Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Perut Boyot, Pakai Baju Renang Mencolok Mata! Suami Juliana Evans Tak Reti Tegur Bini Ke?"

18-4-2019 12:42 PM|Oleh: Saiful| Komen: 132

Foto: IG
Ramai sebenarnya yang teruja sejak dah tahu Juliana Evans sedang hamil anak pertama.

Maklumlah dah lama juga kahwin, baru sekarang diberikan rezeki zuriat.


Pengumuman yang dibuat tak lama dulu membuatkan aktres ini menjadi tumpuan dan siapa yang mengikutinya di Instagram, mesti tahu perkembangan dari sehari ke sehari.

Tapi baru-baru ini gambar percutian Julian bersama suami di Pulau Redang menimbulkan rasa kurang senang.


Seksi dan seksa kata mereka. Dah mengandung pakai pula baju renang yang menjolok mata.


"Dia ingat ni dekat negara orang putih ke? Malaysia je pun, tak perlu pakai baju macam tu."

"Suami pun sama jahil, seronok tayang badan isteri?" 


Macam-macamlah lagi kecaman yang diterima.

Tapi macam biasalah, Juliana tak ada pun memberi sebarang respon.

Elok je dia enjoy bercuti dengan suami. Seronok pula tengok. Jangan jealous ya! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 132
Komen

Previous : Tahniah! Aiman Hakim Tercalon Di New York Festival Awards 2019

Next       : Suami Dilabel Rempit-Hanis Zalikha Tak Kisah, Hairul Azreen Memang Kelakar

Komen Terbaru

Quote missflamingo 1-5-2019 06:13 PM
Laaa. Biar lah dia. Dia ni mmg sexy pun kan. Takde peliknya lah kalau sheols pakai cenggini

Lain-lain Komen

Quote armin 18-4-2019 11:39 AM
Apa masalah? Bukan pakai bikini pun. Iols pun pkai swimsuit mcm tu pergi mandi kat pool.
Quote Rainora 18-4-2019 11:40 AM
Ada aku kesah {:nose
Quote Kebabomb 18-4-2019 11:41 AM
armin replied at 18-4-2019 11:39 AM
Apa masalah? Bukan pakai bikini pun. Iols pun pkai swimsuit mcm tu pergi mandi kat pool.

Kalau ikut mak cik bawangs, masuk kolam/laut pakai t-shirts, seluar panjang dan bertudung labuh.... itu yang mereka mahukan...
Quote burque 18-4-2019 11:42 AM
Why sentuh penyu?
Quote electricopop 18-4-2019 11:44 AM
She looks gorgeous as mum-to-be!
Quote kibodwatriuh 18-4-2019 11:46 AM
comel jah nak tegur buat apa
Quote paz 18-4-2019 11:47 AM
Mesti lah suami dia tak tegur sebab dia ok aja macam tu.

Netizen pun jenis laki dia ni memang happening. Memang suka kot, dah tu lifestyle dia.
Quote claudya 18-4-2019 11:47 AM
netizen ni kecoh lah. dia ni bukannya bertudung dari awal pun
Quote coco 18-4-2019 11:50 AM
netizen yang suruh laki dia tegur tu tak tau la kategori bengap ka bongok or bodoh.  kalau dia pakai sexy curi curi... kot la... ini terang2an laki ada sebelah..... mesti la laki dia ok....

addooiiiiii apa kes la dia orang ni.     
Quote bottombikini 18-4-2019 11:50 AM
apa yg korang harapkan
tengok jelah dah orang belanje
Quote nadihazza 18-4-2019 11:53 AM
biar lah dia..asalkan bahagia..
Quote natrahn 18-4-2019 11:55 AM
dia berani buat...dia berani tanggung..
Quote cupu 18-4-2019 11:58 AM
Cantiknya dia...second pic tu mcm princess....
Quote grouper 18-4-2019 12:01 PM
Benda boleh seksi buat apa tutup aurat
Quote ira_229 18-4-2019 12:03 PM
Kebabomb replied at 18-4-2019 11:41 AM
Kalau ikut mak cik bawangs, masuk kolam/laut pakai t-shirts, seluar panjang dan bertudung labuh... ...

masa tu gi sunway lagoon nampak acik2 pakai mcm yg u cakap tapi tudung putih tee putih...bila da kena air keluar dari kolam nampak semua..sekumpulan mat salleh lalu sambil tersenyum sinis sesama sendiri...apa agaknya motif dia pakai tudung kepam mandi pool tu...i yg tengok pun malu....
Quote cmf_shya 18-4-2019 12:10 PM
juliana evans kan..apa mslhnya..kalau abby ka..memey ka..siti norhaliza ka..tue pelik..bukannya si jue nie pakai sopan santun bak puteri lindungan kaabah pun sebelum nie..tue dh mmg dia
Quote holaaaaaa 18-4-2019 12:10 PM
ok je... sibok btol la dorg ni
Quote RatuDunia94 18-4-2019 12:13 PM
Juliaan Evans kot bukan Heliza Helmi..
Quote coyote_ugly0911 18-4-2019 12:19 PM
Kebabomb replied at 18-4-2019 11:41 AM
Kalau ikut mak cik bawangs, masuk kolam/laut pakai t-shirts, seluar panjang dan bertudung labuh... ...

N also macik bwg versi hipster, masuk pool pkai jeans n also kaftan smbil berturban..

Lihat semua komen(132)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065093s Gzip On
To Top