Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Demi Cinta, Kylie Jenner Pasang Billboard Gergasi 'Selamat Hari Jadi' Untuk Travis Scott

30-4-2019 11:04 AM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 23

Penyanyi hip hop, Travis Scott yang juga kekasih kepada bintang realiti TV, Kylie Jenner bakal menyambut ulang tahun kelahiran ke-28 pada 30 April dan jutawan kosmetik itu mempunyai kejutan khas untuk beliau.


Kredit foto: Carian Google

Menurut TMZ, Kylie telah menyewa sebuah papan iklan gergasi (billboard) di sebuah jalan yang sibuk di persimpangan Santa Monica dan La Cienega,  West Hollywood dan mendedikasikan ucapan hari jadi buat bapa kepada anaknya itu.


Kredit foto: The Blast

Bersama-sama dengan anak mereka, Stormi, Kylie menulis ucapan 'Happy Birthday Daddy, Love, Mommy & Stormi XO'.


Kredit foto: Twitter

Dikhabarkan, selain berbelanja besar untuk billboard gergasi itu, Kylie juga merancang sebuah majlis hari jadi besar-besaran untuk Scott pada malam Khamis lalu. 

Menurut sumber, majlis itu bertemakan filem Avengers: Endgame dan Kylie telah menyewa sebuah panggung wayang khas untuk tetamu jemputannya menonton filem Marvel itu.



Lucunya, Stormi dikatakan lebih berminat untuk bermain dengan patung Thanos sepanjang tayangan berbanding memberikan tumpuan kepada majlis bapanya.


Kredit foto: Carian google

Nampaknya, Kylie benar-benar memanjakan teman lelakinya yang satu ini. Ini mengundang persoalan, sejauh manakah kebenaran gosip-gosip yang bertebaran selama ini yang mengatakan Travis Scott menduakan Kylie Jenner? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 23
Komen

Previous : Jennifer Garner Gesa Ben Affleck Ke Rehab Jika Mahu Jumpa Anak

Next       : 'Oppa Is Back' Lee Min Ho Tamat Latihan Tentera, Hilangkan Kerinduan Peminat

Komen Terbaru

Quote Demixl 25-6-2019 04:25 PM
Thank you for sharring

Lain-lain Komen

Quote Kurex 30-4-2019 11:39 AM
Famili ni kena berterimakasih dekat video ngesek kim kadarshian
Quote munchkin 30-4-2019 11:58 AM
Hahahah. Stormi suka thanos.
Quote safieyah1984 30-4-2019 12:10 PM
huntung lah kau travis scott dah lah xhensem dapat perempuan cantik kaya yang gila sangat kat kau pulak tu. kalo jenis xreti bersyukur nak curang lagi xtau lah
Quote mieymiey 30-4-2019 12:33 PM
Kurang sangat gene bapa menurun pada anak.
Quote greantea 30-4-2019 03:42 PM
apedehal. x luak pon duit2 dia. dah bosan esok dia carik pakwe lain. manjakan lagi. sampai la duit dia abis
Quote makneng 30-4-2019 03:43 PM
Kurex replied at 30-4-2019 11:39 AM
Famili ni kena berterimakasih dekat video ngesek kim kadarshian

Khennnnn haha
Quote Fly_over 4-5-2019 11:14 PM
Billboard tu mcm promo diri sendiri je. Mle2 bygkan ada la gmbr travis sbesar alam.
Quote umbut 5-5-2019 12:43 AM
Apa ilmu travis ni pki..
Quote beatgirlX 8-5-2019 12:35 PM
Adoi...aku selalu confius kylie dgn sorg lagi beradik jenner tu..sapa nama dia?
Quote anony-mous 10-5-2019 02:20 PM
beatgirlX replied at 8-5-2019 12:35 PM
Adoi...aku selalu confius kylie dgn sorg lagi beradik jenner tu..sapa nama dia?

Kendall jenner. Mcm mana uols boleh confuse? Lain sgt3 muka diaorang
Quote kaktuscute 10-5-2019 03:10 PM
anony-mous replied at 10-5-2019 02:20 PM
Kendall jenner. Mcm mana uols boleh confuse? Lain sgt3 muka diaorang

kendall lawa!
Quote beatgirlX 10-5-2019 09:01 PM
anony-mous replied at 10-5-2019 02:20 PM
Kendall jenner. Mcm mana uols boleh confuse? Lain sgt3 muka diaorang

Berkurun tak tgk KUWK tu..sampai lupa dah bebudak tu da besar..haha
Quote anony-mous 10-5-2019 09:11 PM
beatgirlX replied at 10-5-2019 09:01 PM
Berkurun tak tgk KUWK tu..sampai lupa dah bebudak tu da besar..haha

Tp mmg lain uols muka kendal & kylie. Baik besar, baik kecik. Kendall jauh bertiang2 lg cun dri kylie
Quote MissVixen 10-5-2019 11:12 PM
umbut replied at 5-5-2019 12:43 AM
Apa ilmu travis ni pki..

Ilmu penis besar.
Quote keds 11-6-2019 02:08 PM
hebat........
Quote aammyy 17-6-2019 10:45 AM
mieymiey replied at 30-4-2019 12:33 PM
Kurang sangat gene bapa menurun pada anak.

Bukan anak dia pun. Anak kylie dgn ex sblm ni. Break up, pastu couple dgn Travis. Ex dia suruh buat dna, nak claim tu anak dia. Tyga kot ex dia. Tak ingat.
Quote mieymiey 17-6-2019 03:46 PM
aammyy replied at 17-6-2019 10:45 AM
Bukan anak dia pun. Anak kylie dgn ex sblm ni. Break up, pastu couple dgn Travis. Ex dia suruh bua ...

Kalau anak Tyga pun, takder langsung menurun gene Tyga. Ramai orang speku mamat bodyguard sheols kan? Hat yang tu nampak la juga iras dengan anak sheols.
Quote aammyy 17-6-2019 05:33 PM
mieymiey replied at 17-6-2019 03:46 PM
Kalau anak Tyga pun, takder langsung menurun gene Tyga. Ramai orang speku mamat bodyguard sheols k ...

Haha. Taktau pulak lepas tyga tuntut buat dna tu apa cerita lepas tu. Mat saleh ni ikut dan je mencelup
Quote mieymiey 18-6-2019 09:05 AM
aammyy replied at 17-6-2019 05:33 PM
Haha. Taktau pulak lepas tyga tuntut buat dna tu apa cerita lepas tu. Mat saleh ni ikut dan je men ...

Geli kan tetiba ex Tyga pula ada anak dengan abang Kylie. Kalau betul la anak Kylie tu anak Tyga, jadi la keluarga 69.

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.103881s Gzip On
To Top