Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Laa Aku Ke...Habislah Aku Kena Saman" - Lucu Jawapan Sharifah Shahirah Dituduh Jadi Makcik Puaka

23-4-2019 11:27 AM| Komen: 11

Umum mengetahui kes Fizz Fairuz yang mahu menyaman individu di sebalik akaun IG makcik_puaka dan Fizz Fairuz mendedahkan pemilik IG tersebut adalah orang industri tanah air sendiri. 

FOTO IG

Baru-baru ini muncul pula dakwaan panas di media sosial, dakwaan itu menuduh individu di sebalik akaun misteri itu sebenarnya pelakon Sharifah Sahahirah. Adakah ini benar?

Seorang netizen telah membuat spekulasi bahawa dia pernah menonton video vlog Sharifah Sakinah yang dimuat naik ke dalam youtube Makcikpuaka namun netizen tersebut tidak berapa pasti.

FOTO GEMPAK

Sharifah tampil menafikan dakwaan tersebut, dia juga mendedahkan dia juga pernah menjadi mangsa kutukan akaun tersebut.


Foto Google

Lawak juga dengan pelbagai komen daripada rakan artis dan juga netizen lain berhubung hal ini. Hai takkanlah 'pelawak' jadi makcik bawang puaka itu kan!

Perkembangan terkini mengenai kes itu belum diketahui sehingga ke hari ini. Datuk Fizz Fairuz telah membuat laporan polis dan membawa kes ini di mahkamah. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 11
Komen

Previous : 'Konsert Syok Sendiri Ke Tu?' - Persembahan As'ad Motawh Tak Dapat Sambutan?

Next       : Elfira Loy Terperanjat Paris Hilton Komen Gambar Di IG

Komen Terbaru

Quote YomiuriLandMae 24-4-2019 01:57 PM
iols rasa takkanlah sharifah shahira.. kot ye pun netizen nak speku..

Lain-lain Komen

Quote jin_lampu 23-4-2019 11:30 AM
dgr2 makcik puaka tu ramai
Quote umbut 23-4-2019 12:13 PM
Takkan dpt jumpa.. makcik puaka pandai .. cer cek kat skmm ke skkm.. cek ip address..
Quote duricinta 23-4-2019 12:19 PM
Amboi jelingan almy nadia tu
Quote EncikRhoma 23-4-2019 01:02 PM
kan MP ada buat ig review. Mesti keluar nama masa bank in duit
Quote arm_band 23-4-2019 05:31 PM
aku puaka, adik aku neraka
kahkahkahhhhh
Quote gigi 24-4-2019 11:04 AM
retis2 ni pon ramai yang makcik puaka
Quote Mamason 24-4-2019 11:10 AM
duricinta replied at 23-4-2019 12:19 PM
Amboi jelingan almy nadia tu

Kaaan... masam plus jeling. hahahaha
Quote rynamarina 24-4-2019 11:29 AM
makcik puaka ni mcm gossip girl la pulak
Quote serinegara 24-4-2019 11:31 AM
Kalau Fizz Fairuz tatau exactly siapa MP ni, cam ne dia saman?
Defenden tu ditulis atas nama ‘Makcik Puaka’ ke?
As in, Plaintif is nama sebenar fizz fairuz, defenden is MP?
Quote geenie 24-4-2019 01:54 PM
serinegara replied at 24-4-2019 11:31 AM
Kalau Fizz Fairuz tatau exactly siapa MP ni, cam ne dia saman?
Defenden tu ditulis atas nama ‘Mak ...

err.. "admin makcik puaka"
then, dia senarai sapa admin makcik puaka tuh
aku rasa makcik puaka tuh handler dia ramai. bkn sorg je

Quote YomiuriLandMae 24-4-2019 01:57 PM
iols rasa takkanlah sharifah shahira.. kot ye pun netizen nak speku..

Lihat semua komen(11)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.202560s Gzip On
To Top