Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Doktor Bunuh Sebab Bengang, Ingatkan Perempuan Rupanya Jantan

Oleh: Myra Rozi|24-4-2019 01:08 PM Komen: 57
Bengang kerana ditipu, seorang doktor mengaku membunuh dan mengerat-ngerat tubuh serang 'wanita'.

Tindakannya itu berpunca apabila Mikhail Tikhonov, 27, mengetahui Nina Surgutskaya, 25, pernah menjalani pembedahan menukar jantina.

Daily Mail melaporkan, Tikhonov memasak beberapa bahagian tubuh mangsa dalam ketuhar dan mengepam cebisan mayatnya ke dalam tandas.

Polis menyatakan mereka berdua keluar ke Kursk, Rusia sebelum kembali ke rumah mangsa.

"Dia menyedari Surgutskaya adalah transeksual selepas mereka melakukan hubungan intim. Dia yang berang kerana ditipu bertindak mencekik mangsa hingga mati dan cuba menyembunyikan pembunuhan itu dengan menghapuskan mayatnya serta turut mengerat-ngerat organ dalamannya.

"Tikhonov kemudiannya memasukkan kepala, kaki dan tangan Surgutskaya ke dalam beg pakaian serta membawa pulang ke rumahnya. Dia memotong bahagian itu dan membuangnya ke dalam tong sampah."

Nina Surgutskaya, Foto: Daily Mail
Bagaimanapun doktor berkenaan berjaya ditangkap sebelum sempat menghapuskan bahagian tubuh mangsa yang lain.

Tikhonov bakal berdepan hukuman penjara 20 tahun.

Namun dia menafikan dirinya adalah seorang kanibal.

Sementara itu Surgutskaya sebenarnya telah didaftarkan sebagai 'wanita' oleh pihak berkuasa Rusia. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 57
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote emma.giggs 10-7-2019 08:44 AM
Mcm mana dr ni boleh kna tangkap dgn cpt? Dia heboh kan ke dia potong2 cebisan mayat

Lain-lain Komen

Quote Remyda 24-4-2019 09:54 AM
IMG_3753.JPG
Quote noor2 24-4-2019 10:15 AM
Elok safie alias dan sajat jumpa doktor gini. ..tapi pakwe sajat dan safie tu sanggup terima jantan demi duit depa. ..lagi hina pakwe depa tu....
Quote makneng 24-4-2019 10:45 AM
Aiyooo clash je x boleh ke? Mesti jantan ni dah byk berhabis utk nyah tu..
Quote lasagnaklcc 24-4-2019 10:53 AM
One night stand je kan, tinggal jela lepas kantoi tu. Tercabar kelakian gamaknya.
Quote tumpanglalu74 24-4-2019 11:02 AM




Quote Kurex 24-4-2019 11:08 AM
Handsome tak doktor tu
Quote manehnya 24-4-2019 11:15 AM

buah buatan pun kau selera
Quote TravellingBear 24-4-2019 11:44 AM
Kat artikel tulis lepas ngesek baru tahu gender tak ori. Tkde plak dia explain camne rasa gegurl ori & tak ori tu... nak justify perbuatan dia ... anyway sebelum acara tak perasan eh? Camne rupa fizikal tak ori ha??? Tak brp sanggup nak gugel sbb nnt ada gangguan sexual oleh advert
Quote noor2 24-4-2019 11:51 AM
manehnya replied at 24-4-2019 11:15 AM
buah buatan pun kau selera

Hehe.......
Quote supernaturalee 24-4-2019 11:52 AM
Edited by supernaturalee at 24-4-2019 03:49 PM









pic kanan mcm emylia emelda wife adlin

Quote akuMNdia 24-4-2019 11:54 AM
TravellingBear replied at 24-4-2019 11:44 AM
Kat artikel tulis lepas ngesek baru tahu gender tak ori. Tkde plak dia explain camne rasa gegurl ori ...

aku pernah tgk 1 rancangan/cerita agak lama dulu.
kisahnyer lelaki ni doktor.. bila tgh buat 'projek' tu baru dia sedar yg 'perempuan' tu bukan perempuan tulin.
yg tertuduh ni doktor, mesti la dia tau masa tgh projek tu jugak.


Quote Remyda 24-4-2019 11:56 AM
noor2 replied at 24-4-2019 10:15 AM
Elok safie alias dan sajat jumpa doktor gini. ..tapi pakwe sajat dan safie tu sanggup terima jantan  ...

Rusia antara negara yang kuat menolak LGBT. Sementara di Malaysia golongan songsang ini walaupun bebas bermaharajalela. Tetapi bersungut ditindas di Malaysia
Quote sambaldurian 24-4-2019 12:00 PM
La doktor ni x open minded mcm doktor yg safiey text utk pengesahan mcm ni kah perasaan hilang dara. Profesional sgguh doktor tu layan msg safiey. Siap ber cip cip getaran nya.
Quote xtahumenahu 24-4-2019 12:10 PM
ada jugak muka jantannyaaaaaa
Quote mieymiey 24-4-2019 12:13 PM
supernaturalee replied at 24-4-2019 11:52 AM
pic kanan mcm emylia wife adlin

Kan? Emylia tu tak takut ker cucuk sana cucuk sini end up muka jadi macam fondan.
Quote noor2 24-4-2019 12:15 PM
Remyda replied at 24-4-2019 11:56 AM
Rusia antara negara yang kuat menolak LGBT. Sementara di Malaysia golongan songsang ini walaupun b ...


Malu kat negara kafir yg terang2 menolak lgbt berbanding Malaysia kononnya negara islam. ...tapi biarkan perangai buruk laku sajat dan safie tu oleh jabatan agama. ..
Quote babyhubby85 24-4-2019 12:18 PM
Mestila bezakan yang original dengan made in Thailand or Korea or china
Quote TravellingBear 24-4-2019 12:36 PM
Tu la... drp bentuk fizikal nampak macam ori kah. Sampai tahap nak kena ngesek baru detect keasliannya
Quote Victorioussss 24-4-2019 01:22 PM
My dick is confused
4tOKbwX.jpg

Lihat semua komen(57)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.276928s Gzip On
To Top