Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Ingatkan Wany Hasrita Ni Skema, Macam Ustazah. Rupanya..."

3-5-2019 04:22 PM|Oleh: Saiful| Komen: 50

Kalau tak kenal dengan Wany Hasrita, ramai yang anggap dia macam pendiam dan sopan gayanya.

Rupanya kepala Wany ni 'gila' juga.


Dlam rakaman yang dimuat naik oleh Diana Danielle, Wany dilihat buat muka!

Nampak bersahaja, kelakar jadinya bila tengok.


Diana kata dulu dia ingat Wany budak skema dan pernah dipanggil sebagai ustazah.

Di ruangan komen Wany sempat membalas dan katanya ayam tu sedap sangat dan disebabkan itulah mukanya jadi begitu.


Tapi memang Wany nampak 'nakal' betul!

"Teruskan buat kami terhibur Wany!" tambah Diana.

Foto: IG
Wany memang suka buat muka kelakar macam ni, ada yang terhibur juga tak tu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 50
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Michael Ang Peluk Islam - Rupa-Rupanya Alif Satar Dah Simpan Rahsia Selama Setahun

Komen Terbaru

Quote kokocrunch 10-5-2019 08:49 AM
hambar jerk..

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 3-5-2019 04:26 PM
Gosip apa ni? Skala nguapan level infiniti.
Quote lee_sakura 3-5-2019 04:47 PM
Jadi gosip nya apa sih
Quote ArnabAtasBulan 3-5-2019 04:51 PM
Ok la ni. Saya tak nampak publisiti murahan yang menyakitkan hati. Semoga murah rezeki.
Quote fuyupoktek 3-5-2019 04:57 PM
Dah ko kenapa buat muka teran berak tu xpepasal smuorg imejin ko tgh meneran dlm toilet
Quote aijinmisaki 3-5-2019 05:31 PM
Dah memang tak ada gossip sangat ke?
Quote Minami2013 3-5-2019 05:47 PM
Sejak menang paling popular ni makin sepi lak wany. Anyway kalau nama naik sbb gosip sampah lebih baik dok senyap2 kan.
Quote Kurex 3-5-2019 05:56 PM
Nguapan tahap dewamor
Quote damian_lee 3-5-2019 05:59 PM
Cari Saiful ... expected sampah ya ... koserr
Quote SherryZass 3-5-2019 06:06 PM
Dah takdak gossip, ini pon boleh jadi gossip
Quote seri_mawr 3-5-2019 06:15 PM
hahhaa..
tapi akak pun ingat wani ni skema....

tapi tgk rancangan apa entah nyanyi2.....jihan muse jadi hos si wani ni mcm kelakar2 jugak...takde la skema....

Quote umbut 3-5-2019 06:30 PM
Pompuan yg selalu nyanyi ngan wani tu sapooo
Quote beatgirlX 3-5-2019 06:32 PM
Biasa laa..skema tak semestinya x giler..hahaha
Quote unguaurora 3-5-2019 08:15 PM
Bohsannnnn
Quote hzln 3-5-2019 09:10 PM
Apa ni tred BINTANG  PALING POPULAR ABPBH merangkak2 nak capai 15 posting pun cukup punya sengsara....mana nak letak muka, tred pelakon tempelan watak abah abah pun bulih pjg berpages2 walo takde menda pun yg dibincang dlm tu
Quote YomiuriLandMae 3-5-2019 10:47 PM
BINTANG PALING POPULAR ABPBH 2018


hmm...
Quote whitePoison 4-5-2019 01:48 AM
Carut ape ni?
Ok nexttttt
Quote September14 4-5-2019 01:52 AM
Hehe mmg sengal wani ni... pic dia pkai tudung hitam bju putih tu cntik dowh
Quote HannahMontana 4-5-2019 09:30 AM
muka tengah inzal
Quote NazRysha 4-5-2019 11:04 AM
dia ni melebih2 aku tengok
suka buat reaksi muka mcm budak terencat

Lihat semua komen(50)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.121353s Gzip On
To Top