Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Prince William Kantoi Curang, Kate Middleton Fail Penceraian?

Oleh: intan|25-4-2019 03:05 PM Komen: 122
Putera William dan isterinya Kate Middleton, Duchess of Cambridge seringkali dilihat sebagai pasangan yang bahagia dan jauh daripada terpalit dengan apa-apa kontroversi murahan. Namun, baru-baru ini kecoh seketika di media barat apabila kontroversi mengenai Putera William dilaporkan curang dengan bekas teman baik mereka, iaitu Rose Hanbury, Marchioness of Cholmondeley. 

Khabar angin ini dikuatkan lagi apabila semalam, Kate dilaporkan kembali ke London hanya ditemani ketiga-tiga anaknya tanpa ditemani Putera William.


Skandal diraja ini bermula apabila Putera William telah dituduh curang dengan rakan baik Kate Middleton iaitu Rose Hanbury. Kate telah memaksa William dan dirinya untuk men'jauh'kan diri dengan Rose serta suaminya David Rocksavage, Marquess of Cholmondeley. Kate dan Rose yang sebelum ini dilihat sangat akrab telah berantakan gara-gara berita mengenai skandal tersebut.



"Dulu Kate dan Rose merupakan sahabat baik dan akrab kini tidak lagi", lapor sebuah sumber kepada akhbar TheSun . Tambah sumber tersebut, William berusaha untuk memulihkan keadaan yang tegang itu tetapi Kate Middleton tegas dengan keputusan untuk menjauhkan diri daripada pasangan tersebut.


 Rose serta suaminya David Rocksavage, Marquess of Cholmondeley

Menurut suatu sumber wartawan, Nicole Cliffe, pertuduhan William curang berkemungkinan benar malah Kate dan Rose juga dikatakan ingin mengambil tindakan undang-undang berkenaan khabar angin tersebut. Ini dikuatkan lagi dengan perhubungan William dan adiknya Harry yang kelihatan tegang. Walaupun pada asalnya khabar angin mengenai ketegangan dua beradik ini berpunca daripada Meghan Markle, namun kini lebih kukuh apabila khabar angin mengenai skandal William ini tercetus. 


Nampaknya jika benar khabar angin ini, Putera William pun tak tumpahlah seperti bapanya, Putera Charles yang akhirnya mengaku curang dengan Camilla ketika beliau masih dengan Puteri Diana. Mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi kan? - CARI 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 122
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote jargon 1-5-2019 02:41 PM
Kenapa maggot ni dengki and nk jatuhkan kate?

Lain-lain Komen

Quote MarissaOberlin 25-4-2019 03:13 PM
Sejenis Juita ye pompuan sekor ni
Quote cikanggun 25-4-2019 03:21 PM
Huduh laa skandal dia
Quote HujanBatuTiga 25-4-2019 03:23 PM
Kan lakinya kt NZ. Mmglah balik london dgn anak2 aje. Celah mana nk angkut laki skali.
Quote prizadane 25-4-2019 03:24 PM
Kalau betuk skandal, memang taste william ni sama macam apaknya.
Quote mesmerize 25-4-2019 03:26 PM
noooo .. ai suka couple diraja ni.. dah la blessed with beautiful kids..
Quote krustykrab 25-4-2019 03:27 PM
Apesal org2 belah sana x cantik...muka mmg cpt tua ke aper
Quote makton 25-4-2019 03:28 PM
klu betul la tu scandal nya, mmg ikut perangai apaknya betul.. tak lawa lgsg klu nak banding dgn Kate. apaknya curang dgn Lady D utk camilla yg tua tu..
Quote kakjem10 25-4-2019 03:29 PM
ala ada gundik ni benda biasa la bagi royal family
Quote cupu 25-4-2019 03:30 PM
Haha...tgu meghan huru hara...hat ni plk jdnya
Quote lee_sakura 25-4-2019 03:33 PM
ala jgn la cerai...
Quote slavehunter 25-4-2019 03:36 PM
Ni PR meghan yang up kan gossip ni....
Quote bawangkecik 25-4-2019 03:44 PM
kate ni manis sangat muka macam highness vibe tu betul tapi personaliti dia sangatla boring haha. Rose kalau google gambar dia walao seksi juga dan cantik juga.
Quote namieamuro 25-4-2019 03:45 PM
Edited by namieamuro at 25-4-2019 03:47 PM

ler..William,sbg wakil Queen dijadualkan ke NZ sempena lawatan utk tragedi tembakan kt masjid tu..Kate pulak ade engagement kt london..celah mane pulak balik london sensorg nyeh bile dedua tu dh ade tugas memasing.

sejak bile pulak Rose tu bff Kate..Kate tak penah invite si Rose ni memane private family function mcm kenkwn Kate yg lain..laki Rose tu kwn rapat William yg ade projek keje sesame utk charity..





Quote bawangkecik 25-4-2019 03:47 PM
sekarang media sana dah kecoh, melarat sampai ke Malaysia. Harini baru nampak vibe kecoh tu. Meme dan buat joke pasal kan sebelum ni meghan buat hal betapa kecohnya rakyot sana tapi bila william buat hal buat mcm tak nampak je
Quote manehnya 25-4-2019 03:54 PM
will.. kenapa kau ulangi sejarah mak bapak kau?

cate tu dah sempurna benar aku tengok, bakal permaisuri pun dah layak sgt dah.. why...
Quote kucingitam 25-4-2019 03:54 PM

brits royal ni tak reti cari pompuan cantik2 utk skendel ke eh? camilla tu pun tak cantik compare to diana..

Quote newyork 25-4-2019 04:01 PM
Aiyo keranjang gak william ni..ingatkan family man..
Quote dua_chzy 25-4-2019 04:03 PM
krustykrab replied at 25-4-2019 03:27 PM
Apesal org2 belah sana x cantik...muka mmg cpt tua ke aper

British memang ramai yang huduh sister. Diiktiraf sebagai spisis kokesen paling huduh.
Quote dua_chzy 25-4-2019 04:04 PM
kucingitam replied at 25-4-2019 03:54 PM
brits royal ni tak reti cari pompuan cantik2 utk skendel ke eh? camilla tu pun tak cantik compare  ...

Camilla tu yang buat bapak si Will tergila2 sangat adelah otaknya mungkin, bukan rupa.

Lihat semua komen(122)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.309355s Gzip On
To Top