Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Mak Nyah Kemam Bibir Lampias Nafsu Depan Pemandu Lori Yang Sedang Tidur!

Oleh: Myeonir|19-4-2019 10:45 AM Komen: 37
Foto: FB


Zaman sekarang, bukan perempuan sahaja kena berhati-hati, lelaki pun kena berjaga-jaga sama. Lelaki pun boleh kena gangguan seksual, ya!

Seperti video yang tular di Facebook ini apabila seorang 'mak nyah' ditangkap sedang memuaskan diri sambil melihat seorang pemandu lori yang sedang berehat di bahu jalan.


Loading FB Post...

Mengerikan betul apabila ada orang buat perkara tidak senonoh begitu di hadapan kita. Video itu sebenarnya telah dirakam oleh pemandu lori itu sendiri.

Bijaknya mak nyah ini. Bagi memastikan orang lain tidak melihat perbuatan kejinya itu, dia telah menutup bahagian depan badannya dengan payung. Pandai betul!

Kebanyakan netizen berasa jijik apabila melihat ekspresi wajah mak nyah itu yang mengemam mulutnya ketika melayan nafsu.


Kredit foto: Facebook

Di tepi jalan macam ini pun, boleh jadi? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 37
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote KIM.K 9-7-2019 09:05 PM
Murung. Hidangan semburit lagi
Ganggu hafalan no.ekor

Lain-lain Komen

Quote buapakperut 19-4-2019 10:46 AM
Edited by buapakperut at 19-4-2019 02:48 AM

ustaz adam pun kena rogol dalam kete..
btw dah censored muka jadi maciam bini tauke pula huuuu
Quote Sang_Pencinta 19-4-2019 10:54 AM
Pemandu lori tu tidur ke sambil merakam? Bukan bukak seluar bagi mak nyah tu ghairah???
Quote MadameOnion 19-4-2019 11:06 AM
buapakperut replied at 19-4-2019 10:46 AM
ustaz adam pun kena rogol dalam kete..
btw dah censored muka jadi maciam bini tauke pula huuuu

hahaha kejam sis..bini tauke persis fondan
Quote matchstick 19-4-2019 11:07 AM
Ala.. Bideo dh delete xsmpt tgk
Quote Kurex 19-4-2019 11:09 AM
Pondan tu melancap ke
Quote matchstick 19-4-2019 11:10 AM
Driver Lori tu helok sgt ke smpi mak nyah tu horny sgt
Quote MadameOnion 19-4-2019 11:15 AM
eeeiii jilake..jijiknya
Quote bawangkecik 19-4-2019 11:19 AM
dulu teringat kecoh dekat page mana entah, pemandu lori ni kan selalu jalan jauh, so kadang air naik kepala bawak la perempuan kongkek dalam lori. belah depan lori tu kan luas sedap la, malah tinggi pula orang tak suspect langsung
Quote Megikari 19-4-2019 03:07 PM
Ish, tak purcaya la... Video mana video? {:give
Quote Artemesiaa 19-4-2019 03:12 PM
Elok le pilot lori cari area rnr je untuk berehat berhenti ikut mana ni banyak bahayanya
Quote LolaRosa 19-4-2019 03:57 PM
Alaa nak video
Quote mieymiey 19-4-2019 03:58 PM
Blonde yach!
Quote arm_band 19-4-2019 04:05 PM
cepat sangat delete nya
Quote saviour_09 19-4-2019 04:16 PM
eleeeehhhh driver ni belanja ni
kalo tak takde la mangkuk ni bernafsu gila camtu!
Quote ikanmasin 19-4-2019 04:56 PM
ke driver pura2 tidur..saja mengumpan pastu rakam..
apasal tak tendang jer
Quote whitePoison 19-4-2019 06:38 PM
Alahh..pura2 tidur la ni.. saja je belanje kat nyah tu
Quote gideoncross 19-4-2019 10:45 PM
bawangkecik replied at 19-4-2019 11:19 AM
dulu teringat kecoh dekat page mana entah, pemandu lori ni kan selalu jalan jauh, so kadang air naik ...

Iols prnh baca dlu yg pmandu2 teksi pun ada buat bnda yg sma tpi lain sikit, dorg ni ada khwin dgn prmpuan lain kt stiap daerah yg dorg kunjungi psl klau dh jauh2 & nfsu nfsi dh naik kpala & bini pun xde dekat nak layan, so dorg pi lh khwin dgn prmpuan kt daerah2 tu & siap bgithu best sbab rsanya mcm 1st night. Lol tol bila bca artikel tu.
Quote gideoncross 19-4-2019 10:46 PM
saviour_09 replied at 19-4-2019 04:16 PM
eleeeehhhh driver ni belanja ni
kalo tak takde la mangkuk ni bernafsu gila camtu!

Yg ni acceptable, xkan lh gayah tu boleh brnfsu tinggi mcm tu klau xde yg mrangsang.
Quote shernazz 19-4-2019 10:47 PM
buapakperut replied at 19-4-2019 10:46 AM
ustaz adam pun kena rogol dalam kete..
btw dah censored muka jadi maciam bini tauke pula huuuu

Bila x censored nampak cm muka tauke tak?
Hahahahahha

Lihat semua komen(37)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.152625s Gzip On
To Top