Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dah Sedap Buat Seks, Bila Bersalin Ditanam Pula Bayi Tu

Oleh: Myra Rozi|19-4-2019 11:34 AM Komen: 24
Mayat bayi perempuan ditemui telah ditanam di satu kawasan di Kampung Limau Manis, Lunas, Kulim.

Harian Metro melaporkan seorang wanita berusia 19 tahun yang kesakitan selepas bersalin dan datang ke Hospital Bukit Mertajam, Pulau Pinang untuk mendapatkan rawatan membawa kepada penemuan bayi yang cukup sifat itu.

Foto: Harian Metro
Timbalan Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kedah, Superintendan Zailani Mohd Yusof berkata,

Wanita terbabit kemudian mengaku mengandung anak luar nikah hasil hubungan dengan teman lelakinya berusia 19 tahun di mana dia bersalin 1.45 pagi ini di asrama kilang tempat kerjanya di Seberang Perai.

Bagaimanapun, ketika dilahirkan bayi itu dipercayai sudah tidak bernyawa sebelum dia menghubungi teman lelakinya meminta bantuan.

Mereka kemudiannya membawa mayat bayi berkenaan menaiki motosikal sebelum menanamnya sedalam 0.3 meter.

Susulan pengakuan itu, polis mengenal pasti suspek lelaki sebelum menahannya yang kemudian menunjukkan lokasi mayat dibuang.

Proses menggali mencari mayat dijalankan Bahagian Forensik Jabatan Siasatan Jenayah Ibu Pejabat Polis Kontinjen Pulau Pinang."

Wanita terbabit masih menerima rawatan di hospital sementara teman lelakinya ditahan bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 318 Kanun Keseksaan kerana menyembunyikan kelahiran.

Siasatan mendapati mereka berdua berasal dari Sik di mana lelaki terbabit tidak bekerja dan mayat bayi akan dibawa ke hospital untuk bedah siasat Ahad ini." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 24
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote seri_mawr 8-7-2019 03:24 PM
PongKang replied at 8-7-2019 02:43 PM
Napela buang... pegi jela hospital dapatkan rawatan... lantakla mulut orang nak cakap apa... sian ba ...

masyarakat kita blm capai tahap itu lagi....
bila pregnant xxde bapak mmg mcm2 akan di kutuk...
so dosa2 makin bertambah...
mula zina.pastu bunuh baby....

yang jadi mangsa perempuan.....
lelaki lepas bebas...mmg kurang ajar...x fikir ke esok lusa klu ada anak perempuan..
anak mereka org buat gitu mcm mana..bongok la jantan specis ni...
harap pupus xde keturunan....mati kat tepi jalan...x pun kena langgar lori.

Lain-lain Komen

Quote prettyuglybabe 19-4-2019 11:37 AM
semoga dua-duanya mandul selama-lamanya..
Quote niena90 19-4-2019 12:16 PM
Dah tahu tak nak anak tak payah la ngeseks bodoooo! Terang2 dah berzina tu dosa bongok la dua ekor ni!
Quote Jajabeans 19-4-2019 12:39 PM
Senang betul budak ni beranak siap boleh kangkang naik moto pulak tu. Pelik aku
Quote shernazz 19-4-2019 12:51 PM
Iols.harap dua dua depression dan bunuh diri pulok..
Baring kat landasan keretapi...settle..
Quote chinta89 21-4-2019 11:05 AM
yg betina aku doakan ko x leh beranak selamanya. yg jantan kerat aje kote tak guna ko tu.
Quote leylapple 21-4-2019 11:49 AM
kondom mahal ker?

kalau laki tu nak ngesek tapi tak ada kondom lain kali jgn buat laki lah...

blm kawin kondom pun tak reti beli..entah2 tak mampu beli...

nanti beranak pun tak dapat nak bela...tu yang terus tanam anak sendiri tu...

jenis laki yang tak layak dibuat laki
Quote dua_chzy 21-4-2019 11:55 AM
PLEASE LEGALIZE ABORTION!

Baik baby mati dalam rahim mak, daripada mati dikambus hidup2 dalam tanah seperti zaman ereb jahiliyah!
Quote kibodwatriuh 21-4-2019 12:08 PM
dua_chzy replied at 21-4-2019 11:55 AM
PLEASE LEGALIZE ABORTION!

Baik baby mati dalam rahim mak, daripada mati dikambus hidup2 dalam tan ...

bayi di atas dikatakan sudah meninggal ketika dilahirkan, bukan ditanam hidup-hidup.
Quote kibodwatriuh 21-4-2019 12:09 PM
dua_chzy replied at 21-4-2019 11:55 AM
PLEASE LEGALIZE ABORTION!

Baik baby mati dalam rahim mak, daripada mati dikambus hidup2 dalam tan ...

tapi generally speaking, memang banyak jah buang bayi bernyawa bersepah-sepah dalam keadaan menyayat hati.
Quote dua_chzy 21-4-2019 12:16 PM
kibodwatriuh replied at 21-4-2019 12:08 PM
bayi di atas dikatakan sudah meninggal ketika dilahirkan, bukan ditanam hidup-hidup.

TAK KESAH, AKAK TEHTAP NAK ABORTION DIHALALKAN SAH DARI SEGI UNDANG2 DI TANAHAIR MALAYSIA!

Bebudak muda/ummah kertu ngesek, ngandung, bunuh anak or hada masalah komplikasi ketika beranak sampai anak yang baru lahir mati hanya karna takut gi sepital dapatkan treatment sepatutnya ini sunggoh mengaffectkan jiwa akak hingga akak sampai ke tahap mahukan abortion legalized disebabkan kasihan dengan bayi2 baru lahir ini.

Helok mati dalam perut mak, daripada mati dibaham anjing ka mati hancur berkecai dibuang dari flat 8 tingkat ka, or mati takleh bernafas masa nak kuar dari rahim mak sebab tak cukup oksigen uols! Boleh tak uols imagine sengsaranya baby2 yang tatau hapa2 ini rasa di saat2 akhir hidop meka, huwaaaa!!!
Quote iloveselangor 21-4-2019 11:26 PM
Kampung.com punya skill
Quote Burong_Hantuk 22-4-2019 07:51 AM
semoga Allah jadikan keturunan kita penyejuk hati.

jauhi dari perangai2 hantu macam ni.

Quote puteribaya 22-4-2019 09:31 AM
prettyuglybabe replied at 19-4-2019 11:37 AM
semoga dua-duanya mandul selama-lamanya..

i ada kisah benar pasal ni..masa i kat u dulu ada sorang ni nak kawin end of the year, tapi x sabar..mid year dah rasmi..so pregnant lg sebulan nk kawin..dia bg tau tunang dia nak simpan sbb dah nk kawin pun tp tunang dia suruh buang ngan alasan x mo keturunan haram(ciba* tul..benda tu nak!melampau)then buang laaa..sampai sekarang dah bertahun2 kawin..x ada anak pun.. penat lekat sekali..umur 2 bulan kandungan..miscarrige..bila smbang ngan I mesti dia cakap..'alangkah bagusnya kalu I x abort dulu"..emm
Quote myoujin 22-4-2019 09:44 AM
shernazz replied at 19-4-2019 12:51 PM
Iols.harap dua dua depression dan bunuh diri pulok..
Baring kat landasan keretapi...settle..

Nyusahkan orang pulak kene kutip nanti
Quote prettyuglybabe 22-4-2019 10:04 AM
puteribaya replied at 22-4-2019 09:31 AM
i ada kisah benar pasal ni..masa i kat u dulu ada sorang ni nak kawin end of the year, tapi x saba ...

hanat punya jantan.. tak nak keturunan haram konon..
dia yang keturunan halal jugak yang pi buat budak tu..
selayaknya la takde anak sampai sekarang..
Quote puteribaya 22-4-2019 10:32 AM
prettyuglybabe replied at 22-4-2019 10:04 AM
hanat punya jantan.. tak nak keturunan haram konon..
dia yang keturunan halal jugak yang pi buat  ...

kan..lepas dia cakap cenggitu sampai skrg iols zizik tguk jantan tu..muka hensem,gentlemen..tapi dalaman..hancurrr worse lagi..cerai lepas few years kawin,.,skrg masing2 dah kawin lain tp alass..dua2 pun x beranak..cuma tumpang anak pasangan masin2 je..anak tiri
Quote MeMeimei 22-4-2019 11:16 AM
ini salah 1 kisah benar, tp pasal local (OA, Melayu) + foreigner (bangla, nepal) ...
sama2 kerja supermarket.. awal2 main kenyit mata.. lps habis keje malam2 g terjah rumah bf semai benih alasan sayang punya pasal, pdhal si jantan tu dah ada anak bini kat kg. time dpt gaji, sibuk mintak separuh gj si pompuan alasan semua duit gj dia dah habis hantar kg ...
bila perut si pompuan boyot, buat tak tau.. last2 si pompuan tanggung sendr. nasib baik keluarga si pompuan terima.. blk beranak kat kg. tp tak tau la vaksin ke tidak, ada my kid ke tidak.. si hanat foreigner sibuk ayat pompuan lain pula kat tmpt keje....

Senang ckp, pompuan2 skrg cpt cair n terus bg bawah lps kena ayat walau si jantan bau tengik
Quote shernazz 22-4-2019 02:24 PM
myoujin replied at 22-4-2019 09:44 AM
Nyusahkan orang pulak kene kutip nanti

Sodok.je.guna.penyodok..
Maybe pancung lebih kemas gitu..
Kepala pisah..settle..kasi.mandi je
Quote Mek_bulat 9-5-2019 10:08 AM
I penah experienced 1 wad o&g skali ngan 2 bdk pregnant luar nikah ni.. Wad tu utk pompuan2 yg ada mslh during pregnancy, tp tgk bdk 2 org ni steady cergas je..

Yg bestnya dia bleh citer dia xkawin lg (jem otak sat sbb xpenah jmpa dpn2 kes cmni ). Pastu setiap kali time melawat, ayah dia kdg2 dtg tgk dia, pastu siap tazkirah bagai kat anak dia smbil ckap kuat2.. Mmg mcm tgk drama tv3 tu..

Maybe kes under jkm kot sbb underage.. Tu psl bleh dpt masuk hsptl gomen.. Tnya dia nnti cmne ngan anak tu, siapa jg, dia kata family nk jga.. Worst n worst pun mgkn bg jkm..

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.244716s Gzip On
To Top