Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

'Oppa Is Back' Lee Min Ho Tamat Latihan Tentera, Hilangkan Kerinduan Peminat

30-4-2019 02:40 PM| Komen: 30

Lama menghilangkan diri, selebriti yang tersenarai sebagai manusia paling kacak di dunia ini kembali untuk beraksi dalam dunia hiburan tidak lama lagi. Lee Min Ho akhirnya tamat menjalani latihan tentera semalam. 

Ini adalah berita gembira yang ditunggu-tunggu hampir 2 tahun oleh peminatnya di Korea dan seluruh dunia. Lee Min Ho disambut meriah oleh peminat di perkarangan Suseo Social Welfare Center di Daerah Gangnam.

FOTO TWITTER

Malah peminat Min Ho dari China dan Jepun tidak mahu melepaskan peluang untuk datang memberikan sokongan kepada idola mereka. Peminat ini sanggup terbang ke negara tersebut semata-mata untuk menyambut kepulangan beliau. Lee Min Ho tampil dengan pakaian kasual dan memakai topeng hitam sempat bertemu ramah dengan para peminatnya. 

Berikut adalah beberapa foto sekitar ketibaan Min Ho yang diambil oleh peminat.


FOTO TWITTER


FOTO TWITTER

FOTO TWITTER

Untuk pengetahuan semua, latihan tentera ini diwajibkan untuk semua individu lelaki di Korea. Artis, anak kenamaan, ahli politik, miskin, kaya, atau golongan bangsawan tidak kira status apapun yang mereka miliki wajib menjalankan latihan ketenteraan selama 2 tahun. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 30
Komen

Previous : Jennifer Garner Gesa Ben Affleck Ke Rehab Jika Mahu Jumpa Anak

Next       : Sophie Turner Sah Milik Joe Jonas, Disambut Dalam Majlis Kejutan Di Las Vegas

Komen Terbaru

Quote dineo 15-5-2019 07:58 PM
mieymiey replied at 6-5-2019 08:03 AM
Iols baru tau 'latihan ketenteraan' LMH ni sebenarnya kat ofis

laa dok opis ker .. sian heolss

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 30-4-2019 03:40 PM
Dah 2 tahun ker? Cepatnya masa berlalu.
Untunglah kat Korea ikut latihan tentera, kulit maintain putih floles.
Quote nazzse 30-4-2019 04:17 PM
Big bang members next {:run{:hooray
Quote bawangkecik 30-4-2019 04:35 PM
latihan tentera macam PLKN ke
Quote RatuDunia94 30-4-2019 04:45 PM
Amboi acik2 pon dtg menyupport gitu..
Quote watie79 30-4-2019 05:13 PM
wah..next ji chang wook pulak
Quote kroit92 30-4-2019 05:28 PM
mieymiey replied at 30-4-2019 03:40 PM
Dah 2 tahun ker? Cepatnya masa berlalu.
Untunglah kat Korea ikut latihan tentera, kulit maintain pu ...

kan. rasa macam haritu baca news dia masuk army diorang..
Quote auntyacid 30-4-2019 05:54 PM
awat lepas kluaq kem ni makin hensem oppa min ho... x sabar tnggu cite baru oppa...
Quote meisapoya 30-4-2019 07:00 PM
Wahhh makin hot la oppa. Walau i tak minat dia, tapi i still tengok drama2 dia..
Quote Kurex 30-4-2019 07:54 PM
Suka tengok muka dia.. Harap bukan surgery
Quote gummiebear 30-4-2019 09:09 PM
Welcome back, oppa!
Quote qiqi 30-4-2019 09:31 PM
Yaaaa Kim Tan
Quote nadie90 30-4-2019 09:55 PM
LMH...buat cb cpt....mak ceq dah berjanggut mnunggu ni
Quote GigaMom 30-4-2019 10:42 PM
meisapoya: Wahhh makin hot la oppa. Walau i tak minat dia, tapi i still tengok drama2 dia..



Sama. Dia hensem tp x menarik sgt.
Still layan drama2 dia
Quote cikkilata 1-5-2019 01:28 AM
Kurex replied at 30-4-2019 07:54 PM
Suka tengok muka dia.. Harap bukan surgery

LMH antara artis korea yg muka ori... xde surgery.. boleh tgk gmbr sekolah tinggi dia, muka sama je dgn skrg..
Quote CiliPadiSedap 1-5-2019 06:28 AM
mieymiey: Dah 2 tahun ker? Cepatnya masa berlalu.Untunglah kat Korea ikut latihan tentera, kulit maintain putih floles.

Latihan tentera korea biasa buat musim winter outdoor indor musim springs
Quote Artemesiaa 1-5-2019 09:52 AM
mieymiey replied at 30-4-2019 03:40 PM
Dah 2 tahun ker? Cepatnya masa berlalu.
Untunglah kat Korea ikut latihan tentera, kulit maintain pu ...

Dia joint geng abam polis kat gangnam je tak leh joint sojar sebab kaki masuk besi masa accident dulu.  Jadi dia dok gi opis polis je kerjanya tiap hari kulit pun maintain.  Abam polis pun mesti lega sekarang ni area sana jadi tenang.  Dah tak perlu tengok fan dia dok bertenggek tunggu dia gi dan balik kerja kat sana tiap hari.
Quote Artemesiaa 1-5-2019 09:54 AM
watie79 replied at 30-4-2019 05:13 PM
wah..next ji chang wook pulak

Mamat ni pun dah lepas kandang minggu lepas dah nak shoot drama baru katanya
Quote r_innalif 1-5-2019 12:40 PM
Yay.. rindu LMH. Bigbang is next ... berakhir pnantian. Sorg sorg dh kmbali...
Quote watie79 3-5-2019 09:47 AM
cikkilata replied at 1-5-2019 01:28 AM
LMH antara artis korea yg muka ori... xde surgery.. boleh tgk gmbr sekolah tinggi dia, muka sama j ...

eh biar betol ?? surgery dh tu....

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084271s Gzip On
To Top