Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Bela Janggut, Aiman Tino Tambat Hati Wanita Kerana Nampak Lebih Matang

19-4-2019 04:50 PM|Oleh: SakuraJo| Komen: 26

Walaupun baru-baru ini dihimpit dengan kontroversi video panas, penyanyi Aiman Tino tidak patah semangat dan berjaya mengharunginya dengan tenang. Malah, Aiman telah pun keluar dengan single terbaru berjudul Terlerai Sebuah Janji


Bersempena dengan kehadiran single terbaru tersebut, Aiman telah menukar imej 'baby face' nya kepada imej yang lebih matang dengan membela janggut. 

Penampilan Aiman yang kelihatan lebih matang itu telah menarik perhatian para peminatnya yang sudah pasti teruja melihat perubahan penyanyi kesayangan mereka ini. 

Ramai yang terpikat dan memuji penampilan terbaru pelantun lagu Ku Rela Dibenci ini..

Menerusi foto-foto yang dimuat naik oleh penyanyi berusia 21 tahun ini, ramai yang memuji penampilan terbarunya yang nampak matang..

Kredit foto : Ig Aiman Tino

Kredit foto : Ig Aiman Tino

Nampaknya makin ramai lah yang cair melihat adik Aiman Tino kita ni ye. Jangan sampai pecah ovari sudah! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 26
Komen

Previous : "Share Video Taranum Pun Kena Kecam, Sebab Tu Malas Kongsi Benda Baik" - Janna Nick

Next       : "Your Hotel Su*ks!"- Michael Ang Berang Dengan Hotel 4 Bintang Di Melaka...

Komen Terbaru

Quote unguaurora 24-4-2019 10:28 PM
Leak lg bideo biru heols.  Kali ni ada baju belang kuning. Mcm biasa heols ckp baju tu semua org ada..Mcm heols nafikan frame senget tu

Lain-lain Komen

Quote Parit.Hilton 19-4-2019 05:54 PM
tetap nampak keanak-anakan sebab ko katek dik aiman
Quote SherryZass 19-4-2019 06:18 PM
Still nampak budak2 lagi, lol
Quote ReginaGeorge 19-4-2019 06:35 PM
Pendek. Cari isteri yang tinggi.
Quote Sazida 19-4-2019 07:49 PM
Gmbr last tuu aku sorang je ke nmpk mcm hael husaini?? {:childlike
Quote LadyCarefree 19-4-2019 08:58 PM
Yng meleleh tu air pepek ka?
Quote pichee 19-4-2019 09:16 PM
Adoi..bergetar jiwa i...
Quote Tahigelombang 19-4-2019 09:19 PM
I minat dik eman.. hopefully dik eman ambil hael sebagai komposer lagu baru dik eman. Lagu latest dia skg tak sampai piawai
Quote YomiuriLandMae 19-4-2019 11:21 PM
dik eman makin sendu la skrg.. buat la comeback agar kekal relevant..
Quote sleepandream 20-4-2019 12:04 AM
dik aiman masuk big stage pliss
Quote komotthecat 20-4-2019 01:50 AM
janggut pon segan nk tumbuh
Quote danieladam 20-4-2019 02:29 AM
Iols lebih suka dek aiman ni xde janggut. Lg comel. Bila ada janggut yg mcm nak x nak tumbuh tu, iols rasa mcm kecelaruan identiti pulak antara nak jd budak atau nak jd dewasa.

Kekalkan jah imej lama chuols tu dek, sbb iols yakin dek aiman ni laki sejati walaupon comel.
Quote unguaurora 20-4-2019 06:59 AM
Genetik mak heols kuat sgt. Adik2 beradik semua muka sama. Kalau ikut bapak heols x hensem lgsg. Tp tu la bila ikut muka mak sgt, dh mcm girlish sgt pulak..
Quote shiedafaizal 20-4-2019 07:01 AM
Pelik pulak tgk..
Quote buapakperut 20-4-2019 09:31 AM
tableh juga, macam laki iols bela janggut jambang tetap nampak budak sebab ketinggian below par
Quote Kejora927 20-4-2019 10:12 AM
Dik tino kenw tuff kan badan lagik
Quote rayray28 20-4-2019 10:31 AM
Comel gambar belah kiri tu
Quote RatuDunia94 20-4-2019 10:54 AM
Kenapa nk nampak dewasa sebelum usia?
Rilek lah.. umur heols pon masih muda. Enjoy your jambuness to the fullest yach.. sok dah masuk 30an baru lah pikir nak nampak dewasa..
Iols rasa heols ok dgn imej comel2 tu..
Quote zuuu 20-4-2019 02:51 PM
Sazida replied at 19-4-2019 07:49 PM
Gmbr last tuu aku sorang je ke nmpk mcm hael husaini?? {:childlike

Aq pulak nmpk cam ada iras samsul yusof...
Quote wordlife 20-4-2019 02:58 PM
instead of imej, Aiman patut tukar genre muzik heshe yach
heshe masih muda, udah2 la nyanyi lagu meleweh.. go for something yang catchy dan fresh
my doploh sen

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088541s Gzip On
To Top