CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Azharina Tersandung Di Pentas, Suara Tetap Mantap Tiada Goyang!

29-4-2019 11:38 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5461| Komen: 18|Original author: Oleh: LilRose

Description: Adududu. Tersandung atau terjatuh ketika membuat persembahan mungkin mimpi ngeri bagi kebanyakan artis.


Adududu. Tersandung atau terjatuh ketika membuat persembahan mungkin mimpi ngeri bagi kebanyakan artis.

Namun, ramai juga merasakan kejadian sedemikian sesuatu yang melucukan dan kadangkala menggamatkan lagi suasana.

Begitu juga dengan juara Gegar Vaganza musim ketiga Azharina Azhar.



Menerusi perkongsian di Instagramnya, Azharina sempat berseloroh mengenai insiden dia tersadung hingga hampir terlentang ketika membuat persembahan di sebuah acara, baru-baru ini.

"Shhhhhh jangan cakap orang Nina 'tersandung' ketika live show di Grand Finale Look of Plus Size 2019.

"Nasib baik semua ok sesuai dengan tajuk lagu I'm Alive," selorohnya.




Dalam pada ramai pengikutnya merasakan insiden itu melucukan, mereka tidak menafikan kehebatan penyanyi itu meneruskan persembahan seperti tiada apa yang berlaku.

Baik punya cover!


Kredit foto: IG Azharina Azhar

Kalau berlaku pada anda, anda akan melatah atau tertawa hingga menangis? - CARI
1

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih
8

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (14 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 29-4-2019 12:03 PM
Still insiden kak mitch kain tersangkut n Jac jatuh terjelepuk atas pentas yg sama tetap legend.
Quote uda 29-4-2019 12:08 PM
Nampak dia dah kurus
Quote lucky_peace 29-4-2019 01:05 PM
RatuDunia94 replied at 29-4-2019 12:03 PM
Still insiden kak mitch kain tersangkut n Jac jatuh terjelepuk atas pentas yg sama tetap legend.

janganlah ketawa~~ ayat jac lepas bangun hahah
Quote YomiuriLandMae 29-4-2019 01:17 PM
RatuDunia94 replied at 29-4-2019 12:03 PM
Still insiden kak mitch kain tersangkut n Jac jatuh terjelepuk atas pentas yg sama tetap legend.

hahah kak mitch punya kain tersangkut tu epik.. siap acah2 duduk nak tarik kainnya..
Quote akumak 29-4-2019 01:17 PM
Hebat lg scene ziana zain tcampak mic. Rare gilaaaa haha
Quote ninjago 29-4-2019 01:19 PM
dah boleh buat video compilation pasal funny incidents para artis
Quote sleepandream 29-4-2019 01:26 PM
pandai penganjur cari penyanyi yg sesuai yach
Quote mieymiey 29-4-2019 01:40 PM
sleepandream replied at 29-4-2019 01:26 PM
pandai penganjur cari penyanyi yg sesuai yach

Kan? Memula iols ingatkan pencarian juara penyanyi plus size.
Quote kucingitam 29-4-2019 03:29 PM
akumak replied at 29-4-2019 01:17 PM
Hebat lg scene ziana zain tcampak mic. Rare gilaaaa haha

hahaha...pastu salahkan losyen sbb tangan licin...hihi

Quote aleesyasofia 29-4-2019 05:18 PM
kenapa sheolss nmpk lain?? sbb mkin berisi ke?? sbb cucuk2 ke mcm mana??
Quote imransulaiman 29-4-2019 07:54 PM
"tersandung" tu dah betul.. Tapi dalam komen followers dia masih ada yg cakap "tersadung" {:thief
Quote kiah_mai_pulak 29-4-2019 11:17 PM
Badan tu berat sgt, tak tertampung dek high heelsss.. adoiiiii
Quote munchkin 29-4-2019 11:33 PM
Otai kan. Maintain je teruskan show.
Quote apiang 30-4-2019 12:04 AM
Dasat Tu tersadung Dia.  Cool lagi.  
Quote bottombikini 30-4-2019 09:42 AM
zaman pesen gaun meleret ni dah so yesterday lah kaka
pakai je suar kan senang
Quote 7doors 1-5-2019 12:30 AM
Macam dah susut sikit berat azharina..perut pun dah x buncit sangat.
Quote beatgirlX 1-5-2019 06:44 PM
Woww..suara still maintain...
Yg Jac aku tengok..tp yg ziana zain tu ingat2 lupa..tp misha tu x ingat pun..mind to share tak?
Quote kiah_mai_pulak 1-5-2019 07:27 PM
beatgirlX replied at 1-5-2019 06:44 PM
Woww..suara still maintain...
Yg Jac aku tengok..tp yg ziana zain tu ingat2 lupa..tp misha tu x ing ...

Cari kt youtube. Mungkin ada

Lihat semua komen(18)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 11:48 AM GMT+8 , Processed in 0.092195 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top