Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
May
03

Siap Sedia Harga Runtuh Sehingga 70 Peratus Di Watsons Sebelum Ramadan..

3-5-2019 03:30 PM| Komen: 10

Masih belum terlambat rasanya bagi anda yang merupakan pengunjung dan juga pembeli tegar Watsons untuk 'grab' peluang keemasan harga runtuh sebelum Ramadan ini. 

Sehingga 70 peratus, Watson menawarkan diskaun khusus untuk anda menerusi 5.5 Online Shopping Festival yang bermula dari 29 April hingga 5 Mei 2019.


Sempena festival 5.5 itu, banyak promosi hebat yang anda boleh dapati seperti 'Buy 1 Free 1', Flash Deal dan pelbagai lagi. 

Flash Deal misalnya diadakan setiap hari bermula jam 8 malam hingga 11 malam dengan harga yang ditawarkan serendah RM5.50. 

Bukan itu sahaja, banyak harga 'flat' ditawarkan bermula dengan RM15, RM25, RM35 dan juga beli 3 pada harga RM55 serta Buy 1 Free 1.


Jenama yang turut serta dalam harga runtuh ini termasuklah Bio-Essence, Biore, Cetaphil, Dove, Ensure, L'Oreal, Maybelline, NanoWhite, NH Detoxlim, Pantene, Pure Beauty, Alia, Safi dan Watsons Brand. Anda dapat berjimat sehingga RM100 dengan pembelian barangan daripada jenama-jenama ini!

Malah, jika anda membayar menggunakan Boost, anda boleh memperoleh RM5.50 cashback untuk pembelian bernilai RM55.



Memang gemarkan shopping tak kira masa, anda boleh mendapatkan pelbagai barangan Watsons menerusi aplikasi Watsons Mobile App atau pun laman web Watsons di www.watsons.com.my. Memang best! 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
4
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 10
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote enable 9-7-2019 09:48 PM
While i attained on the web site though setting awareness just a little small amount submits. Satisfying way of long lasting, I shall be book-marking at the same time get varieties comprehensive occurs up.        fmovies

Lain-lain Komen

Quote Melorqe 3-5-2019 04:38 PM
aku rasa mcm sama harga asal je kalau beli kira per piece.
kat mana murah nya?
aku perasan kat guardian lagi murah dari watson.
Quote EvieWanKenobi 3-5-2019 04:46 PM
macam harga dah mark-up
pas tu kasi diskaun..
Quote amyza 3-5-2019 05:39 PM
Melorqe: aku rasa mcm sama harga asal je kalau beli kira per piece.kat mana murah nya?aku perasan kat guardian lagi murah dari watson.


A'ah. Baru ni beli dekat guardian hada labo rm50, watson rm58. Guardian rm50 keatas dapat voucher rm5.
Quote Orix 3-5-2019 11:09 PM
Iols nk tahu produk yg 50% - 70% off tu jah. Jgan jd mcm parkson, tulis smpi 80% tp propaaa mark up harga Normal Price smpai ratus2
Quote Orix 3-5-2019 11:10 PM
Cosmoderm hydarting mask tu best tak??
Quote moonbug 4-5-2019 07:07 PM
Korang shopping apa je?
Quote Lengkong 16-6-2019 08:02 PM
Boleh pegi watson
Quote mamakylekelvin 20-6-2019 08:16 AM
Melorqe replied at 3-5-2019 04:38 PM
aku rasa mcm sama harga asal je kalau beli kira per piece.
kat mana murah nya?
aku perasan kat gua ...

guardian banyak buat promotion..barang make up pun murah2 jer
tu hati lips matte chriszen bru rm11 jer
Quote Melorqe 24-6-2019 09:26 AM
Orix replied at 3-5-2019 11:09 PM
Iols nk tahu produk yg 50% - 70% off tu jah. Jgan jd mcm parkson, tulis smpi 80% tp propaaa mark up  ...

bulan ni malls buat sales gila2 markup harga.
sblm ni kemeja lelaki boleh je dpt harga after discount dlm rm50-60.
aku pegi parkson, aeon, sogo mostly baju harga markup sampai Rm178.
lepas diskaun jadi la RM89. dekat rm40 beza.


Quote enable 9-7-2019 09:48 PM
While i attained on the web site though setting awareness just a little small amount submits. Satisfying way of long lasting, I shall be book-marking at the same time get varieties comprehensive occurs up.        fmovies

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.069815s Gzip On
To Top