Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Kenapa Ambil Siti Kasim?" Sajat Dipersoal Netizen Pilih Siti Kasim Jadi Peguam Bela

17-4-2019 05:41 PM|Oleh: SakuraJo| Komen: 28

Usahawan kosmetik, Nur Sajat yang berdepan dengan kes saman ke atas syarikatnya Nur Sajat Aesthetic Sdn Bhd dilaporkan telah pun bersedia dengan melantik dua orang peguam bagi menangani kes tersebut. 


Menurut laporan Malaysia Kini, salah seorang daripada peguam tersebut adalah peguam yang penuh kontroversi iaitu Siti Kasim manakala seorang lagi Ajeet Kaur. 

Sajat turut berkongsi laporan daripada Malaysia Kini tersebut di akaun Instagram miliknya dengan kapsyen mengatakan yang dia sudah bersedia. 

"Permainan bermula. Tunggu dan lihat," tulisnya. 

Kredit foto : Ig Sajat

Perkongsian tersebut mendapat perhatian netizen yang rata-ratanya mempersoalkan tindakan Sajat melantik Siti Kasim sebagai peguam

Kenapa pilih Siti Kasim?


Kredit foto : Ig Sajat

Siti Kasim peguam yang berkebolehan.

kredit foto : Ig Sajat

Tidak kurang juga ada yang mengejek Sajat setelah melihat laporan yang mengatakan Nur Sajat Aesthetic dimiliki oleh Muhammad Sajjad.

kredit foto : Ig Sajat

Terdahulu, dua individu Mohamed Syakir (bekas stokis) dan Nurwati Hussin (bekas pekerja Nur Sajat Aesthetic) telah memfailkan saman terhadap syarikat Nur Sajat Aesthetic Sdn Bhd sebelum syarikat tersebut memfailkan pembelaan dan tuntutan balas atas kerugian dan kehilangan yang dialami oleh pihak syarikat akibat daripada salah laku mereka. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
6
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 28
Komen

Previous : Vivy Yusof Buat Hal Lagi, Kali Ini Didakwa Copy Cat Rekaan Turban Designer Lain

Next       : Nicholas Saputra Akhirnya 'Selfie' Di Media Sosial - Trending Asia Lagi Tu!

Komen Terbaru

Quote Zeatyisaac 18-4-2019 06:19 PM
Netizen pun awatlah tanya. Of course lah. Birds of the same feathers flock together.

Lain-lain Komen

Quote armin 17-4-2019 06:18 PM
Lagi sorg lawyer tu ajeet kaur bkn islam xde korang bising pulak. Kalau kes saman kau kisah menang atau tak bkn kisah apa agama peguam kau tu. Bodoh ke apa
Quote Izaabelle 17-4-2019 06:35 PM
Siti kassim kan paham jiwa raga lgbt apalah netizen ni puak mcm sajat ni tau lah apa dia nak dah lah dia maknyah siti kassim je paham
Quote selipar_hijau 17-4-2019 06:39 PM
Abis tu netizen nak sape yg jadi loyer sajat?
Quote giyomi 17-4-2019 06:53 PM
suka ati dia lar nak amil siapa pon, yg neizen meroyan dah kenapa. pilihan masing2 kan
Quote ellZack 17-4-2019 06:56 PM
Dia yang bayar, kisah apa ambik lawyer mana pun.
Ke sajat mintak derma dengan followers dia bayar lawyer.
Pelik pelik je soalan rakyat Instagram ni.
Quote famri7 17-4-2019 06:59 PM
Dumbass netizen...mentaloti jamban
Quote aleesyasofia 17-4-2019 07:08 PM
spesies yg sama.. tak de yg heran pon..
Quote cha-cha 17-4-2019 07:18 PM
Why not??? Eeee rimas lah aku netizen kepam ni.
Quote matbad 17-4-2019 08:43 PM
Ambk siti kasim jdi peguam habis lah Yg saman abg jat tu..mauntggal spender je..siti kasim mmg peguam yg terbaik..
Quote SherryZass 17-4-2019 08:48 PM
Haha. Lawak betul netizen, dah dia yg bayarrr si siti kassim selamatt tu, suka ati dialah Tengok keadaan dia tu (sajat), rasa2 dia kesah ke pasal halal haram Emm
Quote 7doors 17-4-2019 08:54 PM
Ingatkan bebudak zaman milenia ni pikiran kedepan la jugak...x sangka yach..still mewarisi kepam..
Quote kikiharris 17-4-2019 08:59 PM
Tak lalu dah nak layan kebengapan netizen kat IG ni
Quote AbukRokok 17-4-2019 09:04 PM
satu puak xheran
Quote ihtisyam1 17-4-2019 09:05 PM
Dia ada duit, lantak dia laa

Ko nak cakap psl agama ngan sajad.... Puihh, sajad pun out ...
Quote unguaurora 17-4-2019 09:40 PM
Sajad pun x ikut agama, patut la heols pilih yg x ikut agama jugakkk
Quote AyaqMeloSuam 17-4-2019 11:04 PM
Duit sajadiahkan.. so apa masalhnya?? Netizen kkdg kecam x btempat.. mmg dia LGBT.. so?
Quote LautBiru52 17-4-2019 11:06 PM
Nak komen gambar siti kasim tu je. Er kenapa rambut mcm baru lepas kena panah petir?
Quote kiah_mai_pulak 17-4-2019 11:09 PM
Airun replied at 17-4-2019 09:32 PM
kepam itu merujuk golongan mana ?

Golongan busuk, x berseri.. kepam 24/7
Quote de_ikea 17-4-2019 11:46 PM
sajat dgn siti kassim takde apa yg diherankanlah.

Lainlah klo iols mbak oki setiana dewi yg hire siti kassim

Apapun Iols nk komen, gigih datin rebeccah mengelike

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093154s Gzip On
To Top