Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Selendang Nipis Tayang Rambut, Hint Liyana Jasmay Nak Buka Tudung? Lisa Surihani Datang 'Bekap'

19-4-2019 01:34 PM|Oleh: Saiful| Komen: 99

Kredit foto: IG
Elok-elok dah bertudung, dibukanya pula. Ramai dah artis buat begitu seblum ini termasuk Uqasha Senrose dan Emma Maembong.

Kali ini nampak gayanya macam Liyana Jasmay pula nak ikut jejak langkah.


Sebelum ini kecoh bila Liyana memuat naik video hanya memakai topi sahaja.

Kali ini pergi majlis pun hanya menggunakan selendang nipis tanpa anak tudung.


Nampaklah rambut yang memang nak ditayang tu. Apa lagi marah lagilah netizen.

Berbakul-bakul makian yang diterima tapi bila tengok ruangan komen, rakan artis, Lisa Surihani datang back up.


Katanya: 

Kredit foto:
Ada netizen yang kata, "Tak payahlah nak malu-malu, buka terus senang."

Apa pun doakan sahaja yang baik-baik untuk Liyana. Mungkin dia alasan yang tersendiri. Cuaca Malaysia panas sangat agaknya? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 99
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Boleh Tahan Hot Tayang Badan. Jadi Abang Polis Dalam Nur 2, Siapa Sefik Khair?

Komen Terbaru

Quote lee_sakura 23-4-2019 04:43 PM
pompuan ni mmg dh takde hati nk pakai tudung dah...cuma terpaksa pakai je sbb ikot trend dulu2

Lain-lain Komen

Quote kiah_mai_pulak 19-4-2019 01:36 PM
Mcm mana gaya pun, mmg nmpk kepam dan desa terchinta sangattt
Quote Jorja 19-4-2019 01:43 PM
Buka Aja la. Buruk style gitu
Quote MissVixen 19-4-2019 02:01 PM
Banyaknya thread pasal minah indon ni. Semak je.
Quote sfrnna 19-4-2019 02:06 PM
untung dia ni. umur dah 31 pun nampak budak2 je.  i rasa kalau dia pakai tudung bawal mesti cantik je ni.  
Quote aemon 19-4-2019 02:09 PM
buka aje la.menyampah aku terselak-selak selendang macam tu.
Quote niena90 19-4-2019 02:18 PM
Buka jelah selendang tu rimas plak tgk ko pkai selekeh selebet mcm tu. Lagi menampakkan rupa desa nan permai
Quote makton 19-4-2019 02:19 PM
gambar 1st tu aku ingatkan si Ellie Suriati .. ropa2nya miss muka desa feeling2 diva
Quote fifie_olin 19-4-2019 02:24 PM
dia ada pki cap je kan
Quote zuriey 19-4-2019 02:27 PM
euww dia rasa dah taraf cantik makeup gtu
siapa lah mua nya
Quote chanteksekali 19-4-2019 02:28 PM
Shes pretty without tudung, cute and petite, bila pakai tudung kepam sgt, apsal pakai tudung awal2 bila tak ready
Quote SherryZass 19-4-2019 02:30 PM
Gambar 1st tu, acah2 diva amek gambo ke?
Quote Beribear 19-4-2019 02:34 PM
Apa lak dia buat benda yg manusia tak setuju.. Dia buat benda yg Allah murka.. Elok la tu ramai yg prihatin. Maknanya ramai lah tak suka liyana tu masuk neraka. Untung ada org sayang.. Tp mungkin cara mereka menegur tu tak betul tp itu sebab mereka marah liyana buat mcm tu, sebab mereka taknak liyana masuk neraka. Tak payah marah org nak nasihat sbb dah tercatat dlm alquran surah al asr demi masa. Ayat 3 berpesan pesan dgn kebenaran dan kesabaran. Jd takyah lah backup dosa org. Tegur dosa org tu lg baik
Quote mieymiey 19-4-2019 02:58 PM
Dia saja la tu bukak sikit sikit.
Netizen pun pakat 'baik takyah pakai'.
Bila masa dah sesuai, dia bukak la terus.
Lepastu salahkan netizen.
Dasar!
Quote violetungu 19-4-2019 03:07 PM
Aku perati je pompuan bj putih kt blkg liyana tu,kenapa kaki dia ke blkg hihi
Quote fushimi 19-4-2019 03:10 PM
tak payah pakai la sis

Quote MadameOnion 19-4-2019 03:15 PM
ishhh huduhnya LJ..kalau org taktau mesti ingat orang gaji lisa
Quote nafham 19-4-2019 03:38 PM
kiah_mai_pulak: Mcm mana gaya pun, mmg nmpk kepam dan desa terchinta sangattt


Level2 desa nan gersang je spesis jasmay ni... masih perlu usaha lagi utk capai level nusantara... keepidap bebeh
Quote imogenBones 19-4-2019 04:05 PM
Macam lepas suntik fillers gayanya bila make up macam tu. Normally she's cute.
Quote kaklong32 19-4-2019 04:14 PM
bukak aje la tudung tu malu2 plakkk

Lihat semua komen(99)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.121358s Gzip On
To Top