Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Kepak Janna Nick Dah Kembang, Dah Selesa,"- Sheila Rusly Tetap Maafkan

26-4-2019 12:45 PM|Oleh: Saiful| Komen: 182

Foto: Google
Dulu bukan main rapat, bila sekali dah gaduh terus jauh! 

Lebih kurang begitulah situasi yang berlaku di antara Sheila Rusly dengan Janna Nick.

Foto: Google
Tapi menurut Sheila yang mesra dipanggil sebagai Sis, dia dah lama memaafkan Janna walaupun masih belum mampu menerima perbuatan yang dilakukannya.

"Dia dah mesej minta maaf dan sebagai manusia kita harus memaafkan mereka seikhlas hati.

Foto: Google
"Saya dan keluarga sayang dia tapi saya tak nak orang ingat saya menangis sebab berlakon.

"Kalau saya tak sayang dia, dia tak berada di mana dia sekarang," katanya kepada mStar Online.


Tambah Sis lagi Janna dah selesa di tempatnya.


Foto: Google
"Kepak pun dah kembang besar dan luas. Semoga dia menjadi artis yang mampu membanggakan pengikut dan ambil iktibar dengan apa yang berlaku."

Mungkin masing-masing perlukan masa. Nanti baiklah tu. Bolehlah tidur lagi dalam bilik yang Sis sediakan khas buat Janna di rumah tu. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 182
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Tengah Timba Ilmu- Sharifah Shahirah Mula Belajar Pakai Tudung

Komen Terbaru

Quote mizZue 19-6-2019 04:21 PM
Lega dia kuo dr circle tok sidang..nmpk over masa jn dlm fam tuh.syukurlah..agknya mngkn ada over tok sidang ngan jn or jn rejected ank tok sidang..tu ajalahhhh..hrp now jn kuo dr iduo sis dn kurangkan bingit jerit iols uols..meluat plak bahasa rempit tuh..dan berlakon dgn byk lroduksi lg supaya xrasa syok sndiri kt bwh sis ajoo...

Lain-lain Komen

Quote Jajabeans 26-4-2019 12:48 PM
Amboii sedihnya sis. Ape la yg janna tu dh buat agaknya smpai cmtu skali terasa
Quote prizadane 26-4-2019 12:50 PM
Tak habis habis lagi ke? Dah la tu.. kalau sayang, diam je la. Move on please.
Quote siq 26-4-2019 12:53 PM
oooo sis dah selesai menghadamkah?
bagus la, nak2 puasa ni leceh ooo kalau ada masalah susah hadam/sembelit
Quote apedehal 26-4-2019 12:54 PM
teruk sgt ke apa yg janna buat tu..iols ni bkn la pemenat janna...tp aku rsa sis ni sentap janna da berkembang skang..xkn nak duk bawah ketiak sis jah, camna nak berkembang
Quote jalfa 26-4-2019 01:08 PM
Apa kau buat jannah...walopon sis n tok sidang annoying tpi si jannah bingit ni pon mesti ada buat benda teruk sampai sis terasa sampai usus...tabahla sis
Quote Nana_Man 26-4-2019 01:11 PM
Apa yg janna buat ni smpi sis kecik hati gitu??
Quote Atata 26-4-2019 01:13 PM
over je laki bini ni.
Quote SherryZass 26-4-2019 01:15 PM
Apa jelah masalah sebenarnya yach. Sampai dah tak jadi nyawa sis dah. Apa2pon move on jelah sis, carilah nyawa yg baru. Gittew
Quote coyote_ugly0911 26-4-2019 01:19 PM
Nana_Man replied at 26-4-2019 01:11 PM
Apa yg janna buat ni smpi sis kecik hati gitu??

Kesah nyeee sume org x tau laa apa yg si janna ni buat.. i ingt i jek yg tertinggal ketapi..

Quote pavlovachoc 26-4-2019 01:19 PM
igt kan dh setel dh aritu .
Quote Nana_Man 26-4-2019 01:41 PM
coyote_ugly0911 replied at 26-4-2019 01:19 PM
Kesah nyeee sume org x tau laa apa yg si janna ni buat.. i ingt i jek yg tertinggal ketapi.. :swea ...

Sama lah.. i ingat pasal i tak follow dorang nye ig, i tak tau. Rupa nya memang ramai yg tak tau jgk..
Quote KarinaKapur 26-4-2019 01:41 PM
Amboi ayat dia, kalau x sayang, janna xkan berada ditempat dia skrg.. Apa janna dh buat oi, reject pinangan tok sidang kah, reject lamaran anak sis kah.. Yenadeiiiii
Quote virgo19 26-4-2019 01:44 PM
Aku speku si janna ni dah termengata pasal sis dan family kat orang, pastu orang tu sampaikan balik kat sis. Bukan buat salah apa sangat pun, just tercakap belakang je, mungkin la dia cakap kat orang yg sis ni kongkong dia ke apa, tapi disebabkan sis dah anggap janna mcm anak tu yg dia terasa sgt.
Quote dreamdaddy 26-4-2019 01:47 PM
hmm yo lah tu. gimik jah kan nak promote drama nan sendu. padan muka drama ko tak menang dfkl haritu. nanti js pictures release drama baru gaduh lagi. lepas tu acah2 dah maafkan lah kepak besar lah peha besar lah apoo
Quote CurKath 26-4-2019 01:50 PM
Rupanya ramai x tau apa kes sebenar diaorg gaduh ye.. igt iolls je yg ketinggalan.

Takyah lah sis nak berkias2 sgt.. nak bgtau, bgtau je. Kalau x nak, diam2 then move on.
Asyik nk mengungkit cerita yg sama je.. mcm nk suruh org korek lg. Nampak sgt kecik hatinya...
Quote Mamidingdong 26-4-2019 01:51 PM
i rasa janna memang dah famous sebelum dengan sis ni kan?
Quote didinfriends 26-4-2019 02:06 PM
Ayat macam janna nick ni naik semata mata sebab ko je.orang punya kerja keras ko taknak kira plak. Kalau power sangat, nape ayda mat aris ko tu sendu ditepian je sampai sekarang?
Quote Minami2013 26-4-2019 02:10 PM
virgo19 replied at 26-4-2019 05:44 AM
Aku speku si janna ni dah termengata pasal sis dan family kat orang, pastu orang tu sampaikan balik  ...

Make sense jugak tu.. sbb tu sentap betul.. almaklum mulut janna tu lebih kurang gak mulut sis..
Quote Kurex 26-4-2019 02:19 PM
Kepak tu bila bila masa boleh patah..

patah sayap bertongkat paruh
patah paruh bertongkat bahu
patah bahu bertongkat siku
patah siku bertongkat kuku

Keselesaan masa ni je, masa tengah hot.
Btw, tak minat dua orang ni

Lihat semua komen(182)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.129780s Gzip On
To Top