Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Liyana Jasmay Buka Tudung, Tak Pasal-pasal Kena Ceramah Dengan Netizen

17-4-2019 09:37 AM|Oleh: intan| Komen: 110

Setelah hampir dua tahun Liyana Jasmay mula mengenakan hijab pada tahun 2017 lalu, baru-baru ini terpalit pula kontroversi berkenaan penampilan beliau yang tidak bertudung. Akibatnya? Kena ceramah dengan netizen.



Liyana Jasmay yang dilihat semakin giat berlakon dan bekerja di belakang tabir industri filem juga semakin aktif dalam aktiviti penerbitan filem dan drama di bawah produksinya sendiri, Mermaid Studios. 

Jika diselusuri laman Instagram beliau, Liyana Jasmay juga bakal muncul dengan telefilem terbaru bertajuk Sampai Nanti.

Namun, yang menarik perhatian netizen nampaknya bukan cerita mengenai drama terbaru beliau, tetapi mengenai cara hidup Liyana Jasmay yang menurut kata netizen, semakin hilang tudung di kepala gara-gara Liyana memuat naik sebuah video di IG beliau yang memaparkan momen terakhir pengambaran telefilem yang akan muncul tidak lama lagi. Liyana dalam video tersebut hanya memakai topi dan tidak bertudung.





Liyana Jasmay yang sebelum ini pernah dikritik kerana memakai tudung tidak mengikut syarak semasa awal kemunculan penghijrahan beliau, sekali lagi dikritik kerana berpakaian sedemikian. Tapi kali ini, lebih dasyat nampaknya.

Tolong ingat Allah..




Suami tak tegur ke?



Prihatin sungguh netizen dengan artis kesayangan mereka ini. Itulah, tak tegur tak sayang. Betul tak? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 110
Komen

Previous : Keith Foo Buang Tatu Sebagai Perjalanan Baru Bermula

Next       : Vivy Yusof Buat Hal Lagi, Kali Ini Didakwa Copy Cat Rekaan Turban Designer Lain

Komen Terbaru

Quote iznanaziz 24-4-2019 10:28 AM
cupu replied at 17-4-2019 09:50 AM
Buka jela...pakai mcm xpakai...selekeh lak tu..tgk mber dia lisa...wangi je...

LISA mana?

Lain-lain Komen

Quote naina 17-4-2019 09:46 AM
Dia ni dgn circle kawan2 dia mcm tak sesuai bertudung lagi. Terkezut gakla mula2 dia pakai hijab..ingatkan jenis urban speaking2 xkisah bab aurat..tapi baguslah ada usaha nk totop2 walaupunnnn
Quote cupu 17-4-2019 09:50 AM
Buka jela...pakai mcm xpakai...selekeh lak tu..tgk mber dia lisa...wangi je...
Quote ekselen 17-4-2019 10:07 AM
Diorg yg on off bertudung ni sbnrnya x ready lg nk berhijrah...mostly ikut trend semasa je.. Dah bosan, tukar lah ikut trend yg lain plk...dh byk kot contoh tambah2 retis...so ni pun salah satu antara yg reramai tu
Quote pavlovachoc 17-4-2019 10:18 AM
dia pakai tudung mcm aku g ngaji kecik2 dulu
Quote missflamingo 17-4-2019 10:19 AM
Makin ramai lah artis follow trend cabut tudung.
Quote matagua 17-4-2019 10:22 AM
dia pakai kain atas kepala dulu pun sbb nak promote tudung yang dia jual kan.....
Quote chinta89 17-4-2019 10:23 AM
x lama lagi buka la tu tanpa apa2 di kepala
Quote EvieWanKenobi 17-4-2019 10:24 AM
lepas ni sape?
Quote DeeHanania 17-4-2019 10:46 AM
cuma nak ckp satu jek suka watak Cikgu Siti Munirah(Cikgu Moon) dlm drama Cikgu, Papa kemsalam tu
santai bersahaja,asik nak tgelak jek
termasuk watak Yaya&Adam c Gonggok
Quote AsMalaysia 17-4-2019 10:49 AM
zaman ramai artis bertudung naik masa zaman Najib.

zaman lgbt dan buka tudung naik masa zaman PH?

wallahua'lam
Quote namieamuro 17-4-2019 10:49 AM
die on off bkn sekali..naseb mu liyana..emma maembong uqasha gak aman2 lps dikecam terok
Quote rospinki 17-4-2019 10:51 AM
cigu moon..suka citer tu paling suka adik yaya yg comel sgt..mcm muka anak aku yg no 2 masa kecik2 dulu..eee geram rasa nk cubit2

citer papa kirim salam tu best ttiba minat jasmay skrg
Quote putehkundor 17-4-2019 10:53 AM
set2 urban, speaking berabuk 24 jam, nak expect apa chuols... akak tak heran pun sheols nak bukak tudung terus
Quote clarizsa 17-4-2019 10:54 AM
Ok je kalau buka pun
Sukahati dialah
Quote kodokemas 17-4-2019 10:56 AM
AsMalaysia replied at 17-4-2019 10:49 AM
zaman ramai artis bertudung naik masa zaman Najib.

zaman lgbt dan buka tudung naik masa zaman PH ...

Ko da kenapa?
Quote duricinta 17-4-2019 10:57 AM
Bukak je la klu nk,  dia ada suami pndai la suami dia nasihatkn..
Quote mieymiey 17-4-2019 11:00 AM
Dari awal sheols 'berhijab' pun tak nampak sangat sheols ready nak 'menutup aurat' tapi lebih kepada nak 'tutup rambut'. Sheols ada jual tudung ker?
Quote kiyudi 17-4-2019 11:03 AM
lama x tgok dia berlakon

skang drama cikgu, papa kirim salam....lawak cter ni

dlm cter ni dia bertudung.....tp kurus sgt la dia ni
Quote intan_smsb 17-4-2019 11:03 AM
x lama lagi cabut la tu

da sipi2 pun nak tertanggal

Lihat semua komen(110)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089590s Gzip On
To Top