CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Perbuatan Shakila Khoriri Campak Lampin Bernajis Ke Muka Fizi Dikecam!

29-4-2019 10:35 AM| Diterbitkan: top5complete| Dilihat: 17805| Komen: 101|Original author: Oleh: top5complete

Description: Banyak perkara yang berubah apabila pasangan mendirikan rumah tangga, apatah lagi kalau mereka sudah mempunyai anak. Tanggungjawab akan bertukar ke fasa yang baru.
Banyak perkara yang berubah apabila pasangan mendirikan rumah tangga, apatah lagi kalau mereka sudah mempunyai anak. Tanggungjawab akan bertukar ke fasa yang baru. 

Untuk pengetahuan anda, penyampai radio suria FM Fizi dan pelakon Shakila Khoriri baru sahaja menimang cahaya mata sulung bernama Ameena Sofia.


FOTO IG

Baru-baru ini, Shakila naik angin dengan sikap suaminya yang tidak mahu menukar lampin anaknya. 


Senang je, ini makan dia…



Perkongsian itu dikecam netizen kerana ia menjatuhkan martabat seorang suami. Dalam video tersebut Shakila menepek lampin bernajis ke muka suaminya yang sedang tidur selepas penat bekerja.

Sebenarnya, tindakan Shakilla membaling najis ke muka suami itu hanyalah 'prank', dia sebenarnya mahu memberikan kejutan hadiah hari jadi untuk suaminya.

Walaupun video itu sekadar gurauan, ramai netizen mengecam tindakan pelakon terbabit. Mereka tidak bersetuju perlakuan menjatuhkan maruah suami untuk tontonan umum.


Jangan kurang ajar dengan suami


FOTO IG


Bukan najis betul
FOTO IG

Gurau pun ada hadnya

FOTO IG

Jadi, apa pendapat anda? Adakah tindakan itu boleh diterima sebagai gurauan? Atau netizen ini suka sangat mengecam sebelum mengetahui perkara sebenar. - CARI
2

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (14 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kibodwatriuh 29-4-2019 10:38 AM
haih sanggup tayang benda macam ni dalam socmed hanya menunjukkan betapa rendahnya pemikirang seseorang.
Quote dua_chzy 29-4-2019 10:40 AM
Astaga bodohnya ngkorang. Gila bodoh. Sumpah sebodoh bebudak klas blakang pemalas guna otak huntok berfikir.
Quote salmon-suki 29-4-2019 10:41 AM
Nmpk sgt bkn taik baby..mustard je tu sbb tgk dollops pn dah taw..kalau taik baby xdenye still mcm tu,msti dah terpenyet2..tp yelaa,lowclass attention seeker..{:run
Quote bottombikini 29-4-2019 10:48 AM
sume bende nak upload & share satu dunia ke?
sedihnye hidup ko noks
Quote Ferr_Remy 29-4-2019 10:56 AM
Bangga eh laki panggil bini kuang ajor... Laki pun sama bodoh approve video ni utk upload.
Quote kucingitam 29-4-2019 10:59 AM
bbbnu suka benda2 gini..so sweet , tak sabor nak kawin juga, kata mereka..lol!
Quote umbut 29-4-2019 11:00 AM
Geli aku ngan shakila ni..selalu bawa watak boh..
Quote EvieWanKenobi 29-4-2019 11:06 AM
peliknya.. dia rasa kelakar sangat ke?
Quote manehnya 29-4-2019 11:11 AM
nmpak mcm prank yg terancang...

Quote zehra2 29-4-2019 11:11 AM
Mak mertua ipar duai sure sentap
Quote SherryZass 29-4-2019 11:14 AM
Walaupun bukan taik betul tapi iolls tindakkan itu kurang adab walau hanya prank. Semua untuk sesuap like ke sis? Dan Iolls tak suka prank!
Quote SherryZass 29-4-2019 11:16 AM
Dan iolls tak berapa suka couple ni, try hard sangat. Tapi, irl kita tak tau macam mana kan. Entah2 apa yg ditonjolkan di medsos hanyalah lakonan. Gittew
Quote naina 29-4-2019 11:18 AM
Sejak aku tgk suami dia surprise dia hp ritu aku rasa something wrong perempuan ni. Tak suka lah. Hari tu suami dia beriya tau bg hadiah surprise tapi muka dia ya ampun mcm takda rasa teruja. Gitu2 jer..taula dlm pantang. Macam muka ego sangatt. Pahtu pasal susu dia xbanyak. Bodo tau kau awal2 nak stress bagai pahtu ko give up. Hp kat tgn tu utk apa selain show off. Pergilah gugel apaw ilmu bf. Dalam pantang dh stress pam2 phtu susu sikit meroyan. Baby tu minum byk mana laa...phtu bising pasal badan gemuk. Bodo tau dlm pantang lg kot.
Ni pasal kes tepek pampers..kot yer pon nk surprise apa jadah guna cara biadab cmtu. Suami dia pon ckp "penat2 balik kerja" paksa2 tukar pampers. Annoying plak ngn dia ni
Quote goss79 29-4-2019 11:30 AM
SherryZass replied at 29-4-2019 11:14 AM
Walaupun bukan taik betul tapi iolls tindakkan itu kurang adab walau hanya prank. Semua untuk sesuap ...

iols setuju statement chuols.

Quote mizruncing 29-4-2019 11:31 AM
yaksss even though bukan taik btol meols ttp geli sbb letak dlm pampers mcm tu
Quote rosevelvet 29-4-2019 11:31 AM
salmon-suki replied at 29-4-2019 10:41 AM
Nmpk sgt bkn taik baby..mustard je tu sbb tgk dollops pn dah taw..kalau taik baby xdenye still mcm t ...

Kan...nmpk x tpenyek pun taik tu...  Nmpk sgt lakonan semata
Quote gopal 29-4-2019 11:35 AM
Edited by gopal at 29-4-2019 11:37 AM

taik real ke..taik tak real ke..taik mustard ke..taik seri kaya ke...dh ngape baling2 benda gitu kat muka laki weh...sayang plak aku tgk mami poko tu...membazirnya lahaiii...kot ye pun mmg gurau kasar laki bini..takyah la smua benda nak letak kat socmed ni..kan dh mendapat.....
Quote sfrnna 29-4-2019 11:51 AM
Iols x berkenan betul dgn perempuan ni. X kenal pun tp I jadi kenal sebb cari forum ni selalu up cerita dia yg x berapa nan hado.. Semua macam mintak perhatian je.
Quote RatuDunia94 29-4-2019 12:00 PM
Kenapa iols rasa FAKE! sah2 video tu IG review natang jual tepon tu.. and reaksi laki sheols nampak phone dlm to g sampah sgt fake! Sorry i dont buy this. TRY HARDER!

Lihat semua komen(101)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 08:33 AM GMT+8 , Processed in 0.076036 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top