Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Saya Masih Muda, Bebas Pakai Dan Lakukan Apa Saja - Amelia Henderson

18-4-2019 12:12 PM|Oleh: top5complete| Komen: 132


Foto: IG
Amelia Henderson terkenal dengan gambar seksi yang dimuat naik di laman instagramnya. Pelakon dan model muda ini sentiasa menarik perhatian umum terutama lelaki dengan foto-foto panas dirinya. 

Dia mula bertapak di industri seni sejak berumur setahun apabila menjadi model dalam iklan 'mothercare'. Selepas itu Amelia berjaya membintangi sitkom keluarga Adam dan mengembangkan bakatnya sehingga ke Amerika Syarikat.




Selalu memuat naik gambar panas di instagram, pelakon ini sentiasa mendapat kecaman negatif netizen. Amelia berpendapat penampilan seksinya itu mengikut musim dan kesesuaian tempat dan majlis. Dia cuba untuk menghormati semua pihak dan bertindak mengikut acara majlis.

"Setiap manusia ada pilihan mereka yang tersendiri, yang penting busana yang Amelia pakai sesuai dengan acara yang diadakan," katanya



Tambah Amelia dia tidak mahu hidup dengan mengikut telunjuk orang lain, sebab apa yang penting adalah kebahagiaan dirinya sendiri.

"Ini adalah hidup saya, dan saya bebas melalukan apa sahaja, lagipun saya baru berusia 23 tahun, mungkin mereka lupa yang saya masih muda," katanya lagi. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
6
Terkejut
7
Sedih
7
Lawak
4
Bosan
3
Komen: 132
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : "Perut Boyot, Pakai Baju Renang Mencolok Mata! Suami Juliana Evans Tak Reti Tegur Bini Ke?"

Komen Terbaru

Quote AvengersPanther 17-6-2019 10:12 AM
Tp her face is cantik

Lain-lain Komen

Quote Petunia 18-4-2019 12:17 PM
dun think shes islam anymore tho
penah keje ngan sheolls in production dulu
shes really nice and not ngade2 mcm yg lain
exhubby pun slalu datang amik keje..
really pretty
Quote azwanaliori 18-4-2019 12:45 PM
Klu da bukan islam announce la so xde la org nk kecam ko dah.
Quote Themilo 18-4-2019 12:50 PM
meols selaku acik-acik kepam penunggu setia slot drama tv3, rasa terganggu sangat tengok sheols berlakon Cinta Non Grata tu... toksah la berlakon drama melayu kalau slang omputih tu pekat sangat yihhhh...
Quote mohdcrow 18-4-2019 12:57 PM
mak aih mekap...bersepah jer muka camni...takde wow factor...kalau tua pun sama je...ikut suka ko la nak pakai apa...buat apa...apa beza ngan muda...dosa sama je...cuma beza lawa ngan buruk jerla
Quote SherryZass 18-4-2019 01:08 PM
Sheolls dah kembali ke agama asal ke? Serius tanya nih.
Quote Petunia 18-4-2019 01:30 PM
SherryZass replied at 18-4-2019 01:08 PM
Sheolls dah kembali ke agama asal ke? Serius tanya nih.

Macam dah ja kan..
Quote IzzahF 18-4-2019 01:35 PM
Seriously la kat Malaysia ni, kalau tak tudung, baju org di teleknya. Betul2 spesies jaga tepi kain sangat dah ni, segala kain nk di telek. Dah mcm kat indon plak
Quote didinfriends 18-4-2019 01:37 PM
Buat lelaki, ni contoh kalau rasa islam ko tu pun tunggang terbalik jangan la mengade2 nak kawin dengan non muslim. Bila ko tak didik isteri ko dengan betul, bila bercerai ke apa ex wife ko tu terumbang ambing. Last2 ex wife ko plak yang kena kecam keji dengan public. Ko plak sedap cari bini lain. Org tak sebut pun nama ko.
Quote sukacactus 18-4-2019 01:42 PM
Pada aku dia jenis muka lawa girl next door, muka baik
So bila dia pakai revealing cemana pun, xnpk sexy
Quote cha-cha 18-4-2019 01:44 PM
Tak menarik sangat lah koleksi baju raya rizalman  ruzaini tahun ni.. macam.... over nya....
Quote emily.topaz 18-4-2019 01:50 PM
cantekk..nak kurus like her...
Quote bulanbulat 18-4-2019 01:52 PM
Cantik. Tapi sheols x ada sexy vibe.
Quote srisofe 18-4-2019 01:53 PM
azwanaliori replied at 18-4-2019 12:45 PM
Klu da bukan islam announce la so xde la org nk kecam ko dah.

Boleh announce ke benda ni
Quote opie5662 18-4-2019 01:57 PM
azwanaliori replied at 18-4-2019 12:45 PM
Klu da bukan islam announce la so xde la org nk kecam ko dah.

Alaaaa...netizen mesia ni bkn kire islam ke idok...kalau nak kecam, di kecam jugekkkk. bawangrangers tal senang duduk kalau x kecam org kekdah nye.
Quote lifeline 18-4-2019 02:01 PM
xda sexy vibe ketet kecik kot?? hehe
Quote azwanaliori 18-4-2019 02:33 PM
srisofe replied at 18-4-2019 05:53 AM
Boleh announce ke benda ni

Ye x ye jugak kang ada yg gila nk pegi sembelih dia pasal hukum murtad
Quote disneyrecess 18-4-2019 02:33 PM
Sheols xde wow factor yach even reveal byk mana pong and always meols perasan makeuo sheols xset nan oufit..  Nmpk pelik
Quote AshkieLa 18-4-2019 03:49 PM
lawa tapi aura tak kuat la...
macam hannah delisha...
Quote apedehal 18-4-2019 03:58 PM
maapla sis cantik cuma kalau pakai terdedah pun iols xrsa sexy ka daring ka ala2 tgk selena gomez pakai bikini di angin lalu ja. so iols approve jah sis all out

Lihat semua komen(132)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130969s Gzip On
To Top