Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Zahirah Bawa Aiman Jumpa Ibu, Macam Dah Bau Nasi Minyak Je Ni?

24-4-2019 10:30 AM|Oleh: Saiful| Komen: 26

Zahirah Macwilson dah bawa Aiman Hakim pergi jumpa ibunya di Perth, Australia.

Nampak gaya macam dah tak lama lagi nak naik pelamin.

Foto: IG
Tapi katanya  pertemuan Aiman dengan ibunya, Maslinda Yusoff adalah sekadar untuk mengenali antara satu sama lain.


"Tiada apa-apa yang dibincangkan sebaliknya sekadar berkenalan. Belum ada apa-apa perkhabaran untuk bertunang,??? katanya kepada Harian Metro.

Menurut aktres jelita ini Aiman langsung tak kekok bertemu dengan ibunya.


Di Instagram ibu Zahirah sendiri teruja berjumpa dengan Aiman.

"Tiga hari meluangkan masa bersama, saya nampak kebahagiaan kalian berdua. Allah menciptakan hamba-Nya berpasang-pasangan dan kalian saling melengkapi.

"Semoga Allah permudahkan segala urusan dan memberkati kalian dengan ketabahan dalam menghadapi sebarang kemungkinan,"tulisnya.



Semoga semuanya dipermudahkanlah hendaknya. 

Daripada berkepit ke hulu ke hilir tanpa ikatan, cepat-cepatlah nikah tak gitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 26
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Cip, Cip, Cip! Safiey Illias Kongsi Pengalaman Pecah Dara, Dah Potong Anu Ke Tu?

Komen Terbaru

Quote adeqo 28-5-2019 03:00 PM
Dah bawak jumpa kan.. in shaa Allah dipermudahkan..

Tgok IV dari utube Budiey mmg nmpk couple ni mcm nk ke arah seterusnya.. cuma dorg xnak beriya2 sgt cite.. Aiman hmpir nak pecah rahsia tp Ira cepat2 tapis.

Raya ni agak2 Aiman ikut sekali ke Ira balik perth?

Lain-lain Komen

Quote myakayina 23-4-2019 05:36 PM
dah dpt greenlight dari mamanya..daddynya pulak..?
Quote Incanto 23-4-2019 06:18 PM
Semoga di permudahkan urusan nikah

Suka  this couple
Quote keds 23-4-2019 06:45 PM
Semoga niat yang baik dipermudahkan.
Quote Nana_Man 23-4-2019 06:47 PM
Jumpa mummy dia kat KL jer lah.. pandai2 jer ckp dah bwk gi perth..
Quote monitor4 23-4-2019 07:15 PM
Nana_Man replied at 23-4-2019 06:47 PM
Jumpa mummy dia kat KL jer lah.. pandai2 jer ckp dah bwk gi perth..


Hahahaha. Mama dia siap tag location KL lg kat gambar yg bertiga tu. Main sedap tulis je wartawan? Cari ni.

Utk couple ni, aku doakan yg baik2 saja.
Quote Nana_Man 23-4-2019 07:27 PM
monitor4 replied at 23-4-2019 07:15 PM
Hahahaha. Mama dia siap tag location KL lg kat gambar yg bertiga tu. Main sedap tulis je wartawa ...

Tu lah.. sama lah  mon.. aku pun doakn yg baik2 jer untk dorang.
Quote dauswq 23-4-2019 07:31 PM
fatihah dah makin membuas sejak melihat ex bakal menjinjang pelamin tak lama lagi..

dah mcm miley cyrus lah plak
Quote Badigol 23-4-2019 07:32 PM
Couple ni tak ramai haters.jd xperlu dan jgn risau..smooth je pcintaan diorg.moga pnjg jodoh sampai pelaminan..
Quote hijau88 23-4-2019 08:01 PM
Nana_Man replied at 23-4-2019 06:47 PM
Jumpa mummy dia kat KL jer lah.. pandai2 jer ckp dah bwk gi perth..

Kan. Nama je reporter forum cari. Tp info pun bleh salah.
Lepas tu berita pun cedok jek.

Kita doakan yg baik2 sj utk #zahirAH
Quote Nana_Man 23-4-2019 08:10 PM
Badigol replied at 23-4-2019 07:32 PM
Couple ni tak ramai haters.jd xperlu dan jgn risau..smooth je pcintaan diorg.moga pnjg jodoh sampai  ...

Yup, dorang tak ramai haters.. tapi ada jgk lah yg terlepas kandang gitu..
Quote Nana_Man 23-4-2019 08:10 PM
hijau88 replied at 23-4-2019 08:01 PM
Kan. Nama je reporter forum cari. Tp info pun bleh salah.
Lepas tu berita pun cedok jek.


Aminnn... semoga baik2 jer smpi kawin dan forever.
Quote kakasotong2 23-4-2019 08:17 PM
myakayina replied at 23-4-2019 05:36 PM
dah dpt greenlight dari mamanya..daddynya pulak..?

Daddy nya mcm dah hint2 kasik restu rasanya sis, kat thread lama kapel ni ada update pakjenol komen ala2 kasik greenlight gitu
Quote kakasotong2 23-4-2019 08:23 PM
Kepada reputz cari yg berada dalam kelas tersendiri,

Ayat mula2 tu uols kena betulkan sikit. Bukan dah bawak, NAK bawak Aiman jumpa mama Zahirah kat Perth.

And FYI Aiman pun dah jumpa dlu kat mama Ira ni dekat KL.

Isi dah betul cuma olahan ayat xkena, tatabahasa out.

Mmg Zahirah nak bawak Aiman gi Perth bulan puasa ni gi rumah mama dia. Ada dlm iv baru ni sheols ada mention.
Quote hijau88 23-4-2019 08:23 PM
Edited by hijau88 at 23-4-2019 08:25 PM
Nana_Man replied at 23-4-2019 08:10 PM
Yup, dorang tak ramai haters.. tapi ada jgk lah yg terlepas kandang gitu..


Itu haters bkn terlepas dr kandang, itu tlepas dr nuraka.
Quote hijau88 23-4-2019 08:25 PM
Nana_Man replied at 23-4-2019 08:10 PM
Aminnn... semoga baik2 jer smpi kawin dan forever.

InsyaAllah. Aamiin.
Quote hijau88 23-4-2019 08:29 PM
kakasotong2 replied at 23-4-2019 08:23 PM
Kepada reputz cari yg berada dalam kelas tersendiri,

Ayat mula2 tu uols kena betulkan sikit. Buk ...


Ntah apa2 reputz cari... info pun tak betul. Bagus lagi forummer cari klu buka apa2 thread.
Mmm.
Quote sfrnna 23-4-2019 08:32 PM
Ni kalau kahwin mesti tenggelam fattzura.
Quote dua_chzy 23-4-2019 08:35 PM
Walau akak rengsa melihat kapel versi berlengas muka helok ini, akak doakan jodoh meka sampai ke jinjang pelamin. Memang sesuai menikoh sekarang dik. Jangan tunggu lama2 if tanak mereput sebagai antertu dan andartu hot seperti Kamil Adli dan ex gf heols, sapekah itu, yang muka comel macam mix Cina tu.
Quote dua_chzy 23-4-2019 08:35 PM
Ingat dah. Intan Ladyana.

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.122180s Gzip On
To Top