Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Kenapa Kain Kafan Wanita 5 Lapis?" Netizen Sekolahkan Kak KM Promosi Produk Nampak 'Spender'..

18-4-2019 12:30 PM|Oleh: SakuraJo| Komen: 132

Anak kepada pelakon Normah Damanhuri, Liana Rosli atau lebih terkenal dengan panggilan Kak KM seringkali mendapat perhatian gara-gara gemar memuat naik video dan gambar yang kurang sopan bagi mempromosikan produk jamu keluarannya. 


Terbaru, Kak Km sekali lagi buat hal apabila dia memuat naik video yang mendedahkan bahagian pehanya sehingga menampakkan pakaian dalam. 

Walaupun dia menyedari yang kainnya terselak sehingga menampakkan seluar dalam, dia tetap memuat naik video tersebut ke akaun Instagram miliknya. 

"Free je tengok spenda (seluar dalam) aku. Terselak pun takpe, confidence ja poen bersih bebas keputihan," tulis Kak Km diruangan komen. 


Tindakan Kak Km itu menyebabkan perasaan kurang senang sehingga ada yang menegurnya untuk menjaga aurat. 

Kain kafan untuk jenazah wanita pun lagi tebal bagi memelihara aurat wanita..

Kredit foto : Ig Kak Km

Ada betul juga teguran individu tersebut. Tidak salah mempromosikan produk, tapi janganlah sampai merendahkan martabat dan maruah sendiri. Tidak perlu lah sampai mendedahkan segala yang di dalam kain tu. Diharap Kak Km menerima teguran dengan hati yang terbuka ye.  -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 132
Komen

Previous : "Kenapa Ambil Siti Kasim?" Sajat Dipersoal Netizen Pilih Siti Kasim Jadi Peguam Bela

Next       : Nicholas Saputra Akhirnya 'Selfie' Di Media Sosial - Trending Asia Lagi Tu!

Komen Terbaru

Quote Arry 31-8-2019 04:53 PM
dia adik beradik pun gemuk, perut buncit, peha mcm btg pokok kelapa ada hati nak jual produk kurus... sampahhhhh

Lain-lain Komen

Quote SherryZass 18-4-2019 12:32 PM
Artis ke dia ni uolls??
Quote brown_pupil 18-4-2019 12:40 PM
Kalau minah ni tayang poen free pun, laki dia jer yg selera. Itupun silap2 laki dia kalau boleh nak serkup muka KM ni masa ngesek sesambil imagine org lain..
Quote cikenet76 18-4-2019 12:44 PM
suka hati ngko ler kak.....
kira bersyukur ler tu Allah x tarik nikmat ngko buat masa skrg ni....
Quote munchkin 18-4-2019 12:47 PM
Gigih slow mo kan video netizen bongok ni
Quote Themilo 18-4-2019 12:48 PM
poen bersih?

tengok apperance kau pun nampak berkerak bij..

tang mana bersihnya tu pun, meols tak tau..
Quote cupu 18-4-2019 12:57 PM
Nmpak berkarat sis....
Quote mohdcrow 18-4-2019 12:59 PM
dia tak cuci muka dia guna produk dia tu ke...nampak berkerak
Quote awex^returns 18-4-2019 01:03 PM
dia ni tulen ke pondan.. tu je aku nak tanya

sebab kalau pompuan sejati jarang buat perangai macam ni

Quote sukacactus 18-4-2019 01:06 PM
Dah selalu tayang, aku xnpk sexy ke apa pun pompuan ni
Tp kenapa dia kat board ni
Tayang body pun kegiatan seni ke
Quote pilot 18-4-2019 01:07 PM
brown_pupil replied at 18-4-2019 12:40 PM
Kalau minah ni tayang poen free pun, laki dia jer yg selera. Itupun silap2 laki dia kalau boleh nak  ...

dia ada laki ke weeiiii...ala2 kak km skit2 weiiii weiiii
Quote awex^returns 18-4-2019 01:09 PM
pilot replied at 18-4-2019 01:07 PM
dia ada laki ke weeiiii...ala2 kak km skit2 weiiii weiiii

kesahnya... dah berlaki ke

so laki tu patung ke batu nesan yang diam je bini buat perangai camni

(mode ustajah)
Quote Kitty_catz 18-4-2019 01:12 PM
Tu ari kata dia ni bapok.. sohih ka?
Quote rain2169 18-4-2019 01:54 PM
speechless..... tak reti nak komen apa dah....
moga kita semua diberi hidayah olehNya......
Quote lifeline 18-4-2019 02:03 PM
brown_pupil replied at 18-4-2019 12:40 PM
Kalau minah ni tayang poen free pun, laki dia jer yg selera. Itupun silap2 laki dia kalau boleh nak  ...

dia masih berlaki ke uols?
sbb mcm xpenah kn tunjuk lakinya

aku igt tak berlaki dah hhuhuuh sbb x tau malu sgt
Quote brown_pupil 18-4-2019 02:06 PM
lifeline replied at 18-4-2019 02:03 PM
dia masih berlaki ke uols?
sbb mcm xpenah kn tunjuk lakinya

Khabar2 nyer masih berlaki.. tapi ntah lah kan..
Quote Jajabeans 18-4-2019 02:06 PM
Kitty_catz replied at 18-4-2019 01:12 PM
Tu ari kata dia ni bapok.. sohih ka?

Bapok ape nya anak berderet. Tpi anaknya bagus pulak bertudung
Quote brown_pupil 18-4-2019 02:08 PM
pilot replied at 18-4-2019 01:07 PM
dia ada laki ke weeiiii...ala2 kak km skit2 weiiii weiiii

tak dapat dipastikan masih together or not..


Quote Izaabelle 18-4-2019 02:09 PM
Bila tengok aku pulak dok pikir busuk siot pompuan ni kakkangkang ni pangai belum jatuh tersungkur tak malu
Quote Kitty_catz 18-4-2019 02:10 PM
Jajabeans replied at 18-4-2019 02:06 PM
Bapok ape nya anak berderet. Tpi anaknya bagus pulak bertudung

Katanya ank angkat tp rumors kutt... maciam maciam

Lihat semua komen(132)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101437s Gzip On
To Top