM
SherryZass replied at 6-5-2019 12:41 PM
Kalau dah asyik ada tak kena je dengan driver, rasanya baik la drive sendiri keta tu cektaa oi, takp ...

Anak dia yg tak aman
Dok dengar dia beletiaq

Dari dalam rumah smpai dalam kereta
Sampai ke sudah


Quote Kurex 6-5-2019 12:47 PM
Bodohnya perempuan tua bajet muda ni
Quote acikbajuhijau 6-5-2019 01:04 PM
sejenis tak move on kah hang ni che ta? ko tak kesian ke dengan dia? dia dah cagar kereta ko nak apa lagi?
Quote sharlenetexas 6-5-2019 01:08 PM
Naik Grab ajelah Cikta.
Quote naina 6-5-2019 01:09 PM
Rimasnya tengok kening alter dia tu sekali bulu mata pelesu tebal tu..berat2.
Quote Andyscenes 6-5-2019 01:29 PM
Confirm aku x keje ngn dorg da
Quote buapakperut 6-5-2019 01:56 PM
SherryZass: Kalau dah asyik ada tak kena je dengan driver, rasanya baik la drive sendiri keta tu cektaa oi, takpon hire je anak bujang tu amannnn

jap lagi anak sendiri kena viralkan
Quote namieamuro 6-5-2019 02:05 PM
haih la cikta..kisah drebar je bersilih ganti..culas byr lg ke ape ni atau drebar lambat seminit nk jemput? suh aje la jensaidin tu jd drebar

naseb la tak mampu hire BG..kalau tak ape pulak kisah cheta dgn BG
Quote tagas 6-5-2019 02:28 PM
nek tah propa nak wat drama kot

hujung2 nak raya sok viral pic

bersalam ciom pelok sakan ngan driver depa

persis dek ipar terus acah2 baik

nak naik kan saham gituh
Quote pumpkinpatch 6-5-2019 03:00 PM
Che Ta ni aku rasa insecure. Dia konon yg banyak reta, millionaire ke apa, tapi bila tengok orang yg sedang sedang yg kerja biasa, nampak happy and selesa, dia mula tak keruan.

Hidup dia sendiri tak tenang.

Lihat semua komen(110)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.187662s Gzip On
To Top