Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Myvi Langgar Gt-R, Menangislah Nak Bayar

Oleh: Myra Rozi|18-4-2019 04:52 PM Komen: 49
Sebuah Perodua Myvi hilang kawalan di Seremban telah merempuh sebuah kereta berprestasi tinggi model Nissan GT-R yang diparkir di tepi jalan.

Harian Metro melaporkan, kejadian jam 11 malam itu berlaku ketika pemandu lelaki berusia 45 tahun dalam perjalanan dari Seremban 2 ke Emerald Park.


Foto: Facebook
Timbalan Ketua Polis Daerah Seremban, Superintendan Mohd Rosli Ishak berkata, 

Sebaik tiba di tempat kejadian, kereta dipandu lelaki itu dipercayai hilang kawalan lalu terbabas dan merempuh tembok batu di kiri jalan.

Rempuhan kuat menyebabkan kereta mangsa berpusing beberapa kali dan memasuki jalan bertentangan sebelum merempuh Nissan GT-R yang berada di parkir. 

Foto: Facebook
Kemalangan tersebut mengakibatkan Nissan GT-R rosak di bahagian belakang manakala pemandu Myvi cedera ringan.

Kes disiasat mengikut Peraturan 10 Kaedah-Kaedah Lalu Lintas 1959. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 48
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Nenolen 21-4-2019 11:13 PM
otai_g replied at 18-4-2019 07:16 PM
Knp majoriti driver myvi drive mcm yindia? Sapa tau jwpnnya?

Ini lawak...terhibur kaka...

Lain-lain Komen

Quote moonbug 18-4-2019 05:02 PM
Fuhhh berapa insurance bayar nanti tu
Quote jofizo 18-4-2019 05:03 PM
susah pe, insurans ada......
Quote seri_mawr 18-4-2019 05:07 PM
moonbug replied at 18-4-2019 05:02 PM
Fuhhh berapa insurance bayar nanti tu

boleh kaver ke insurance..?
cukup ke nak kaver dua2 kereta...?
Quote Meiizu 18-4-2019 05:08 PM
GTR duk diam jaa..tak memasal kena.
Quote wajaman 18-4-2019 05:09 PM
myvi GTR vs Nissan GTR..laju sgt tu,0-100Km/j dalam 5 second
Quote newyork 18-4-2019 05:11 PM
Terbukti.. gtr pun kalah dgn my vi ..
Quote tri-max 18-4-2019 05:13 PM
myvi... ngan sapa yg dia tak cari gaduh?
hatta basikal pon dirempuhnya
Quote TravellingBear 18-4-2019 05:19 PM
Rempuh ke tu. Kalau dlm gambar mcm terbangggg
Quote sub5zero 18-4-2019 05:31 PM
myvi tin milo
Quote insulin 18-4-2019 05:32 PM
Perghhhh. Jangan main-main dengan King MyVi.
Quote sukacactus 18-4-2019 05:35 PM
Eh warna pun nak sama la
Quote tungkai 18-4-2019 05:37 PM
Aku syak yg Myvi ni nak pijak brek tapi terpijak minyak. Apa2 pun mmg nangis laa...
Quote buapakperut 18-4-2019 05:38 PM
cuma myvi saja yang berani huhuhu
Quote mizzmimi 18-4-2019 05:42 PM
Pehh.. Ni myvi sport ni..

(Nangis nak repair)
Quote merrissa 18-4-2019 06:24 PM
tri-max replied at 18-4-2019 05:13 PM
myvi... ngan sapa yg dia tak cari gaduh?
hatta basikal pon dirempuhnya

kahkahkah dengan traffic light pon deme tak pueh hati
Quote afidahhb 18-4-2019 06:42 PM
{:cryrun teruk juge tu..
Quote multinicky 18-4-2019 07:10 PM
myvi strive again! please la sesape tlg buat thread pasal myvi ni..mcm2 kes ade..
Quote otai_g 18-4-2019 07:16 PM
Knp majoriti driver myvi drive mcm yindia? Sapa tau jwpnnya?
Quote multinicky 18-4-2019 07:16 PM
kalau ade jumpa dkt highway mohon kasi laluan..
IMG_20190418_191529.jpg

Lihat semua komen(49)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.110406s Gzip On
To Top