Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Terbaik Hajah Neelofa Berjoget Terkinja-Kinja! Dah Sama Level Macam Blackpink"

22-4-2019 11:40 AM|Oleh: Saiful| Komen: 170

Kredit foto: IG
Bukan main meriah lagi Anugerah MeleTOP Era 2019 (AME 2019) yang berlangsung malam tadi.

Persembahan pembukaan pun dah buat semua orang menjerit-jerit teruja. 

Bukan senang nak tengok Neelofa menyanyi okay. Kali ini memang dia all out.


Neelofa diiringi dengan penari lain menari ikut rentak lagu Beyonce Single Ladies dan lagu Blackpink, Kill This Love.

Fuh, mengancam ke tidak? Ramai yang memuji-muji, tak sangka Neelofa ada bakat menari.

"Buat ape panggil Blackpink kalau dah ada Neelofa!"


Lincah menari atas pentas dengan geraknya, mimik mukanya. Memang terbaik!

Tapi bukan semua orang suka, sebab bila ada yang memuji mesti ada yang mengeji.



Ada segelintir yang tak senang tengok seorang hajah terkinja-kinja menari macam tu.

Lagi-lagi bertudung walaupun masa tu dia cuma pakai turban je.

Biasalah bukan senang nak puaskan hati semua orang.

Tak mengapalah Hajah Neelofa. You do you, ingat dia peduli ke dengan haters? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 170
Komen

Previous : Artis Dan Bisnes Restoran: Sejauh Manakah Mampu Bertahan?

Next       : Tudung Zarina Anjoulie Terbang. Sekarang Selak Baju, Bra Merah Pun Nak Tunjuk!

Komen Terbaru

Quote MatDeghem 30-4-2019 08:29 AM
datinamanda replied at 26-4-2019 10:39 AM
Ok je. Nama pun program hiburan. Jangan sheols buat lagu sudah macam orang tu. Tau suara macam katak ...

Tapi yg orang tu menyanyi tak lah sekelakar cam orang ini joget Neeyonce

Jgn luper orang ini Image islamic dia tinggi tauuu.....


[ig]https://www.instagram.com/p/BwjCYnwFSCL/[/ig]


kelakar dan seram pulok bideo ini .....





Lain-lain Komen

Quote OsHiN_hOnEy 22-4-2019 11:40 AM
bertudung di msia cuma utk jualan products dia shawl tudung pondesyen.
berturban dan terkinja2 is for her international port folio
Quote aderaderker 22-4-2019 11:44 AM
Dia bukan ustazah,  hanya seorang selebriti yg menutup kepala...
And kalis kecaman korang.
Quote grouper 22-4-2019 11:45 AM
Dah level yuna dah..kpop wannabe
Quote mieymiey 22-4-2019 11:48 AM
Terserlah ke'rendang'an Lofa.
Quote Carlalisk 22-4-2019 11:49 AM
Cabut jela tdug tu hajah
Quote Cicisweets 22-4-2019 11:50 AM
Mcm hajjah kesah yg menikah pun kemain jugak terkinja kinja
Quote ahnjaehyun 22-4-2019 11:57 AM
kalut eh acik2 bawang. hajjah buat persembahan  untuk korang jugak.   nama pun retis . pengacara lain  ada ker boleh buat uols terhibur?   

#yanglegityanglagend
Quote SherryZass 22-4-2019 12:08 PM
Iolls terhibur
Quote lyza2474 22-4-2019 12:17 PM
hahahah.. cam harammmmm.....
Quote pinksarah 22-4-2019 12:21 PM
Nampak ketot je lopa menari2 mcm kindy kids..hehehehe

Maybe all black kot. Klu berwarna warni mungkin x nampak ketot
Quote mesmerize 22-4-2019 12:22 PM
tak berapa sharp sheols menari macam tak sync ngan backup dancers.. mohon berlatih lagi utk AME akan datang..
tapi gown pink sheols cantik sangat.. macam pwincess..
Quote melinda_kerr 22-4-2019 12:25 PM
gopoh lah die menari...nervous kot.. lopa ni dah mcm hiburan tanah air. adeje perkara nk Tarik perhatian org.
Quote prizadane 22-4-2019 12:27 PM
Iols rasa opening performance paling best is jihan. Jihan masuk je, terus iols lupa pasal jahlop
Quote asyura_85 22-4-2019 12:35 PM
Apsal aku rasa ok je Neelofa menari camtu..come on..she is freaking Neelofa man.. bukam ustajah hajah neelopak pun..anyway selama ni pernah ke dia syariah compliance? Dah tu kau nak expect dia bertaranum bermusabaqah ke?
Quote azimodin 22-4-2019 12:37 PM
Sorry, kalau lopak trainee kpop mmg dah kena hanjeng balik rumha nanges2. performance half-ass, gerakan x sharp. elok lagi jihan. jihan boleh apply masuk i can see you voice korea
Quote kikuri 22-4-2019 12:41 PM
pinksarah replied at 22-4-2019 12:21 PM
Nampak ketot je lopa menari2 mcm kindy kids..hehehehe

Maybe all black kot. Klu berwarna warni mun ...

maybe palazo sheols kot... kalo pakai skinny ke mybe tak nmpak ketotnya...


walopon iols nyampah kat hajah napa aku rasa okey je dia menari
Quote sonatalady 22-4-2019 12:45 PM
Setuju...yg best jihan aje..
Mls nak komen pasal tudung tp terkinja2..cuma lopa menari memang kelakar..bkn kelakar best...sbb x  sama dgn penari kot..kangkang aje lebih

#sorifanslopa
Quote rosasen 22-4-2019 12:47 PM
sian lopa....buatlah apa pon mesti kena kecam
Quote Acikgomen 22-4-2019 12:47 PM
pinksarah replied at 22-4-2019 12:21 PM
Nampak ketot je lopa menari2 mcm kindy kids..hehehehe

Maybe all black kot. Klu berwarna warni mun ...

Tapi kalo baju kaler lain, nampak pulak tetek beringgut time menari tu, kang korang jugak kecam heshe

Lihat semua komen(170)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063214s Gzip On
To Top