Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Peminat Syafiq Kyle Pertikai Kemenangan Khai Bahar Sebagai Artis Lelaki Paling Meletop..

22-4-2019 03:03 PM|Oleh: SakuraJo| Komen: 118

Anugerah MeleTOP ERA (AME) 2019 yang melabuhkan tirainya semalam di Stadium Axiata Arena, Bukit Jalil menyaksikan kemenangan Khai Bahar sebagai artis paling MeleTOP kategori lelaki dua tahun berturut-turut selain membawa pulang sebuah trofi kemenangan menerusi Penyanyi MeleTOP. Manakala bagi kategori wanita, Siti Nordiana berjaya menewaskan calon wanita yang lain sebagai artis paling meleTOP wanita menerusi Hos MeleTOP. 


Walaupun umum sudah sedia maklum yang semua pemenang diputuskan berdasarkan jumlah undian tertinggi yang diterima, namun nampaknya ramai yang tidak berpuas hati dengan kemenangan Khai Bahar dan merasakan pelakon Syafiq Kyle lebih layak. 

Menerusi video pengumuman kemenangan Khai Bahar sebagai pemenang di Instagram MeleTOP, peminat Syafiq Kyle dilihat mempertikaikan keputusan kemenangan penyanyi tersebut sehingga menyebabkan pertelagahan antara peminat Khai Bahar.


Syafiq lebih layak menang..

Kredit foto : Ig MeleTOP

Tak faham konsep undian..

Kredit foto : Ig MeleTOP

Ada juga yang menyalahkan pengacara..
Kredit foto : Ig MeleTOP
Kredit foto : Berita Harian

Mungkin ramai yang merasakan Syafiq lebih layak kerana drama Nur 2 kini sedang hangat diperkatakan. Namun, jangan lupa yang Khai Bahar juga mempunyai peminat yang ramai yang bertungkus-lumus untuk mengundi penyanyi kesayangan mereka itu. Apa pun tahniah kami ucapkan kepada semua pemenag AME 2019. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 118
Komen

Previous : Tahniah! Setelah 4 Tahun Mencuba, Wawa Zainal Dan Aeril Bakal Dapat Baby Baru!

Next       : Salah Lirik Dan Sumbang, Apa Sudah Terjadi Kepada Hael Husaini Masa AME 2019

Komen Terbaru

Quote cipoot 26-4-2019 01:39 PM
rayray28 replied at 23-4-2019 03:46 PM
I x pelik sbb rasa ada peminat kb yg vote gk utk nana..sbb mmg nmpk gigih gk dorg rapat tag team.. ...


Bila masa ye fans khai tag team ngn fans nn. Utk makluman, fans nn byk yg mengundi sms selain gigih undi online. Tak pnh nk tag team ngn mana2 fans artis lain.

Lain-lain Komen

Quote sheqim 22-4-2019 03:08 PM
Aku lagi hairan si ct nana menang anugerah ni{:dot
Quote RatuDunia94 22-4-2019 03:09 PM
Ayooo.. sah2 la undian KB lg byk dr SK..
Rasanya kalau letak KB dlm kategori Fesyen Meletop, Pelakon TV n Pelakon Filem Meletop pon KB menang mudah menewaskan SK yach..
Quote sambaldurian 22-4-2019 03:11 PM
sheqim replied at 22-4-2019 03:08 PM
Aku lagi hairan si ct nana menang anugerah ni{:dot

Ntah dr khai bahar, ak lg heran ct nana mng, ingat jihan musa.
Quote ezacbee 22-4-2019 03:11 PM
sheqim: Aku lagi hairan si ct nana menang anugerah ni{:dot


Aku pun hairan capik menang pelakon filem haha
Quote Redhead 22-4-2019 03:11 PM
Edited by Redhead at 22-4-2019 03:19 PM

Syafiq, syafiq, syafiq.. belakang sikit..
tunjuk bebird sudah, blakon cerita meletop dua tahun bturut sudah tp knp kau tak meletop2 lg pik? Hahahah cuba lg tahun depan la ye..
Quote BoongaKertas 22-4-2019 03:12 PM
ezacbee replied at 22-4-2019 07:11 AM
Aku pun hairan capik menang pelakon filem haha

memula iols heran jua tp pastu br teringt, yg iols x undi pun artis lain utk menang. so congrats capik (mohon jgn belakang ciked lg ye)
Quote Kacangmanis 22-4-2019 03:17 PM
Butthurtnya  fans capik ni. Dah ni berdasarkan undian.Kalau fans tak aktif mengundi memanglah tak menang. Dorang ni kecewa kot. Sebelum tu kan ramai ramal capik menang.Sekali kalah.  tapi iols memang dah agak Khai menang. Tengok peratus undian online pun dia jauh meninggalkan saingan yang lain..bab sms tak tau plak. Iols bukan kbe..
Quote ezacbee 22-4-2019 03:17 PM
BoongaKertas replied at 22-4-2019 03:12 PM
memula iols heran jua tp pastu br teringt, yg iols x undi pun artis lain utk menang. so congrats c ...

Agaknya kalau semua percalonan ada nama khai bahar mau sapu abis licin
Tumpang happy jelah
Quote Badigol 22-4-2019 03:18 PM
korang kena paham kenapa fans SK marah marah tak puas hati...sbb diorg compare dgn artis yg pernah menang top top meletop tahun2 lepas.cth mcm ayda,semua kategori tercalon dia tapau,terus dinobat top top meletop. fattah dulu pn sama..4 kategori dia sapu,terus jd top top meletop. jd sbb tu la diorg pelik knpa SK xdpt.pdhl diorg tak tahu kiraan undian paling tggi.

apa pun,bsyukur lah.dh menang byk tu.remy,mira yg top pn kalah dgn syafiq.hehehe
AME je pun..next ABP2019 pulun la lagi..
Quote laksmanabentan 22-4-2019 03:22 PM
sheqim replied at 22-4-2019 03:08 PM
Aku lagi hairan si ct nana menang anugerah ni{:dot

menang host meletop....
cuma bagi seminggu rancangan meletop tu kat Nana..
boleh ke dia bawa acara tu... hihi...

hi semua sebab peminat/fan khai duk undi Nana tu..
tu yg jihan boleh kalah...
Quote RatuDunia94 22-4-2019 03:24 PM
Badigol replied at 22-4-2019 03:18 PM
korang kena paham kenapa fans SK marah marah tak puas hati...sbb diorg compare dgn artis yg pernah m ...

Masalahnya KB penyanyi jah.. heols xde berlakon or host! Celah mana nk calonkan heols kategori lain? Fesyen Meletop? Memang tak lahhh..
Quote Badigol 22-4-2019 03:26 PM
RatuDunia94 replied at 22-4-2019 07:24 AM
Masalahnya KB penyanyi jah.. heols xde berlakon or host! Celah mana nk calonkan heols kategori lai ...

sbb tu i ckp fans SK xphm konsep meaning that kuasa vote diorg x cukup kuat la tu wlaupn menang 3 kategori dh.
Quote Cikjie 22-4-2019 03:30 PM
laksmanabentan replied at 22-4-2019 03:22 PM
menang host meletop....
cuma bagi seminggu rancangan meletop tu kat Nana..
boleh ke dia ba ...

Kalo x silap, nana penah jd host meletop..pair dgn IM Asyraf..
Quote jelitayu 22-4-2019 03:42 PM
Edited by jelitayu at 22-4-2019 03:43 PM

dah kalah..kalah laa...lagi nak bising2. suruh undi kedekut...bila org lain menang banyak bunyi pulak...dah..dah..belakang sikit......
Quote lotionmilo 22-4-2019 03:46 PM
Tak sangka iols syafiq  punya fans ramai. Ingatkan remy lagi ramai
Quote manehnya 22-4-2019 03:47 PM
jew apa hal pulak.. biaw aaah.. sapa suh safik jd budak nakal
Quote takayama 22-4-2019 03:47 PM
jelitayu replied at 22-4-2019 03:42 PM
dah kalah..kalah laa...lagi nak bising2. suruh undi kedekut...bila org lain menang banyak bunyi pula ...

mcm kena aje komen chuols ni


Quote BoongaKertas 22-4-2019 03:55 PM
jelitayu replied at 22-4-2019 07:42 AM
dah kalah..kalah laa...lagi nak bising2. suruh undi kedekut...bila org lain menang banyak bunyi pula ...

iols nak gak tgk muka migha tu! sbb dia berjaya buat capik mcm tu
Quote cmf_blingblings 22-4-2019 03:59 PM
Akupun terpikir juga, Syafiq menang 3 kot, Khai satu tu ja. Lagu Meletoppun tak ada kenapa Khai menang, macam salah kira pun ada

Lihat semua komen(118)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097640s Gzip On
To Top