CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Nazim Othman Merintih Nasib Sebagai Duda Di Media Sosial Buat Peminat Simpati

29-4-2019 11:41 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 13249| Komen: 86

Description: Duda terhangat dalam industri hiburan tanah air, Nazim Othman tampaknya tidak segan silu bergurau dengan para pengikutnya di laman Instagram. Memuatkan sebuah video pendek mengenai suasana dari pentho ...





Duda terhangat dalam industri hiburan tanah air, Nazim Othman tampaknya tidak segan silu bergurau dengan para pengikutnya di laman Instagram. Memuatkan sebuah video pendek mengenai suasana dari penthouse di hotel di Langkawi jelas menunjukkan keindahan panorama sekeliling.

Malahan kapsyennya juga mengundang 'sesuatu' apabila menjelaskan yang ia adalah situasi biasa bagi seorang duda sepertinya lalu sempat bertanyakan siapakah yang akan di bawa oleh peminatnya jika berpeluang tinggal di sini.


Memuatkan dirinya sendiri di hujung video dengan meletakkan sebotol air lalu memakan makanan yang terletak di meja membuatkan para netizen penasaran dengan tingkah laku duda tersebut. Malahan turut memberikan komen yang memberi semangat kepada Nazim supaya meneruskan kehidupan seperti biasa setelah bekas isterinya juga 'move on'.

Selain itu, ramai juga yang menyatakan telah pergi ke hotel yang sama kerana pernah menonton video Nazim dan Bella satu ketika dahulu. Malahan ramai peminat yang mendoakan kebahagiaan Nazim pula. Nazim turut dilihat membalas setiap komen tersebut dengan emoji tenang dan gembira.

Kredit foto: IG




Kredit foto: IG

Kemas kini seterusnya ialah Nazim mengenakan baju Melayu di kapal layar menjelaskan yang beliau sedang menjayakan penggambaran iklan untuk raya. Dengan baju melayu putih lengkap dengan sampin berwarna-warni, sempat Nazim menitipkan kapsyen yang penuh tanda tanya iaitu
"Apabila tiba waktunya akan kukhabarkan kepada semua."

Jadi, apakah perkhabaran itu? Sama-sama kita nantikan ya. - CARI
4

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
3

Sedih
4

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (19 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 29-4-2019 12:06 PM
Lebih tepat JANDA.
Quote seramado 29-4-2019 03:21 PM
Huhu kesian {:cryrun
Quote lolipopi 29-4-2019 03:43 PM
dahaga perhatian jahhh..
Quote aleesyasofia 29-4-2019 05:19 PM
tak abis2 lg ke??
Quote superficialmiss 30-4-2019 12:11 AM
Yang aku kelakar dia ni dari dulu. Bella senyap je, dia macam janda meroyan haha. All the best Nazim~
Quote dewi_rina 30-4-2019 10:06 AM
Nak mintak simpati lah tu
Elok bekas bini ko dah bahagia
Ko pegi jelah mana2 pun
Takde org heran
Quote star_anisse 30-4-2019 10:07 AM
semoga baik2 aja bro..
Quote mixed 30-4-2019 10:07 AM
janda gedik puiii

bella dgn laki kt mekah bt umrah
Quote Cari-Azza 30-4-2019 10:09 AM
kat Ig, saham dia memang naik, semua orang nak wefie dengannya. Tapi kat forum, memang kena lah kan? hehe.
Quote CikDaNdeLi0n 30-4-2019 10:29 AM
Ouch. From kayangan.. erm where?
Quote limaubali007 30-4-2019 10:36 AM
Semoga nazim pun cepat2 bertemu jodoh idaman.. Aamin..
Quote mixed 30-4-2019 10:42 AM
CikDaNdeLi0n replied at 30-4-2019 10:29 AM
Ouch. From kayangan.. erm where?

neverland kot
Quote nuryakmal 30-4-2019 10:45 AM
humble brag sangat... the gist of the post is "uols iols ddk panoramic suite st regis. korang ddk Baron diam sudah"

Quote Kurex 30-4-2019 10:50 AM
Gay! Bottom! closet! Kelempok!
Quote eLiaD 30-4-2019 10:50 AM

Mak jan? Kahkahkah
Quote friedfishsoup 30-4-2019 10:52 AM
Boleh berjodohan dengan Ritrud
Quote mieymiey 30-4-2019 10:56 AM
Puhleaseeeeeeeeeeeeeee!!!
Quote sarukhan 30-4-2019 11:18 AM
Stay duda forever je atau bila Betul2 dah ready berkomitmen sbg suami br cari calon.
Quote ihtisyam1 30-4-2019 11:22 AM
Cari je suami lain..... dari kayangan khen puih

Lihat semua komen(86)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 09:17 AM GMT+8 , Processed in 0.073176 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top