Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Seksi Kemain, Berkepit Dengan Boyfriend Dah Bertahun-Tahun. Bila Ainul Aishah Nak Kahwin?"

19-4-2019 12:09 PM|Oleh: Saiful| Komen: 109

Foto: IG
Ainul Aishah adalah antara yang bertuah katanya sebab dapat boyfriend hot. Dahlah kacak, sado, penyayang.

Sambut hari jadi pun di Bali Indonesia okay. Boyfriend anda ajak pergi mana?


Tengok di Instagram memang bahagia sungguhlah, tambah-tambah berseri Ainul bila dapat kejutan.

Ainul kata dia memang tahu mereka akan meraikan hari jadinya yang ke 34 dengan 'birthday dinner' tapi tak sangka Khalid Redzuan buat kad hari jadi yang dihasilkannya sendiri.


Lagi terharu bila Khalid berusaha menyuruh pemandunya carikan juga jambangan bunga untuk Ainul.

"Terima kasih untuk segala usaha yang membuatkan saya tersenyum dan bahagia pada hari lahir ini."


Di ruangan komen banjir dengan peminat yang mengucapkan selamat hari jadi.

Tapi biasalah mesti ada yang mengutuk. Lagi-lagi bila tengok gaun yang dipakai Ainul.


Sexy back! Memang tayang habis. "Ingatlah Tuhan sikit," kata mereka.

Biasalah, itu memang imej Ainul kan. Dah berkepit ke hulu-ke hilir berdua, ramai dan tanya nak tunggu apa lagi, bila nak kahwin? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 109
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Selendang Nipis Tayang Rambut, Hint Liyana Jasmay Nak Buka Tudung? Lisa Surihani Datang 'Bekap'

Komen Terbaru

Quote eina2lovers 13-6-2019 02:32 PM
hahahhhaa lawak baca komen pasal ketiak dia..iolls cuma ingat pasal kaki dia je dlu ;)

Lain-lain Komen

Quote sukacactus 19-4-2019 12:14 PM
Dulu kurus
Skrg npk berisi skit...tgh bahagia kan
Quote Beribear 19-4-2019 12:26 PM
Gambar dalam cermin tu kemain putih ye {:smile
Quote tomaz 19-4-2019 12:27 PM
Iolss tgh tunggu komen psl keti sheolss
Quote Meiizu 19-4-2019 12:28 PM
sape amik gambar tonggek depan cermin tu??
Quote SherryZass 19-4-2019 12:32 PM
Mungkin sejenis suka bercinta lama2 dan belom nak rasa ada komitmen
Quote Zazaelena 19-4-2019 12:35 PM
Meols suka confident level sheols ni menayang segala kerak yg ada. Geng artis tibaiunta bak kata tokpitput. Apa je sumbangan sheols dlm industri selain menayang body.
Quote shernazz 19-4-2019 12:44 PM
Iols suka baju dia..mana nak cari ek? Yang pink seksis tu..
Quote kiah_mai_pulak 19-4-2019 12:47 PM
Euwwww ketiak itam dan berkerak.. celah kangkang tu mcm mna lah ya?
Quote kiah_mai_pulak 19-4-2019 12:48 PM
SherryZass replied at 19-4-2019 12:32 PM
Mungkin sejenis suka bercinta lama2 dan belom nak rasa ada komitmen

Spesis kawin sebelum nikah ni
Quote SherryZass 19-4-2019 01:16 PM
kiah_mai_pulak replied at 19-4-2019 12:48 PM
Spesis kawin sebelum nikah ni

Bercoti bersama2 uolls. Mungkin angkut satu famili nih #donehusnuzon
Quote matchstick 19-4-2019 01:21 PM
itu gambar dh filter kan yg angkat tangan nmpk keti tu...kalu x filter tgk depan2 mcm mana lah gamaknya
Quote kiah_mai_pulak 19-4-2019 01:33 PM
SherryZass replied at 19-4-2019 01:16 PM
Bercoti bersama2 uolls. Mungkin angkut satu famili nih #donehusnuzon

Husnuzonnnn je la sisss
Quote Adeakukesah11 19-4-2019 01:38 PM
ketiak dia
Quote kembangbunga 19-4-2019 01:59 PM
Ya ampun! Ketiak mu!!
Quote bukanomi 19-4-2019 02:11 PM
sukacactus: Dulu kurusSkrg npk berisi skit...tgh bahagia kan



Tu la . Baru nk Tanya dah putih ke skrg
Quote Meiizu 19-4-2019 02:13 PM
allaaaaa org style mcm ni tak de pikir sgt hal settle down ni..diorang nak enjoy dulu
Quote makton 19-4-2019 02:18 PM
teringat kaki sheols dulu.. hahaha
Quote kucingitam 19-4-2019 02:27 PM
hahahah...aku tgk gambar dia angkat tgn tu, terus cari komen berapa ramai yang mention psl ketiak dia...lol!
Quote mieymiey 19-4-2019 02:29 PM
Iols takmo komen apa apa. Chuols semua dah luahkan isi hati iols

Lihat semua komen(109)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.132748s Gzip On
To Top