Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Untunglah Nora Danish, Suami Sayang Sampai 5 Bodyguard Ke Mana-Mana"

3-5-2019 11:30 AM|Oleh: Azza| Komen: 277







Tetap popular walaupun kurang aktif berlakon, aktres jelita Nora Danish mengakui yang dia sentiasa diiringi pengawal peribadi ke mana-mana atas arahan suaminya, Nedim. Ini kerana Nedim risaukan keselamatannya, maklumlah dengan pelbagai peristiwa yang terjadi hari ini, Nedim mahukan isterinya dikawal sentiasa.

Biarpun pada awalnya Nora tidak selesa dengan kehadiran 'bodyguard' tersebut namun dia faham itu adalah untuk kebaikannya juga.

"Sejak saya berkahwin, Nedim kata at least kalau ada benda berlaku macam kes rogol, simbah asid, mencuri dan sebagainya. Itu kerisauan dia sebenarnya," jelas Nora kepada portal Media Hiburan.


Menurut Nora, dia memang tidak selesa pada mulanya kerana semuanya boleh dilakukan sendiri, sampaikan dia meminta agar 'bodyguard'nya jangan terlampau rapat. Namun lama kelamaan dia memahami kerisauan Nedim.

"Saya pula tak pandai jaga diri. Handphone tinggal merata-rata dan PA pun tiada. Jadi, mereka ja lah yang akan menjaga saya."

Kredit foto: IG

Biarpun begitu, Nora tetap merasakan ianya bukan satu perlindungan kekal kerana jika ada orang mahu melakukan apa-apa tetap boleh berbuatnya dari jauh. akan tetapi semuanya akan selamat jika sentiasa berhati-hati.

"Malah ada diantara mereka ini pernah terlibat dalam pasukan beruniform sebelum ini."

Kredit foto: IG

Malahan ada netizen yang turut mengatakan pernah terserempak Nora diiringi seramai lima pengawal peribadinya di sebuah pusat beli belah terkemuka.


Kredit foto: IG


Alahai, untungnya Nora Danish. Ditatang bagaikan puteri. Kalau suami sayang dan mampu apa salahnya kan? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
4
Terkejut
4
Sedih
3
Lawak
4
Bosan
3
Komen: 277
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Dah Galas Banyak Watak. Layak Ke Tak Hairul Azreen Digelar Hero Malaya?

Komen Terbaru

Quote annabellaruz2 15-5-2019 10:40 AM
she replied at 15-5-2019 05:27 AM
Penaung hokehhhhhhhhh

BiuBiu kalau dengar Ned ngaku gitu....mahu kena bantai gelak...taraf Miss ...

ahahah...kan??
suka claim diri sendiri..


Lain-lain Komen

Quote ellZack 3-5-2019 11:35 AM
Untuk seorang artis tinggal phone merata adalah sangat bahaya.
Quote jalfa 3-5-2019 11:46 AM
Edited by jalfa at 3-5-2019 11:47 AM

Jangan jdi macam zizie sudeh....
Quote meteorspeed 3-5-2019 11:47 AM
lorrr nie pun nak keluar berita ker
Quote sfrnna 3-5-2019 11:49 AM
Sprm tolong siasat...  
Quote Fly_over 3-5-2019 11:51 AM
jalfa replied at 3-5-2019 11:46 AM
Jangan jdi macam zizie sudeh....

Kalau sampai jd teruk kne troll ni hehehe
Quote pilot 3-5-2019 11:54 AM
mau tak risau...mana tau kot2 ada puak2 #darrenkang spying...sape tak sayang bini oiii
Quote annabellaruz2 3-5-2019 11:57 AM
meteorspeed replied at 3-5-2019 12:47 PM
lorrr nie pun nak keluar berita ker

ada bodyguard meh?
Awat tak pernah tunjuk?


Quote annabellaruz2 3-5-2019 11:58 AM
pilot replied at 3-5-2019 12:54 PM
mau tak risau...mana tau kot2 ada puak2 #darrenkang spying...sape tak sayang bini oiii



mentang2 ada yg bertanya, dan2 ada bodyguard sampai 5 org..ahaha



Quote bondeh 3-5-2019 11:59 AM
Wow wow wow *acik Sally style
Quote guesswho09 3-5-2019 12:02 PM
Laki byk musuh kot
Quote kucingitam 3-5-2019 12:03 PM
malaikat maut datang, 5 bodyguard pun taida guna dik..
sekian tazkirah pendek di hari jumaat yang mulia ini..
Quote pilot 3-5-2019 12:03 PM
annabellaruz2 replied at 3-5-2019 11:58 AM
mentang2 ada yg bertanya, dan2 ada bodyguard sampai 5 org..ahaha

xde yg tanya pasal rumah banglo 7 juta ke??
Quote kaklong32 3-5-2019 12:19 PM
untung laaaa
Quote MisXoXo 3-5-2019 12:23 PM
Edited by MisXoXo at 3-5-2019 12:25 PM

Baguslah..kalau xda wartawan tnya xda sapa tau dia ada bg..xpernh dia tayang or buat caption kt ig psl bg dia kot.ni wartawan sebok tnya..dia kena jawablah.tu pn masih dgr dia merendah diri yg dia kalau blh xpe xda bg.ada ja artis yg gtau dia xda bg..dia berserderhana yada yada..sbb skrg xda..masa ada kemahen menayang..so jgnlah pk bukan2 kan..utk artis kdg2 perlu dan yg penting mereka mampu.
Quote dewi_rina 3-5-2019 12:26 PM
Patut lah ada yg meratib dulu pasal bodyguard
Quote watie79 3-5-2019 12:48 PM
hmmmm....masih terasa waris darren kang nak balas dendam ke ?

kalau dah sampai masanya, bodigad pon teda berguna...
Quote namieamuro 3-5-2019 01:05 PM
gaji bodyguard sorg kt malaysia ni brp? untong la keje ngekor retis je..che ta ade bodyguard tak? tetibe nk tau psl acik ni kan suke sgt tayang bende mahal pastu dgn anak beremas dibadan
Quote SherryZass 3-5-2019 01:11 PM
Yeke handphone tinggal merata, bukan berjahit kat tangan ke? Mandi pon bawak handphone. Opssss
Quote prizadane 3-5-2019 01:17 PM
Masa zaman jejai dulu takde bodyguard kan? Dengan ned, ada pulak. Why? Sebab ned tu banyak buat hal..gangster kan. So safety first la.. bagus la at least ned sedar dia banyak musuh. So dia protect wife dia camtu

Lihat semua komen(277)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.117812s Gzip On
To Top