Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Ceraikan Isteri Pertama Untuk Kahwin Janda Lain, PU Abu Dikecam

21-4-2019 02:50 PM| Komen: 503

FOTO IG
Kecoh di media sosial apabila PU Abu (Pencetus Ummah) dituduh telah menceraikan isteri pertamanya demi berkahwin dengan seorang janda beranak satu. Penampilannya yang berkopiah, dan berjubah tidak sepadan dengan tindakan yang dia lakukan. Adakah kerana isteri pertama sudah tidak cantik? Atau mereka sudah tidak bersefahaman lagi. Pertanyaan itu hanya boleh dijawab oleh PU Abu sendiri.

Isteri dedah suami ceraikan ketika sarat mengandung

Pendedahan Ain Afini itu menarik perhatian netizen, dia kini berstatus 'bekas' setelah diceraikan oleh PU Abu. 

FOTO IG

Setelah pendedahan itu dibuat isterinya, PU Abu menerima banyak kritikan dan kecaman kerana tindakannya itu dikatakan tidak berperikemanusiaan. Sanggup dia tinggalkan isteri dan anak yang belum lahir itu demi wanita lain.

Siapakah janda bertuah itu?

Identiti janda itu dirahsiakan untuk menutup aib keluarga masing-masing. Siapa sangka rupanya kisah ini berlaku di dunia nyata, bukan hanya di dalam drama kaca TV.

FOTO IG

Serupa drama Nur 2 

FOTO FACEBOOK
Dunia Akhir Zaman
FOTO FACEBOOK

PU Abu serabut ketika berada di Tanah Suci

FOTO FACEBOOK

Rasanya siapa yang perlu kita persalahkan? Adakah takdir? Janda? atau PU Abu?

FOTO FACEBOOK

FOTO FACEBOOK

Hanya ibu tempat mengadu

FOTO FACEBOOK
FOTO FACEBOOK

Apa pendapat anda? - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 502
Komen

Previous : Bela Janggut, Aiman Tino Tambat Hati Wanita Kerana Nampak Lebih Matang

Next       : "Your Hotel Su*ks!"- Michael Ang Berang Dengan Hotel 4 Bintang Di Melaka...

Komen Terbaru

Quote Olleo 2-10-2019 02:43 PM
sachi replied at 22-4-2019 04:20 PM
kat ss Thanatus 2..bacala

Sorry aku tenggelam ke dasar lama sgt..hahahha
Tp ikut logik la kan, Ain ex wife dia tu diceraikan masa tgh sarat nk bersalin dah kan.
So xkan la Ain tu pregnant 2 bulan je then bersalin.
Walaupun PU tu subur yakmat, mmg mustahil lah.

Lain-lain Komen

Quote TerataiMelur02 21-4-2019 03:05 PM
senangnya lelaki ni d butakan ngn duit...
Quote NazRysha 21-4-2019 03:09 PM
eh tak reti diam la jantan sundal ngan janda gatal tu
siap gugurkan kandungan lagi
Quote dua_chzy 21-4-2019 03:09 PM
Muka heols muka setok2 budak Pendidikan Islam yang 'nakal' semasa hakak di U dolu.
Quote ffbeauties 21-4-2019 03:09 PM
Typikal ‘ustaz’

Quote Daisyna 21-4-2019 03:11 PM
baru je kawin dah berpaling tadah,dasar pencelop agama riders
Quote SherryZass 21-4-2019 03:13 PM
Edited by SherryZass at 21-4-2019 03:15 PM

Sanggup menjandakan bini sendiri untuk janda lain   BTW, bukan ke da ada thread pasal dia ni kat bod personaliti media sosial
Quote TerataiMelur02 21-4-2019 03:14 PM
NazRysha replied at 21-4-2019 03:09 PM
eh tak reti diam la jantan sundal ngan janda gatal tu
siap gugurkan kandungan lagi

kan janda tu bekas kekasih pu ni lima tahun lepas...buat malu pu je siap gugurkan kandungan bagai..mentang2 la janda tu berduit, senang2 je ceraikan isteri
Quote imanjannah 21-4-2019 03:24 PM
NazRysha replied at 21-4-2019 03:09 PM
eh tak reti diam la jantan sundal ngan janda gatal tu
siap gugurkan kandungan lagi

betul ke yg ni cuolls,  iolls ada baca jugak, ngerinya kalau betul,  berzina dan membunuh
Quote AbukRokok 21-4-2019 03:25 PM
ada banyak cerita PUkimak ni..2-3 hari ni
bukan kes cerai bini untuk janda kaya founder kosmetik tu je
Quote RatuDunia94 21-4-2019 03:25 PM
Hahahahah... PU pon pendosa gak..
Quote HannahMontana 21-4-2019 03:29 PM
Lelaki mana  xsuka kan seks

dia letak serban 70 tingkat  sekalipun belum tentu boleh tahan tengok permepuan cantik..

Tp aku yakin ada lelaki berimaan dlm dunia ini.
Quote RonnySia 21-4-2019 03:35 PM
To Hana, you is just a perfect example of how low a woman can be. And Abu, you’re just a perfect example of how a munafik, (a so called ustaz) can be. #Donetarbiyahsentap
Quote aijinmisaki 21-4-2019 03:39 PM
Tak pernah suka dengan Piyu2 ni. Semuanya penunggang agama
Quote febreze 21-4-2019 03:43 PM
janda gatal tu suka la nk kena jilat bij..
PU ni bdn sedap gak
sian bini kau..
Quote clarizsa 21-4-2019 03:44 PM
Awat PU kee ni tak poligami je
Bengap sgt
Sian wife tu
Tp padan muka gakla sbb terpedaya dgn watak acah maksum
Padahal berzina jugak
Penunggang agama
Puii
Quote meteorspeed 21-4-2019 03:44 PM
Nie ustaz penunggang agama..eh tanggal la ko nyer baj..org lain tak dak perangai mcm ko walaupun brutal..acah acah alim tapi erkkk... Dosa besar la setan...uii
Quote Sydasyda 21-4-2019 03:52 PM
Janda tu lawa weyy... Tp syg klu lawa tp bodoh xkawin dh gugur baby, ambik laki org betul la bg d kata, org sekarg ni g mekah mcm boleh balik hari g sana mcm  cuci dosa pas tu buat lg..
Quote cha-cha 21-4-2019 03:55 PM
Wahh jering 2.0
Quote DianaSaksen 21-4-2019 04:02 PM
Kita lebih suka bad boys
Daripada lelaki2x alim semua ni
Munafik dan hipokrit

Lihat semua komen(503)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111679s Gzip On
To Top