Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tahniah! Setelah 4 Tahun Mencuba, Wawa Zainal Dan Aeril Bakal Dapat Baby Baru!

22-4-2019 12:20 PM|Oleh: intan| Komen: 98

Pasangan artis yang sentiasa membuat skrin handphone anda ber'semut' kerana aksi dan coleteh mereka yang sentiasa romantik, Wawa Zainal dan Aeril telah menerima satu lagi berita yang menggembirakan, terutama kepada peminat mereka. 


Setelah 4 tahun, Aeril bakal menjadi 'daddy' baru untuk anak ketiga mereka tidak lama lagi. Wawa yang disahkan hamil telah memuat turun video berdurasi 1 minit itu yang menunjukkan Wawa telah memberi kejutan kepada Aeril mengenai kehamilannya. 


Aeril yang spontan memberitahu Hafya 'Ayah sudah menjadi ayah'! itu mencuit hati sesiapa yang melihatnya.


Hasil perkongsian hidup, pasangan ini telah dikurniakan dua cahaya mata iaitu Hafya dan Akhtar.

Tahniah buat pasangan ini! Diharap Wawa menjaga kandungan dengan sebaiknya sebab peminat tentu tak sabar nak tengok baby comel ini nanti! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 98
Komen

Previous : Disangkakan Sudah Buang Tudung, Rupanya Netizen Terkeliru Sajat Dengan Che Ta!

Next       : Wardina Panas Hati Dengan Komen Da'i Wan Seolah-olah Bela PU Abu

Komen Terbaru

Quote SherryZass 24-5-2019 05:21 PM
mzzenma replied at 24-5-2019 02:46 PM
alhamdulillah dah tukar full ceam biasa.. just tengah cari jalan je nak stopkan botol. Ni pun namp ...

Masih guna botol susu lagi ke uolls? Try slow2 tukar guna botol berstraw atau cawan.

Lain-lain Komen

Quote SherryZass 22-4-2019 12:56 PM
Macam first timer jadi ayah pulak yach.
OT jap, iolls sabahan n husband iolls peninsular man, bila heolls nak try cakap sabah mesti tiba2 heolls rojakkan dengan bahasa indo. Iolls dengar naik berbulu telinga8
Ampun TT, ot jap
Quote kakasotong2 22-4-2019 12:59 PM
Beranak beranak jugak. Gigi anak2 tu jangan lupa jaga. Habis semua gigi rosak hodoh jadi nya

Boleh x meols nak ukur kerajinan makpak ni peduli dgn anak2 melalui penjagaan gigi anak2 diorang
Quote zuriey 22-4-2019 01:01 PM
Penat lagi lah netizen nk hadap segala gmbr & bideo sweet mereka
Mesti lps wawa beranak je dpt hadiah besar
Quote RatuDunia94 22-4-2019 01:10 PM
TEHHHHHTAPPPP promote produk!
Quote prettyuglybabe 22-4-2019 01:20 PM
kakasotong2 replied at 22-4-2019 12:59 PM
Beranak beranak jugak. Gigi anak2 tu jangan lupa jaga. Habis semua gigi rosak hodoh jadi nya
...

kan.. i pun rengsa tengok budak-budak gigi rosak hitam hitam..
pemalas benar mak bapak nak gosokkan gigi anak..
mesti mandi anak pun siram gitu-gitu je..
Quote Rainrein 22-4-2019 01:25 PM
Dan dan la berhasil sebab amal produk.
Quote de_ikea 22-4-2019 01:30 PM
kakasotong2 replied at 22-4-2019 12:59 PM
Beranak beranak jugak. Gigi anak2 tu jangan lupa jaga. Habis semua gigi rosak hodoh jadi nya
...

Hahaha. Chuols sgt berjaya mencuit hati iols. Romping anaknya.
Quote MatDeghem 22-4-2019 01:50 PM
kakasotong2 replied at 22-4-2019 12:59 PM
Beranak beranak jugak. Gigi anak2 tu jangan lupa jaga. Habis semua gigi rosak hodoh jadi nya
...

juga harus minum susu secukup supaya gigi kuat dan tahan lama.




Quote pakderis 22-4-2019 01:54 PM
tahniahhhh
Quote virgo19 22-4-2019 01:55 PM
Tak payah la promote produk utk hamil kononnya mcm ni. Kesian utk pasangan yg betul2 berharap..
Quote LadyCarefree 22-4-2019 02:07 PM
Dedua ni klau bar bukan sendiri post xherlok pon. Suhairil tu kepam dn mulut/gigi pelik dn salwa tu muka pinggan.
Quote ira_229 22-4-2019 02:10 PM
couple ni ada anak lelaki rupanya ingat anak dia perempuan seorang je...memanjang asyik up yg perempuan...
Quote monxys 22-4-2019 02:11 PM
ira_229 replied at 22-4-2019 02:10 PM
couple ni ada anak lelaki rupanya ingat anak dia perempuan seorang je...memanjang asyik up yg peremp ...

ada.. anak lelaki sulung tu kan perlu special treatment katanya
Quote kakasotong2 22-4-2019 02:14 PM
prettyuglybabe replied at 22-4-2019 01:20 PM
kan.. i pun rengsa tengok budak-budak gigi rosak hitam hitam..
pemalas benar mak bapak nak gosokk ...

Ntah2 biar anak mandi sendiri2 je kalo tgk perangai masing2 yg gila socmed gila mekap bagai

Kesian kat budak2 je dpt makpak yg ignorance mcm ni. Makpak hensem lawoo bergaya mekap tebal, tibah ke anak2 habis hitam semua gigi yihhhhhh





Quote ira_229 22-4-2019 02:20 PM
monxys replied at 22-4-2019 02:11 PM
ada.. anak lelaki sulung tu kan perlu special treatment katanya

oh anak dia special kid? patutlah asyik dia upkan anak perempuan je....
Quote Badigol 22-4-2019 02:21 PM
couple ni perlukan mcm mcm cara dan gimik utk jual produk diorg...gunakan modal video tiktok,video hindustan,video anak dan seangkatan dgnnya..
Quote chinta89 22-4-2019 02:22 PM
Hasil perkongsian hidup, pasangan ini telah dikurniakan dua cahaya mata iaitu Hafya dan Akhtar.

hafya ke nama anak dia.

aku rse mcm nama Hayla.
kat ig tu pun Hayla.
Quote tintin22 22-4-2019 02:25 PM
Badigol replied at 22-4-2019 02:21 PM
couple ni perlukan mcm mcm cara dan gimik utk jual produk diorg...gunakan modal video tiktok,video h ...

setuju
ada pergi kelas mana2 ke dieorg ni
Quote amyza 22-4-2019 02:25 PM
kakasotong2 replied at 22-4-2019 02:14 PM
Ntah2 biar anak mandi sendiri2 je kalo tgk perangai masing2 yg gila socmed gila mekap bagai
...

Geli pulak terbayang gigi hitam. Tak lalu nak nengok, hilang selera iols.

Lihat semua komen(98)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.117722s Gzip On
To Top