Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Salah Lirik Dan Sumbang, Apa Sudah Terjadi Kepada Hael Husaini Masa AME 2019

22-4-2019 04:19 PM| Komen: 94


FOTO GOOGLE

Semalam telah berlangsung Anugerah Meletop Era AME19 di Axiata Arena Bukit Jalil. Majlis berprestij itu diadakan untuk mengangkat nama-nama selebriti sebagai tanda penghargaan untuk mereka dalam rancangan anjuran MeleTop dan Era FM. Rata-rata peminat teruja dengan artis idola mereka yang membuat persembahan pada malam itu. Acara yang menampilkan tiga pengacara, Nabil, Jihan dan Neelofa itu ternyata sangat meriah dan memukau.

Namun apa yang menarik perhatian penonton adalah persembahan duet Hael Husaini dan Misha Omar yang pernah menang anugerah vokal terbaik di AJL33 ini ternyata menghampakan ramai pihak.


Apa sudah terjadi kepada Hael? 

Persembahan yang sedikit mengecewakan para peminat pada malam tersebut. Hael dikatakan mengalami masalah untuk menyanyi lagu Rewrite The Star bersama dengan Misha Omar. Suaranya sumbang dan sedikit terlupa lirik. Adakah mereka tidak cukup latihan?



Lebih baik nyanyi lagu sendiri, salahkan audioman?

FOTO IG

Persembahan yang sangat menghampakan

FOTO IG

Biarpun suaranya agak sumbang pada permulaan, Hael telah menang kategori Group/Duo bersama Dayang Nurfaizah. 


Bagaimana dengan pendapat anda? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 94
Komen

Previous : Peminat Syafiq Kyle Pertikai Kemenangan Khai Bahar Sebagai Artis Lelaki Paling Meletop..

Next       : 'Konsert Syok Sendiri Ke Tu?' - Persembahan As'ad Motawh Tak Dapat Sambutan?

Komen Terbaru

Quote LembingDayanti 29-4-2019 12:13 PM
geli tgk Hael punya instastory punya berangan dia ingat dia afgan lambai2 peminat, masuk ballroom sambil catwalk pakai  kasut tinggi ewwwwwww

Lain-lain Komen

Quote buragazz 22-4-2019 04:36 PM
Aku perasan,  aku cam rasa earpiece dia tak dengor sebab dia ada betulkan earpiece dia pastu baru ok.. yang lupa lirik tu rasanya dia terganggu dengan ketidak dengaran earpiece.. wah aku macam duduk belakang dia komen... tapi masa last tu aku tak pasti kenapa dia ambik low note..

Tapi klu nak ikut ni bukan kali pertama, masa AJL hari tu pun lagu Haram memang dia sedikit goyang masa awal...
Quote harkktuih 22-4-2019 04:48 PM
hael seorg penyanyi yg baik kat malaysia?seriously?
Quote Sugatae 22-4-2019 05:07 PM
Sejak bila la Hael ni nyanyi tak sumbang mambang? Misha plak, minat lagu2 dia tapi takleh tgk dia visually tgh nyanyi. Suspen. Takut dia terputus urat or terkencing time nyanyi. Anyway, awatlah production bg lagu ni kat depa. Baik nyanyi lagu masing2 lagi sedap. I mean, kat misha. Hael is not included.
Quote RatuDunia94 22-4-2019 05:23 PM
Suara sumbang 1 hal.. nyanyi sambil kolot senget2 terherot pon iols cannot see lah.. knp nk kena sampai herot2 kan mulut bila nyanyi???
Quote SherryZass 22-4-2019 05:33 PM
Sumbang mambangnya Seb bek suara kaka mitch sedap didengari
Quote msrosse 22-4-2019 05:35 PM
buragazz replied at 22-4-2019 04:36 PM
Aku perasan,  aku cam rasa earpiece dia tak dengor sebab dia ada betulkan earpiece dia pastu baru ok ...

Menyanyi sumbang x der kena mengena dgn ear monitor dik ... ada artis yg langsung x guna iem pun ok jer nyanyi

Suara hael lbh kpd nervous terketar2 mcm takut ... maybe jrg2 nyanyi live kat big stage ... hael ni slalu perasan bagus & syok sendiri .. pengajaran bg dier kali ni
Quote iznanaziz 22-4-2019 05:42 PM
tak pasan pun dia tersilap lirik ke apa..mmg tak tahu pun lirik lagu tu...hehehe

dia hanya sesuai nyanyi dgn DN je...hehehe
Quote byz_87 22-4-2019 05:43 PM
disappointed.. dah teruja sbb lagu favorite, sekali bersuara, hampeh.. misha sedap as always....
Quote karamell 22-4-2019 05:44 PM
Sejak bila hael nyanyi sedap? Kalau tak sumbang, mesti sengau.
Quote sokmogitu 22-4-2019 05:46 PM
Kalau ya pun ada technical error, boleh je nyanyi tanpa ear monitor. Pro singer boleh buat. Hael ni mmg selalu sangat acah masalah technical padahal mmg nyanyian live dia teruk
Quote missflamingo 22-4-2019 05:50 PM
Dia ni mana pernah tak sumbang. Duduk buat lagu je lah takyah sebok2 nak nyanyi. Hauk okayyy
Quote unguaurora 22-4-2019 06:04 PM
Hael ni dgn FT ada persamaan. Deols penyanyi yg pandai buat lagu tapi nyanyi hauk masa live.  Sape setujukkk??
Quote danieladam 22-4-2019 07:49 PM
unguaurora replied at 22-4-2019 06:04 PM
Hael ni dgn FT ada persamaan. Deols penyanyi yg pandai buat lagu tapi nyanyi hauk masa live.  Sape s ...

Tak berapa nak setuju part Faizal Tahir. Iols rasa zaman2 OIAM dgn AJL awal2 dlu, Faizal ok je live. Sjak die sakit tu je yg tak ok.

Yg mana Haelina ni, iols x pernah plak tertengok persembahan nyanyian heshe yg ok. Semedang ke laut. Pendek kata xpernah nya lah ok. Hauk lah haelina ni.
Quote gummiebear 22-4-2019 07:53 PM
Memang tak best pun. Buat rosak lagu jah
Quote beatgirlX 22-4-2019 07:54 PM
danieladam replied at 22-4-2019 07:49 PM
Tak berapa nak setuju part Faizal Tahir. Iols rasa zaman2 OIAM dgn AJL awal2 dlu, Faizal ok je liv ...

Btul..tak setuju gak statement ni sb FT mmg blh nyanyi LIVE dgn baik...
Apapunnn Misha the best
Quote September14 22-4-2019 08:04 PM
Tone Suara dia sedap jgk cuma tu la nynyi mcm haru biru..... xpe la leh bljar lg time ajl lagu jampi agak ok jgk live dia
Quote caca_eric 22-4-2019 08:12 PM
Nampak dia.penat n kurang latihan...
Quote damian_lee 22-4-2019 08:30 PM
AND PAKAI CERMIN MATA HITAM

LOL
Quote gerbera.memopad 22-4-2019 08:36 PM
Nyanyian live Hael memang selalu sumbang pon. AJL pun gitu jua la.

Sebab tu aku rasa dia patut fokus cipta lagu je. Untuk diri dia sendiri, cukup la 1 single setahun.

Lihat semua komen(94)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105659s Gzip On
To Top