CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

'Jumpa Di Mahkamah' - PU Abu Nak Dakwa Haniff Hamzah Pula

28-4-2019 01:27 PM| Diterbitkan: top5complete| Dilihat: 12821| Komen: 76|Original author: Oleh: top5complete

Description: Semakin hangat dan tidak selesai lagi isu PU Abu menceraikan isterinya yang sedang hamil demi untuk berkahwin dengan janda beranak satu.

FOTO GOOGLE

Semakin hangat dan tidak selesai lagi isu PU Abu menceraikan isterinya yang sedang hamil demi untuk berkahwin dengan janda beranak satu. 

Beberapa hari lalu, penyampai radio terkenal, Haniff Hamzah mengkritik tindakan PU tersebut di media sosial. Berikut adalah paparan skrin komen Haniff yang agak panas untuk dihadam


FOTO TWITTER

Tidak dapat mengawal perasaan, PU Abu telah membalas kenyataan Haniff itu dan menyatakan dia akan mendakwa Haniff di mahkamah kerana mencacinya dengan perkataan kesat.


Respons pendek yang dimuat naik PU Abu itu bagaimanapun menerima kecaman netizen. Kebanyakannya memerli PU Abu kerana sanggup menceraikan isteri yang sedang hamil untuk kahwin dengan janda kaya. 



Selepas itu, ada hati pula mahu menyaman orang yang mengkritik dirinya. Bukankah kebebasan bersuara ditegakkan di negara ini?

Apapun, kita harap semua ini akan berakhir secepat mungkin, takut ramai yang muak asyik menghadap gosip sama setiap hari. - CARI
4

Bagus
5

Marah

Terkejut
5

Sedih
2

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (21 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • auntyonion

  • edmorita79

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bondeh 28-4-2019 01:46 PM
I meluat gambar kahwin macam gitu. Nampak gatal sebab kawan I ramai buat gambar gitu. Gambar kahwin I statik serious ala2 vintage gituh

*PUndek Abu ni mai lah baca forum melambak caritizen kecam kau. Sedeyhhh
Quote makneng 28-4-2019 02:06 PM
Sedeh.. Penunggang Ugama butthurt
Quote shernazz 28-4-2019 02:19 PM
Byk nya duit nk upah loyar
Quote Asdan 28-4-2019 02:25 PM

apa salah abu ?


cerai bini hamil sesuatu yg agama benarkan, dia pun tak paksa wanita lain kahwin dia, dia bukan penjenayah, jadi biar la dia tentukan hidup dia, nak buat apa kecam dia ?
Quote LadyCarefree 28-4-2019 02:44 PM
Saman atas dasar apa?
Quote Victorioussss 28-4-2019 02:45 PM
shernazz: Byk nya duit nk upah loyar


Bnyk..gelpren kan pengasas skincare. Sedap dpt, duit pn dapat
Quote stokin 28-4-2019 03:19 PM
Eiii..mesti bini baru cucuk suh saman. Podah laaa
Quote sharlenetexas 28-4-2019 03:22 PM
Asdan replied at 28-4-2019 02:25 PM
apa salah abu ?



Ko ni serba serbi salah. Apa yg betul dalam otak ko?
Quote Mulotkoyak 28-4-2019 03:25 PM
PU Abu ni br kne caci dh mnta mahkamah selesaikn. Zaman nabi dlu rilex and sabar nye baginda. Ko ceramah suh ikut adab rasulullah tp ko kne maki ckit mnta kne back up. Xsesuai la kopiah kamu kat kepala.
Quote buapakperut 28-4-2019 03:26 PM
gambar kahwin tu yang isteri kene cerai tu ke? sape pulak haniff hamzah ni.
Quote haliamerah 28-4-2019 03:27 PM

die xde perasaan...sbb tu kena kecam..
Quote onexox97 28-4-2019 03:47 PM
Buat LA abu selagi awak rasa betul
Quote Asdan 28-4-2019 04:17 PM
haliamerah replied at 28-4-2019 03:27 PM
die xde perasaan...sbb tu kena kecam..

mungkin itu namanya "cruel to be kind", mungkin perasaan dia pada first love, first love is true love

Quote weezerfan 28-4-2019 04:26 PM
Asdan replied at 28-4-2019 02:25 PM
apa salah abu ?



Lama dh aku perati.. Kau ape kabar chong?
Quote Victorioussss 28-4-2019 04:43 PM
weezerfan replied at 28-4-2019 04:26 PM
Lama dh aku perati.. Kau ape kabar chong?

Oo multinick si etis ek
Quote petai011212 28-4-2019 04:52 PM
Kalau dia x bayar nafkah nanti satu kesalahan. Costing untu bersalin pun dia kene cover
Quote Asdan 28-4-2019 05:00 PM
weezerfan replied at 28-4-2019 04:26 PM
Lama dh aku perati.. Kau ape kabar chong?

sign of stalker

https://www.wikihow.com/Spot-Common-Stalking-Behavior
Quote cahaya_almas 28-4-2019 05:28 PM
Berlagaknya....semoga kau kalah abu...
Quote AyaqMeloSuam 28-4-2019 05:32 PM
Wehuuuu.. samannn.. samannnn.. saya sokong !
More dramas to go..

Lihat semua komen(76)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 02:24 PM GMT+8 , Processed in 0.061589 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top