Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tudung Zarina Anjoulie Terbang. Sekarang Selak Baju, Bra Merah Pun Nak Tunjuk!

22-4-2019 12:18 PM|Oleh: Saiful| Komen: 66

Tengah kecoh tentang Fathia Latiff buka tudung, yang ini pula bekas kawan baik dia.

Zarina Anjoulie memang tak habis-habis buat hal. Tak cukup dengan mulut lancang, perangai pun makin tak senonoh kata netizen.



Dulu elok je bertudung, sekarang kalau buat live tudung tercabut entah ke mana.

Palin baharu bila baju pun dia selak. Nah, nampak perut, bra merah pun nak tunjuk!


Alasannya nak promosi produk sampai jatuhkan maruah sendiri.

Sebenarnya produk tu pakai di punggung. Nasib baik bukan punggung yang diselaknya. Kalau tak? Ha, memang free je dia 'belanja'.


Ada yang kata Anju ambil benda-benda terlarang, sebab tu perangai lain macam.

Entah, tak boleh sesuka hati je nak tuduh. Fitnah pula jadinya nanti.

Tolonglah nasihat sikit, kesian anak yang tengah nak membesar. Bila besar nanti tengok video ibu dia macam ni, sedih budak tu nanti. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
5
Bosan
6
Komen: 65
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Boyfriend Dikutuk Tak Kacak, Ain Edruce Kata Muka Tak Bawa Ke Mana Pun Asalkan...

Komen Terbaru

Quote Kecepohnau 4-8-2019 12:50 AM
Dengan selulit dengan bertukar bf. Erghhh

Lain-lain Komen

Quote melinda_kerr 22-4-2019 12:21 PM
mak dia sendiri pun tak kesiankan anak dia , kenapa org luar pulak nk concern lebih….si anak bahenol ni tak perlu diberi perhatian..
Quote buapakperut 22-4-2019 12:25 PM
sape nasihat, siap la kene lahar, oastu dia post gambar ko, hina hidung khau, gigi khau semua
Quote sukacactus 22-4-2019 12:28 PM
Xperlu ambik tau sgt kot pasal pompuan tingtong ni
Byk lg keje lain nak buat
Quote umbut 22-4-2019 12:34 PM
Kat dlm forum ni pun ada yg sentap bila lahar anju. Kesayangan hannah montana..
Quote cikenet76 22-4-2019 12:35 PM
awat makin lama main hmmmmm sesangat perangainya ni....
Quote kikuri 22-4-2019 12:44 PM
tetek pon die penah tunjuk ape lah sangat perut moncit sheols tu
Quote Prickford 22-4-2019 01:05 PM
Dah tiba masanya untuk boikot Anju dan segala produk dia. Kita tgk jauh mana dia  leh royan lahar netizen. Dia tak tau dgn kuasa netizen, sekelip mata je nak jatuhkan dia. Masa tu percayalah ckp aku dia akan acah2 alim, tunggang balik agama. Once kat atas, mulut start melahar balik.
Quote Yeehaw 22-4-2019 01:10 PM
Peruttttt tuuuu
Quote ninnamina 22-4-2019 01:15 PM
Pompuan Gila
Quote mh17 22-4-2019 01:21 PM
Ntahlah..sembang je boikot jap lg lupe cm kak km tu..skrg mmg trend tnjuk lubg2 ci*** dgn bukit lau meniaga kot..yg lg pelik rmai je memuja..
Quote de_ikea 22-4-2019 01:22 PM
Anju, syafie ilias, sohai laksa, sajadiah dan kak km patut tinggal di pulau yg sama. Haa. Lantaklah korang nk buat apa. Sapa2 nk join silakan.
Quote whadda 22-4-2019 01:30 PM
so lepas ni tak yah acah2 nak cover rambut ngan shawl lagi dah.. boleh pakai sleeveless je dah
Quote makton 22-4-2019 01:36 PM
dah gila dah perempuan bibir bengkak ni
Quote chicozinn 22-4-2019 01:54 PM
sesiapa yg masih waras akal sila la unfollow si bahenol bimbo to the max ni...dasar kaki stone yachhhh!!
Quote BoongaKertas 22-4-2019 02:14 PM
dia ni "sakit" sbb mendadih ke? aritu gaduh kat twitter dgn reputz otai. merapu betul jwpn sheols
Quote kucingitam 22-4-2019 02:16 PM
apsal perut boncit dia bentuk cam mengandung?
Quote goss79 22-4-2019 02:23 PM
ntah lah kenapa ada je yg mengidolakan dia. beli plak tu produk2 dia.
Quote LolaRosa 22-4-2019 02:29 PM
Yuckkk. Menyesal tekan play
Quote cupu 22-4-2019 02:33 PM
Dia ni mmg elok campak je tudung tu...mulut pun hanjeng sgt..xsesuai..perut buncit mcm tu nk tunjuk..biol..ni semua sbb biz terpengaruh ngan kak km...malas la aku taip pjg2.

Lihat semua komen(66)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.153041s Gzip On
To Top