CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Dah Tahu Salah Nak Juga Rakam Avengers : Endgame, 11 Orang Johor Diberi Amaran

26-4-2019 05:43 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2588| Komen: 18|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Sebelas orang individu 'kantoi' cuba merakamkan filem ‘Avengers : Endgame’ pada hari pertama ianya ditayangkan di pawagam di Johor.
Sebelas orang individu 'kantoi' cuba merakamkan filem ‘Avengers : Endgame’ pada hari pertama ianya ditayangkan di pawagam di Johor.

Harian Metro melaporkan ia hasil pemeriksaan di pawagam terpilih di negeri itu dan kesemuanya telah diberikan amaran.


Foto: Gempak
Pengarah Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) Johor, Mohd Hairul Anuar Bohro berkata,

“KPDNHEP Johor melaksanakan pemeriksaan di panggung wayang terpilih di Johor Bahru ketima tayangan filem Avengers Endgame pada 24 April 2019.

“Pemeriksaan ini dibuat bagi mencegah cubaan merakam di dalam panggung wayang."

Di twitter ada yang mendakwa seorang wanita ditangkap oleh KPDNHEP di pusat beli belah di Bukit Indah.


Dia didakwa sedang merakam filem Avengers: Endgame menggunakan telefon bimbit. -CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ekmal_sorrow 26-4-2019 06:02 PM
gantung je diorng ni sampai mampos. along yg spoiler skali. tell them....KYSFU
Quote munchkin 26-4-2019 06:09 PM
Gigih batak bodoh batak attention seeker
Quote helicornia 26-4-2019 07:01 PM
kenapa beri amaran je? kenapa tk dakwa?
Quote monsterwife 26-4-2019 07:11 PM
Takpe nanti kita tabur garam ye
Quote Felycya 26-4-2019 07:30 PM
Memang ada yang rakam.. Dasar bodoh gampang !!!
Quote kroit92 26-4-2019 07:38 PM
aku pun tak suka spoiler
padan muka, sape suruh rekod
Quote RatuDunia94 26-4-2019 08:38 PM
Its about time semua panggung kat malaysia banned telefon bimbit and any electronic device.. buat loker khas kat luar. Pastu caj duit loker2 tu..
Quote CharlesDera 26-4-2019 08:55 PM
11 orang johoq...wakakakakakakakakakakakakakaka
Quote batmana 26-4-2019 10:05 PM
helicornia replied at 26-4-2019 07:01 PM
kenapa beri amaran je? kenapa tk dakwa?

cikgu yg keje gomen terlibat kes seksual pn ditukar tempat ajaapala sgt rakam cite merepek ni..


semua psl undang2 tk tegas..tu yg naik lemak masing2
Quote sayawifenikmie 26-4-2019 10:08 PM

--  sporting lah sikit ---- buat apa nak rakam2 ---
Quote umbut 26-4-2019 11:03 PM
Bbnu baru lepas kandang ke.. lepuk sorang2
Quote lee_sakura 27-4-2019 11:02 AM
Goog job kdnhep, kwn aku salah seorg anggota yg menyamar jd penonton gak utk cek cinema ada org rakam filem ke tak tp bukan kt johor la...patot la kwn aku ni sokmo ajak aku pi tgk wayang, rupanya dia dlm keje
Quote makneng 28-4-2019 09:15 AM
Dasar peghak.. Semua benda ko nak rakam.. Dah knp gile???
Quote grouper 28-4-2019 09:25 AM
Buat malu bangsa johor je.. kahkahkah
Quote mizzmimi 28-4-2019 03:05 PM
Dasar jakunzzz.. Benda camni pun nak rakam. Nak up status whatsapp/instagram/facebook letteww.. {:hero
Quote TravellingBear 28-4-2019 04:06 PM
lee_sakura replied at 27-4-2019 11:02 AM
Goog job kdnhep, kwn aku salah seorg anggota yg menyamar jd penonton gak utk cek cinema ada org raka ...

Best nye keje dia. Nak apply camne hehehee
Quote ChildrenOfBodom 28-4-2019 09:49 PM
sikap lanun mmg dah sebati dlm diri ummah ni
Quote fishcracker 28-4-2019 10:18 PM
Kalau bole tangkap sekali yang duk tengok fon masa wayang dah start,terganggu okehhhh
Tak puas2 ke scroll hfon tu?time wayang start time tula nak check ig/pesbuk

Lihat semua komen(18)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 04:05 PM GMT+8 , Processed in 3.860417 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top