Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Cekik Isteri Sampai Mati, Bengang Anak Kelima Pun Perempuan Juga

Oleh: Myra Rozi|23-4-2019 11:08 AM Komen: 24
Kecewa anak kelimanya adalah perempuan, seorang suami sanggup mencekik isterinya sampai mati.

Makkal Osai melaporkan, pasangan dari Punjab itu sebelum ini sudah dikurniakan empat orang anak perempuan berusia 14, 12, 10 dan 8 tahun. 

Disebabkan itu, Rakesh Kumar, 40 sangat berharap anak kelima yang dilahirkan empat bulan lepas adalah anak lelaki.

Gambar Hiasan
Selasa lepas mereka bertengkar sebelum dia mencekik isterinya sampai mati sebelum bertindak keluar dari rumah.

Anak-anak mangsa yang menangis didedari oleh jiran yang kemudiannya segera menghubungi polis.

Suspek juga cuba membunuh diri dengan mengelar leher namun gagal dan berjaya diselamatkan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
3
Sedih
0
Lawak
5
Bosan
0
Komen: 24
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Ali_x 26-5-2019 03:03 PM


dah tu dia lari..aku igt dia cekik dri sndri plk..

Lain-lain Komen

Quote kenarikelabu 23-4-2019 11:17 AM
Deyy....apa la ini worang.
Quote Nana_Man 23-4-2019 11:19 AM
Pasal ko jgk ko dpt baby girl lagi..
Quote zaziot 23-4-2019 11:23 AM
laaa bodonye..patot bini ko yg cekik ko..penentu jantina bkn ke dr sperm jantan
Quote RatuDunia94 23-4-2019 11:25 AM
Ko juga yg pancut.. ko ingat bini ko main dengan kucing??
Quote eetodee 23-4-2019 11:27 AM
bebal betul laki tuh.
Quote gujiwa 23-4-2019 11:27 AM
tuh la pentingnye kelas sains..
ni tak habis salahkan perempuan je manjang..

Quote justchu 23-4-2019 11:40 AM
Seriously sampai mati? Dahsyat penangan tidak berpelajaran
Quote eyansss 23-4-2019 12:02 PM
jantan bengap namanya ni...  sama spesis dengan kebanyakan jantan lelaki (kengkadang package dengan mak bongok) malaysia...  sperm dari totey jantan la yang menentukan jantina anak...  haduhai...  

penat baca asek isteri kena belasah, dera, bunuh sebab tak lahirkan anak lelaki...
Quote lee_sakura 23-4-2019 12:06 PM
dh agak mesti bangsa india ni...bangsa ni kan mmg anggap anak perempuan beban berbanding anak lelaki...
Quote namieamuro 23-4-2019 12:08 PM
deyyyy machaaa..jantina anak ditentukan oleh laki laaaa deyyy...tak blaja sains, pegi la tanye doktor apesal dpt perempuan jugak..cetttt
Quote cikenet76 23-4-2019 12:09 PM
apa punya turrrr lah laki ni....
Quote namieamuro 23-4-2019 12:09 PM
lee_sakura replied at 23-4-2019 12:06 PM
dh agak mesti bangsa india ni...bangsa ni kan mmg anggap anak perempuan beban berbanding anak lelaki ...

nk kawenkan anak pompuan, mahal..jadi laki sronok..tayah perabih byk time kawen
Quote ikanmasin 23-4-2019 12:12 PM
jantan tak guna.sbb tak dpt anak lelaki skrg ni 5 org anak ko sapa nak
jaga .ko pl dah bunuh mak diaorg dan2 nak bunuh diri sendiri gara2
tak dpt anak lelaki jer.
Quote umbut 23-4-2019 12:13 PM
Nak anak lelaki laki kena byk makan daging
Quote acik79 23-4-2019 12:14 PM
Sian isterinya, ingat senang nak mengandungkan anak dlm perut tu?
Quote supernaturalee 23-4-2019 02:46 PM
my brother ada 5 org ank perempuan
thankfully they live happily


Quote Suchi 23-4-2019 03:01 PM
Petua untuk dapat anak lelaki:

Sebelum & Selepas:

1. Berdoa sebelum bersama dgn niat usaha utk dapat anak lelaki

2. Bersama suami pada waktu tidak subur isteri (antara hari dua puluh satu hingga hari kedua puluh lapan /hari sebelum period dr kiraan hari pertama selepas waktu subur) Kenapa dlm waktu tidak subur isteri sahaja? Sbb suami ni aktif 24 jam, so sperma dia sentiasa banyak dan gen X/Y yg perlu dikumpulkan perlu lebih sedikit pada waktu ini. Hanya dalam waktu tidak subur ini saja, hormon
suami perlu lebih aktif dr isteri. Agak susah nak dapatkan bayi lelaki tapi depends gak.. (kebanyakan pasangan baru berkahwin selalu dapat anak perempuan sbb first time bagi si isteri melalui gitu-gitu so excited terlebih sikit tapi kalau merancang, memang mudah dapat bayi lelaki)

3. Suami melepaskan/merembeskan 100% air maninya di dalam rahim isteri dan sedalam mungkin
(Tujuan : mengizinkan kesemua sperma disalurkan kedalam rahim isteri supaya gen XX lebih banyak dr XY; Suami membawa XY, isteri membawa gen X C so penentu jantina bayi adalah dr sperma suami)


Petua untuk dapat anak perempuan :

1. Berdoa sebelum bersama dgn niat usaha utk dapat bayi perempuan.

2.Bersama suami pada waktu subur isteri (antara hari kesebelas hingga hari kesembilan belas dr kiraan hari pertama datangnya haid) Kenapa dlm waktu subur isteri sahaja? Sbb suami ni aktif 24 jam, so
sperma dia sentiasa banyak dan subur walhal isteri kebiasaannya bergantung pada mood. Hanya dalam waktu subur ni saja, hormon isteri lain macam sikit. Thats why susah nak dapat baby perempuan ni.. tapi majoriti pasangan baru berkahwin, potensi dapat anak perempuan tinggi.

3. Suami melepaskan/merembeskan hanya 50% air maninya di dalam rahim isteri dan bakinya dipangkal rahim (Tujuan : mengizinkan hanya sedikit sahaja sperm kedalam rahim isteri supaya gen XY dpt diseimbangkan;
Suami membawa XY, isteri membawa gen X C so penentu jantina bayi adalah dr sperma suami)


So salah sapa ehh kalau tak dapat anak lelaki?

Senang cite kalau suami tu pandai puaskan isteri sampai klimaks sampai leh buang dalam2 insya Allah senang la dapat anak lelaki.

Quote sambaldurian 23-4-2019 03:06 PM
Hello mak amber chia lg puji anak pmpuan dia, tgk rcgan yg psl selebriti ngan mak tu.  Dia ckp anak pmpuan skg bagus jgk, sbb masa kecik amber chia kena hantar umah pakcik dia kt sabah, sbb family dia x sng. Besar2, amber chia jgk yg hulur duit gitu. Dulu cina pun lebihkan anak laki, skg anak pmpuan yg bnyk tlg, sbb anak laki ikut ckp bini. ni mak ak borak2 dgn chinese ms tunggu hospital check up.
Quote intan_smsb 23-4-2019 03:07 PM
studyla dulu sebelum menembak

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.273235s Gzip On
To Top