Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

K-Pop Mak Hang! Sharnaaz Ahmad Tak Setuju BTS Masuk Malaysia

24-4-2019 04:57 PM|Oleh: Saiful| Komen: 103

Foto: IG
Sharnaaz Ahmad tak setuju! 

Pelakon ini tentang habis hasrat Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman dalam usaha membawa masuk kumpulan K-Pop terkenal, BTS ke Malaysia.


Saddiq sebelum ini kata pihaknya cuba nak bawa BTS datang sempena Tahun Melawat Malaysia.

Katanya kalaulah dia diberi peluang jadi Menteri Belia dan Sukan, Sharnaaz nak bawa  Metallica, Blink 182, Avenged Sevenfold.

"Ni apa? Kpop? Mak hang!"

Foto: IG
Marah betul gayanya.

Ada ke yang setuju dengan Sharnaaz? -CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 103
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : 'Saya Percaya Bakal Suami Bukan Kaki Perempuan' - Eyra Hazali

Komen Terbaru

Quote HangPC2 8-5-2019 10:19 AM
Peminat BTS atau KPop yang muda-muda terutama budak-budak sekolah rendah, sekolah menengah dan pelajar universiti ini mana faham sebab orang marah dekat KBS (Syed Saddiq) terutama nak lantik BTS sebagai Duta Promisi Tahun Melawat Malaysia 2020, tahu nak seronok jer...

Lepas itu marah kata kenapa Blackpink boleh buat konsert dekat malaysia...  saya cakap Blackpink atau artis luar negara yang lain datang ke malaysia bukan datang atas  lantikan dari kerajaan. tapi duruskan oleh pihak swasta jadi tidak menggunakan langsung dana kerajaan....

Benda macam itu pun tak boleh faham...

Lain-lain Komen

Quote Adeakukesah11 24-4-2019 04:58 PM
Penting ke pendapat ko abang jebat oiiiiiiiiii
Quote bawangkecik 24-4-2019 05:02 PM
kadang kalau pikir logik la (aku bukan macai dan tak mint politik) kalau jemput BTS memang dapat tarik pelancong luar ke Malaysia. I mean kalau jemput retis malaysia nak ke pelancong luar datang tengok? BTS kan ramai peminat maybe boleh tarik pelancong dari luar negara masuk malaysia sekaligus meningkatkan taraf pelancongan di negara kita korang faham tak ni  woiii


sekali karangann kauuuuuu
Quote merahrose 24-4-2019 05:10 PM
dh baik dgn bini ke yg komen cmni??asal kpop je xleh..aku x stju dgn Metallica cmna plak..
Quote pinksarah 24-4-2019 05:23 PM
Klu pak hang ni jd menteri belia mmg melingkup jua la..

Org mengikut arus zaman..

Metallica ni zaman bila? Youths sekarang ni dgr lg ke metallica?

They have their own fans but for now, kpop mendonia laa..dh smpi US debut set2 ni kalah retis US pon....

I bukan fan of kpop but i nampak la kpop sekarang ni market dorang dh serata dunia..
Quote sfrnna 24-4-2019 05:25 PM
Nak tolak BTS tp suruh bawak masuk Metallica etc.. Ingat kan tolak BTS tapi suruh spend untuk yg lebih berfaedah tadi.. Kalau macam ni baik jemput je BTS tu. Dah sah2 ramai fan satu dunia expecially yg belia ni.
Quote she 24-4-2019 05:33 PM
Apa yang salahnya bawa BTS...memang majoriti belia minat kpop skg

Dan xde beza pn dgn bwk Radiohead Deftones Muse Metalicca bla bla bla

Lain orang lain minat lagunya
Quote melinda_kerr 24-4-2019 05:34 PM
Sakit hati pulak tokey sambal ni pd kpop kenapa..?
Quote damian_lee 24-4-2019 05:38 PM
Sila kecam adik ipar dulu yang ddu ddu ddu diameletop
Quote fly_in_d_sky 24-4-2019 05:40 PM
salah jawapan sungguh ler
dari bawa BTS or Metallica ... better bawak Cat Steven aka Yusuf Islam
lagi elok kan kan kan kan ....

actually nak bawa BTS ke Monsta X ke ... bawa jer lah
cuma harap diorang ikut rules yang ditetapkan
Quote tomaz 24-4-2019 05:40 PM
Kpooop and pooopersss
Quote Jajabeans 24-4-2019 05:47 PM
Ahh kau nenas 2 kali 5 ja
Quote RatuDunia94 24-4-2019 05:48 PM
Adik ipaq hang baru lepas berjoget sakan lagu kpop..
Quote namieamuro 24-4-2019 05:50 PM
Edited by namieamuro at 24-4-2019 05:52 PM

dah berbaik belom dgn bini bang? dh nk masok bolan puase ni

kite bawak beyonce je la bang jebat..bole adek ipaq abg join nanti

all the single ladies..all the single ladies..all the single ladies..now put your hands up!
Quote Izaabelle 24-4-2019 05:50 PM
Oh dia sindir adek ipar kot
Quote umbut 24-4-2019 06:00 PM
Eh sibuk lah kau. Ni zaman budak skrg. Asal zaman kau pulak nak bawak.. Mulut hangsuang.. Dari thn lepas ceo air asia nak bawak lah. Bkn baru

Quote umbut 24-4-2019 06:00 PM
namieamuro replied at 24-4-2019 05:50 PM
dah berbaik belom dgn bini bang? dh nk masok bolan puase ni

kite bawak beyonce je la bang jebat.. ...

Ehh.. Terbayang aku lopak joget kemain terkangkang.. Tak balance
Quote umbut 24-4-2019 06:02 PM
bawangkecik replied at 24-4-2019 05:02 PM
kadang kalau pikir logik la (aku bukan macai dan tak mint politik) kalau jemput BTS memang dapat tar ...

Betuiiiii.. Karangan yg hebat
Famous malaysia sikit ler impak nya
Quote Redhead 24-4-2019 06:02 PM
Edited by Redhead at 24-4-2019 06:40 PM

Wlaupun aku minat Metallica tp aku sokong la tak smua org pergi Metallica punya concert paling bapak2 je.. Dah nama pun belia dan sukan mesti la dia penting kan Belia.. dah belia Msia ni minat kpop sbb artis belia kt Msia ni asik nak tyng bebird je nak buat mcm mna siapa nak minat.. bodoh punya paria.. sbb tu la Tuhan tu jd kan kau plakon sendu bwk watak pondan dan tak jd kan kau menteri belia sukan sbb benda kecik mcm ni pun kau tak boleh nak jd bijak..
Quote pencintaABC 24-4-2019 06:03 PM
bawangkecik replied at 24-4-2019 05:02 PM
kadang kalau pikir logik la (aku bukan macai dan tak mint politik) kalau jemput BTS memang dapat tar ...

Kan kalau nak promote bakat Malaysia mcm Kak Ani showcase kat MATIC pon terpaksa guna minus one, xde live band

Lihat semua komen(103)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.134218s Gzip On
To Top