Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Buruk Tengok Amyra Rosli Kurus Sangat, Nampak Tua!"

23-4-2019 11:49 AM|Oleh: Saiful| Komen: 199

Foto: IG
Perasan tak sekarang ni Amyra Rosli nampak semakin kurus.

Kalau dulu ada juga nampak macam berisi tapi sejak ada anak makin mengecil pula.


Nampak tulang sahaja kata peminatnya. Tengok pipi pun memang dah nampak aktres jelita ini susut.

Rupa-rupanya Amyra giat mepromosikan produs kurusnya.



Tapi di ruangan komen ramai pula yang tak berapa suka dengan tubuhnya.


Foto: Media Hiburan
"Kurus sangat, nampak dah tak cantik."

"Badan kurung kering macam ni buat Amyra nampak lebih tua."



Bagaimanapun Amyra membalas komen-komen tersebut dengan mengatakan,

"Alhamdulillah, suami saya suka."


Gemuk salah, kurus salah. Jaga badan sendiri lagi elok kot kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
3
Lawak
4
Bosan
1
Komen: 199
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Pecah Rekod, Di Matamu Sufian Suhaimi Diiktiraf Malaysia Book Of Records!

Komen Terbaru

Quote Sisturz 25-6-2019 12:53 AM
meisapoya replied at 27-4-2019 07:54 PM
Orang gemok selau body shame i. And orang yang sama, pada masa yang lain, meroyan nak kurus mcm i. ...

Aku pon sama. Dikutuk2nya aku bdn sekeping la.. kena tiup angin melayang la.. pastu diam2 dia beli cleanex tea sorok dalam laci.

Lain-lain Komen

Quote atiqah_bea 23-4-2019 11:52 AM
Ingatkan iols sorg je nampak dia tak cantik bila kurus sgt. Nampak tua. Kulit dah tak tegang. Cerita nur tahun lepas cantik dari sekarang
Quote Beribear 23-4-2019 11:52 AM
Alahaiiiii kurus salah, gemok salah, berisi salah, apa je tak salah kat mata manusia ni.. Bukan ke korg jugak beria kata dia cantik sangat ni buruk pulak? Dah2 la body shaming org. Body dia pon dari dulu gitu jugak. Dia yg nak body dia mcmtu biar jelah asal dia bahagia.
Quote prettyuglybabe 23-4-2019 11:58 AM
acik forum kan suka kurus..
boleh pakai baju apa je semua lawa katanya..
Quote HujanBatuTiga 23-4-2019 11:58 AM
Org tu dh berlaki. Acik2 pulak yg sibuk body kurus sgt tak lawa kurus kering bagai. Dah laki dia suka. So???
Quote nellyberry 23-4-2019 12:10 PM
Masa tgk AME, nampak gabak Janna Nick sbb Amyra nih kurus sangat.
Tapi mmg pakai apa pun cantik la.
Quote apedehal 23-4-2019 12:14 PM
ehhh...netizen ni sebuk betul dengki la tu susah nak kurus...lawa je aku tgk amyra dlm gambo2 dia tu..ke filter je lebih..tp still lawa. mcm kes aku je lepas beranak makin mengecil
Quote pinksarah 23-4-2019 12:15 PM
Drama NUR2 nampak jelas amyra rosli x secantik dlm previous drama..

Cengkung sgt, bila headshot dia bertudung labuh jelas nampak tua..

Terlalu kuat diet ke?
Quote umbut 23-4-2019 12:16 PM
Diana daniele dulu kemain kurus lepas bersalin burukkk.. skrg dah berisi cantik..
Quote izat123 23-4-2019 12:19 PM
Dia ni kurus kepala nampak besar haha
Quote merrissa 23-4-2019 12:20 PM
ke dia nampak tua sb mmg dia dh tua? kahkahkah
Quote puteribaya 23-4-2019 12:21 PM
tak apa la Mira..asal sihat ye..
Quote matchstick 23-4-2019 12:30 PM
xde mende lain ke nk jual...

Quote BoongaKertas 23-4-2019 12:31 PM
asal suami chuols suka kekdahnya, abaikan jer langau tu amyra. iols suka tgk anaqi tu, rasa nak cubit pipi pau dia
Quote lattehazelnut 23-4-2019 12:32 PM
Xde la buruk.. still cantik.. tapi tambah 5kg lg cantik..
Quote amyza 23-4-2019 12:35 PM
Bagi i body dia berisi ke kurus ke tetap tak cantik. Sejenis flat jer. Hihi. Muka memang lawa. Berlakon pun best.
Quote jane_hopper 23-4-2019 12:37 PM
Kalo iolls la x suke kurus sgt mcm tu, suka bdan sedap2 je, kurus sgt mmg betul nkpk tua, kalo tergemuk sgt nmpk x cantik plk
Quote LautBiru52 23-4-2019 12:37 PM
Bukan ke amyra ni dari dulu kurus. Lain la kalau dulu berisi skrg kurus.
Quote RatuDunia94 23-4-2019 12:42 PM
Sheols kalau belum kahwin lg.. silap2 boleh jd the next erra fazira.. pakej lengkap..
Quote Trunkk_ZZ 23-4-2019 12:48 PM
sheols nampak kurus yang tak healthy
iols tak kan puji orang yang kurus sebab nak promote product2 merapu, unless sheols kurus sebab good meal plan, exercise healthy lifestyle
btw sheols selain nampak kurus tua, nampak kepala sheols sangat besar

Lihat semua komen(199)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.137481s Gzip On
To Top