CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Masih Belum Tinggal Sebumbung-Apa Pun Jadi, Bella Astilla Tak Mahu Bercerai

29-4-2019 12:19 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 17841| Komen: 176|Original author: Oleh: Saiful

Description: Dah duaa kali Aliff Aziz kantoi curang, tapi isterinya Bella Astillah masih bertahan lagi.
Dah duaa kali Aliff Aziz kantoi curang, tapi isterinya Bella Astillah masih bertahan lagi.

Katanya dia tidak mahu bercerai!



"Saya tidak fikir perceraian jalan terbaik buat masa ini. Selagi ada kesabaran, saya akan mempertahankan ikatan ini kerana kami ada anak," katanya kepada Harian Metro.

Bella masih sayang lagi dengan rumah tangga yang dibina dan menyatakan penceraian bukannya satu penyelesaian. 



"Kini, saya jalani saja hidup seperti biasa. Dalam keturunan keluarga saya pun tidak ada yang bercerai-berai. Ibu bapa saya, hingga kini masih bahagia walupun sudah lebih 25 tahun hidup bersama.

"Jadi, kebahagian ibu bapa sangat saya kagumi dan jadikan inspirasi. Ditambah lagi, memang impian saya berkahwin sekali seumur hidup.

"Siapa lelaki yang saya kahwini, biarlah dia menjadi yang pertama dan terakhir dalam hidup ini."



Tambah Bella dia ada berkomunikasi dengan Aliff melalui panggilan video untuk anaknya, Ayden.

"Saya tak mahu pentingkan diri. Kebahagian anak saya lebih utama sekarang. Saya tidak mahu dia kehilangan atau kekurangan kasih seorang bapa."

Foto: IG
Walaupun sampai sekarang belum lagi tinggal sebumbung namun Bella akui tengah dalam proses untuk kembali hidup bersama. 

Ada lagi ke wanita sekuat Bella. Kental sungguh hatinya kan, iyalah sayang suami katakan. -CARI
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote unguaurora 29-4-2019 12:01 PM
Dah2 la bella..malas iols nak amik tau lg
Quote RatuDunia94 29-4-2019 12:08 PM
Lantak kau lah..  hidop ko.. kalau jd lg lps ni. Mohon netizen padan muka kan jah..
Quote miracle_forever 29-4-2019 12:09 PM
bodo abadi... so next few months jgn meroyan laki ko ada skandal lagi
Quote maya_mahsuri 29-4-2019 12:13 PM
Tak kesah la kalau taknak bercerai. Tapi jangan asyik nak berkompang jaja keburukan suami & scandal. Lagi 1, ni nak pujuk laki ke apa?
Quote manehnya 29-4-2019 12:19 PM
sedeh ngan bela ni, rupa ada, duit ada, buat apa nk simpan biawak hidup tu atas belakang, atas nama demi anak?

huhu sedih.. smoga di permudahkan
Quote yayaachan 29-4-2019 12:32 PM
sedap sgt ke alip sampai bella xleh ilang btg mamat ni?
Quote de_ikea 29-4-2019 12:38 PM
Tak lengkap kalo takde hencapan sedas dari katong

@kakasotong2
Quote tobobon 29-4-2019 12:40 PM
sheols ni meng'ecah' kan diri pulak
Quote Adeakukesah11 29-4-2019 12:48 PM
Selayaknya lah alip ni curang
Dh bodo piang cenggini aduhai
Quote kakasotong2 29-4-2019 01:07 PM
de_ikea replied at 29-4-2019 12:38 PM
Tak lengkap kalo takde hencapan sedas dari katong

@kakasotong2

Hahahahadoiii dr nak lahar bella ni jd kelakar plak bila uols tag iols

Kkkk back to the mood ehemmm

Tudiaa kan meols dh cakap, perempuan ni mmg gila glemer. Agak2 kes dia ngan laki sundel tu dah start nak membeku, dia komen lg psl ni.

Oh please la pmpuan. Kalau rase mmg cinta mati dgn laki kau agak2 boleh terima segala mala taikk yg laki sundelll kau tu buat xpayah la sibuk nak bising2 lg merentan lps ni kalau laki kau buat hal ni. Serius la pmpuan ni xtaw malu.

Xde guna pn bila kau merentan kt socmed bagai nak rak, laki kau mencurang berkali kali lepas tu tibahhh kau fefeling everything back to square.

Agak2 laki kau tu bermasalah lepas ni diam jela hanat. Ujung2 org lain plak yg sakit hati sendiri bg pihak kau, nasihat kau tp kau aman2 je tetap memoooja laki miang kau tu.

Serius xmenyesal langsung iols x take side si Bella ni dlu. Buang masa je sape yg bekap dia dlu maki2 si Alep. Ujung2 kantung dosa sendiri memberat dek sikap bini retis yg gila glemer mcm ni.

Dosa meols pn sama naik menggunung sbb dok maki si Bella ni. Geram uols.
Quote YomiuriLandMae 29-4-2019 01:14 PM
dah2 la tu bella.. org dah malas nak layan kisah rumahtangga kau lg.. gaduh baik gaduh baik smpi la abg jamil mampos..
Quote Sazida 29-4-2019 01:14 PM
Bodo thp infiniti betul dia ni. Adoiii la.,
Quote mamaneesa 29-4-2019 01:26 PM
iols setuju dgn uols semua...sila jgn merempan dan meroyan di socmed bila laki ko buat hal lagi!! nak sangat, demi anak kan....sila la bertabah!

takziah!
Quote Perk77 29-4-2019 01:27 PM
Aliff..ko kawen je la lagi satu...tambahkan lagi level kesabaran Bini ko yg satu ni
Quote lolipopi 29-4-2019 01:33 PM
apebenda la..aib kan suami satu malaya pastu kunun tak tahan  boleh hidup sendirik..rupanya acah2 aje nak puaskan hati kenakan somi ngan skandal..ujung2 ko yg tak mampu hidup tanpa dia..

pasni kalau suami merenyam diam jer la..menyemak jer
Quote gopal 29-4-2019 01:33 PM
kalau syg suami...sila jgn meroyan..simpan semua..telan semuaa...gitewwww

btw..tak dosa menjadi janda,..tak perlu malu kalau bercerai...kalau mmg dah tak boleh bersama..dah merana..utk ape bersama...anak membesar dlm environment tak sihat pun tak elok bella oiiii...pedulikan ler segala keturunan bagai....maybe keturunan hang takdak yg kawin dgn jantan hazabb cam alip tu
Quote mieymiey 29-4-2019 01:34 PM
Ko gaduh, netizen wajib tau.
Laki ko menyundal, netizen wajib tau.
Ko dah maafkan laki ko, netizen wajib tau.
Ko takmo kehilangan laki sundal ko pun, netizen wajib tau.
Dah dah la tu Bella. Matanglah sikit.
Quote ekselen 29-4-2019 01:36 PM
Perk77 replied at 29-4-2019 01:27 PM
Aliff..ko kawen je la lagi satu...tambahkan lagi level kesabaran Bini ko yg satu ni

Makin meroyan la minah tu kalo jadik camni huhu
Quote MiameliaKA 29-4-2019 01:37 PM
lain kali jangan merempan 1 dunia....dediam jee...takde lah org maki ko laki bini...bongok tau.

Lihat semua komen(176)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 01:41 PM GMT+8 , Processed in 0.098387 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top