CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Parodi Akak Woshu Woshu Oleh Lelaki Ini Bikin Netizen Terhibur!

29-4-2019 12:16 PM| Diterbitkan: Sarirsa| Dilihat: 3111| Komen: 9|Original author: Oleh: Myeonir

Description: Nur 2 memang hebat betul penangannya! Sampaikan penonton di rumah melekatlah dekat kerusi setiap Sabtu sampai Khamis sebab nak tengok kesudahannya.Drama hebat ini telah habis pun ditayangkan Khamis la ...
Nur 2 memang hebat betul penangannya! Sampaikan penonton di rumah melekatlah dekat kerusi setiap Sabtu sampai Khamis sebab nak tengok kesudahannya. 

Drama hebat ini telah habis pun ditayangkan Khamis lalu, sehingga dah ada yang rindu dengan drama itu dan harapkan ada sambungan lagi!

Drama ini takkan berjaya tanpa lakonan pelakon hebat yang berjaya menjiwai setiap watak yang diberikan. Watak yang paling mendapat tempat di hati peminat ialah watak Akak Woshu Woshu!

Kalau anda tak tahu, watak ini sebenarnya dibawa oleh Penolong Pengarah Drama Nur 2 sendiri Nurlina Syafiqah dan turut dikenali sebagai Uchee Fukada.

Kredit foto: Blog

Punyalah meninggalkan kesan watak Akak Woshu Woshu ini sampai ada yang terus parodi! 


Kredit foto: Twitter
Memang kelakar habis dengan pakai baju kelawar lagi. Sama dengan Akak Woshu Woshu yang asli!

Kredit foto: Twitter
Memang hebatlah Akak Woshu Woshu, pengarah sendiri yang pandai berlakon! -CARI
2

Bagus
5

Marah
1

Terkejut
5

Sedih
3

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (17 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • kroit92

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote haryatie 29-4-2019 03:47 PM
best sgt ke citer nya
x pernah tengok
Quote aleesyasofia 29-4-2019 05:23 PM
xtau npe yg nur 2 nie iolss x follow.. yg sblm nie mmg tgk..
Quote gigahertz 29-4-2019 06:05 PM
korang nak tahu tak masa last episode nur 2 tu i tgh adjust wiring auto gate pasal tak leh buka. ada scene si wushu2 ni cakap dengan nur ( wushu2 buat confesion kat nur)
tangan i tgh motong wayar bila kena part akak wushu2 tu telinga ni mwndengar mata tgk wayar. 3 kali beb wayar salah potong. pasal tak boleh fokus .dia cakap laju sangat
Quote DeeHanania 29-4-2019 06:51 PM
Hihihi
Sama!!!
Quote ikanmasin 29-4-2019 09:08 PM
femes dah akk woshu2 tu
Quote Choc-chip 29-4-2019 10:25 PM
Memang laju dia cakap... macam rapper... ternanti2 juga scene dia...
Quote hyie 30-4-2019 03:21 AM
fonen ni ada buat parodi bam sajat yach...yang video jual emas untuk raya tu kelakar
Quote missflamingo 30-4-2019 09:13 AM
Laju gila uchee woshu woshu ni ckp. Iols yg tgk pun Mcm tak bernapas sampai habis dialog dia
Quote mizruncing 30-4-2019 09:59 AM
meols rasa mmg watak dia mcm tu kot. means yg cakap laju tu

Lihat semua komen(9)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 10:24 AM GMT+8 , Processed in 0.077739 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top