Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Elfira Loy Terperanjat Paris Hilton Komen Gambar Di IG

23-4-2019 05:30 PM| Komen: 86

FOTO GOOGLE

Rasanya ramai yang kenal dengan model antarabangsa Paris Hilton yang mempunyai pengikut seramai 10 juta di Instagram.

Seperti kera mendapat bunga, Elfira Loy terperanjat apabila Paris Hilton meninggalkan komen pada gambar terbarunya di Instagram.

FOTO IG
FOTO INSTAGRAM

Hanya sepatah kata, "Gorgeous" Elfira Loy berasa sangat teruja dan berbangga model terkenal itu memuji gambarnya yang cantik dengan solekan simple dan memakai crown berwarna emas. Komen Paris Hilton itu telah mendapat hampir 2 ribu likes.

Elfira membalas komen itu dengan ucapan terima kasih 'Heyyy, thanks!'.


Elfira turut memuat naik gambar screenshot komen Paris Hilton di IG Stories

IG ELFIRA LOY
Untuk pengetahuan semua Elfira Loy telah selamat bernikah dengan tunangnya, Faris Anuar anak kepada seorang usahawan bergelar Datuk pada 1 Januari 2019 di dalam majlis tertutup. Elfira Loy juga pernah hangat bercinta dan bertunang dengan penyanyi Sufian Suhaimi tapi mereka telah putus. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 86
Komen

Previous : "Tumbuk Hidung Sendiri Sampai Patah" - Anak Syurga Zarina Zainuddin Dibedah

Next       : 'Scam, Bullsh*t!' - Chef Wan Berang Nama Digunakan Scammer Bitcoin

Komen Terbaru

Quote Orkidgold 28-5-2019 03:01 PM
Tahniah elfira loy..

Lain-lain Komen

Quote myakayina 23-4-2019 05:34 PM
bila dia berselfie dgn paris tu?
Quote BoongaKertas 23-4-2019 05:38 PM
kalau meols pun meols eksaited giler. maybe smggu baru kebah sbb terkejut
Quote unguaurora 23-4-2019 06:06 PM
Ntah2 PA paris yg komen tu.
Quote RatuDunia94 23-4-2019 06:31 PM
Satu kejayaan besar utk karier sheols..









Hahahahahhaha
Quote keds 23-4-2019 06:44 PM
Tahniah dgn pencapaian ini. Lol.
Quote aderaderker 23-4-2019 07:13 PM
Okeh,  boleh masuk resume
Quote pencintaABC 23-4-2019 07:14 PM
Okay boleh menang anugerah Kembara
Quote friedfishsoup 23-4-2019 07:20 PM
Hahahhahhahaa ok lah janji ada la benda boleh bangga
Quote JunkMail 23-4-2019 07:46 PM
Tang mana yang tertutupnya majlis nikah sheols tu? Bukan gebang tahap 7 petala langit majlis setiap minggu? Menikah pun gebang jua? Bukan tertutup kat hotel tingkat 11 nampak lampu je dari luar... Khennnnn
Quote apedehal 23-4-2019 07:53 PM
paris hilton ko dah bosan sgt ke kakk smpai tgglkn random komen tuh
Quote LolaRosa 23-4-2019 08:05 PM
Pencapaian paling tertinggi buat El
Quote September14 23-4-2019 08:09 PM
Paris hilton so yesterday dah x relevan... skg zmn kylie jenner
Quote rosannazmia 23-4-2019 08:15 PM
Tahniah atas teguran n pujian dr paris hilton
Quote buapakperut 23-4-2019 08:16 PM
kejam tt , ibarat kera dapat bunga katanya.. hahaha
Quote namieamuro 23-4-2019 08:18 PM
sape tak terkejut kalau tetibe retis kokusen dtg komen
Quote qis_88 23-4-2019 08:22 PM
Coppp.. EL nih mmg terer ckp omputeh ke? Sb dlm ig asek tulis omputeh je.. nengok kalu kene interview pon.. xdek la cakap omputeh mane pon.. ckp melayu je..

Ini pertanyaan ye.. risau pulak aku kene kecam
Quote sfrnna 23-4-2019 08:24 PM
Macam Instagram bot je. I x rasa Paris rajin sangat comment org dia x follow. Lulzz
Quote allysumc 23-4-2019 08:29 PM
Ini pencapaian terbesar elbirah dlm dunia seni
Quote dua_chzy 23-4-2019 09:33 PM
Edited by dua_chzy at 23-4-2019 09:36 PM
September14 replied at 23-4-2019 08:09 PM
Paris hilton so yesterday dah x relevan... skg zmn kylie jenner


Nope, hakak tu masih relevan very much. Kylie Jenner tu whoareyus jah banding sheol. KimK lagi la yang copycat habis segalanya tentang Paris sampai ke cara bercakap ditirunya. Chuols akan dapati ramai netizens sependapat dengan akak di komen video ini.

Lihat semua komen(86)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102041s Gzip On
To Top