Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Cip, Cip, Cip! Safiey Illias Kongsi Pengalaman Pecah Dara, Dah Potong Anu Ke Tu?

23-4-2019 05:53 PM|Oleh: Saiful| Komen: 306

Safiey Illias ni makin gila ke? Tengok perangai dah macam hilang pedoman. Netizen yang kata ya.

Video Livenya di Instagram sekarang ini tengah kecoh menjadi bualan.


Pengalaman pecah dara pun nak kongsi. Masalahnya ada selaput dara ke, awak tu lelaki dik!

Tapi Safiey tak kisah, feeling juga nak kongsi.



Siap ada bunyi, cip, cip, cip! 

Tak sanggup nak tulis, tengok jelah.


Penuhlah ruangan komen dengan netizen yang kebanyakannya dah tak tahu nak cakap apa dengan perangai penyanyi lagu Cinta Gila ini.

Siap mengaku memang dah potong kemaluan. Allahu, memang buka aib sendiri.

Foto: IG
Ada juga yang mendoakan agar Safiey segera pulang ke pangkal jalan.

Aduhai Safiey! Okay ini tak ada ke PU mana-mana nak buat surat terbuka? Tengah tunggu juga ni. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 306
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : "Ingat, Anda Sedang Diburu" - Aiman Tino Buat Laporan Polis Isu Video Separuh Bogel

Komen Terbaru

Quote MakSedaraAtukLu 8-7-2019 01:40 AM
PEPPERMAN replied at 25-6-2019 12:15 AM
I suspek sebab sebelum ni dia pernah buang.
Bila dia pasang balik kn letak tinggi dr position de ...

Aahh betul gak, masuk akal

Lain-lain Komen

Quote kenarikelabu 23-4-2019 05:55 PM
Tggu je la bala dtg sok...
Quote Catpaw 23-4-2019 05:57 PM
apa nak jadi ko nih {:cryrun
Quote unguaurora 23-4-2019 05:58 PM
Semoga Allah percepatkan bala untuk dirinya. Selagi diulit bahagia, heols xkan sedar.
Quote Acikgomen 23-4-2019 05:58 PM
Dekkkkk pegi buat alignment tetek semula lahaiiii
Atas sangat tetek kau acik tgk, dah dekat dgn bijik halkum kau dekkk
Quote clarizsa 23-4-2019 06:00 PM
Eh celaka pondan ni. Palahotak dia lah

Quote Leeanne88 23-4-2019 06:05 PM
Pecah dara pertama? Dara dia ada berapa banyak?
Quote sukacactus 23-4-2019 06:08 PM
Retis ke dia ni?
Aku geli tgk makhluk ni
Tu aku xsanggup klik video tu
Quote qis_88 23-4-2019 06:12 PM
Jd laki xhensem.. jd pompuan xcantek...
Quote misssakura 23-4-2019 06:12 PM
beauty have no gender konon. beauty ke masalahnya?
Quote sharlenetexas 23-4-2019 06:15 PM
Semut ada gigit ke?
Quote SherryZass 23-4-2019 06:16 PM
Semoga Allah berikan hidayah kat dia ni harap sempat bertaubat sebelum nyawa direntap. Astaghfirullah.
Quote RatuDunia94 23-4-2019 06:28 PM
Betul la tuh cia cakap.
Pecah dara ada bunyi cip cip cip...
Sbb dara heols kan BURUNG..
Quote amukgemuk 23-4-2019 06:28 PM
Dulu pun dia nak buang dah anu, tapi something happened kan?
ambik dari si abang Nara cantik:
(Disember 2018)

Malam tadi, usahawan kosmetik Safiey Illias berkongsi berita beliau telah terlibat dalam kemalangan jalan raya sehingga kereta mewah BMW i8 miliknya remuk teruk di bahagian hadapan.Safiey menganggap kejadian itu terjadi sebagai balasan Allah SWT terhadap dirinya yang sebelum ini berniat untuk menukar jantina dengan memotong kemaluan.

kiranya, kali ni jadi tukar kemaluan.... mengundang bala ke guane?

Quote Izaabelle 23-4-2019 06:32 PM
Tak sangup nak nengok bideo tu.....mcm siot bapok ni semua........spisis mcm ni kita jgn kasi pemes lah boikot brng diaorng tak dosa pun!
Quote keds 23-4-2019 06:42 PM
Nasihat dah bagi kan?

Tapi dia tetap pilih jalan hitam.
Semoga mendapat hidayah.
Quote Matakilat 23-4-2019 07:02 PM
Apa lah nak jadi ... semoga sempat la kau taubat sebelum nazak
Quote dua_chzy 23-4-2019 07:12 PM
Akak tunggu je muka ko jadik buruk. Macam pondan masak apeee masak my styleeee kat Youtube tu.
Quote gummiebear 23-4-2019 07:19 PM
Cacat betul iols tengok tetek heshe ni. Pi buat yang lain lah!
Quote amyfiq 23-4-2019 07:20 PM
eh syiall la jaii babi ape yg aku dengor ni

Lihat semua komen(306)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.127061s Gzip On
To Top