Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Terbeliak Mata Tengok Puteri Aishah Tayang Lubang Pusat. Dah Macam Artis K-Pop

16-4-2019 01:31 PM|Oleh: Saiful| Komen: 106

Boleh tahan seksi juga Puteri Aishah sekarang. Dulu pun seksi, tapi sekarang makin seksi.

Sampai terkeluar biji mata orang yang tengok dia tayang pusat.


Dalam gambar yang dimuat naik di Instagram itu, Puteri Aishah mengenakan baju t-shirt warna putih dengan hot pant!

Kapsyennya, "New blackpink member.rum pum pum pum pum pum pum"

Fuh, merecik ke tidak? Siap simpul baju nak tayang lubang pusat. 


Gaya dah macam Kpop kata netizen.

Di ruangan komen macam-macamlah dia kena maki.

Tapi macam biasalah, bukan Puteri Aishah ambil peduli pun. Tak ada satu komen pun yang dibalas. Entah-entah tak baca pun?

Iyalah kubur masing-masing. Jawapan cliche yang selalu kita dengar.

Daripada maki-maki, tadah tangan tolong doa sahajalah. Tak begitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 106
Komen

Previous : 'Mak Cik Puaka' Bukan Orang Biasa - Fizz Fairuz Dedah 70 Peratus Identiti Sebenar Mak Cik Puaka

Next       : Kenapa Kahwin Kali Ni Bella Dally Jarang Tayang Suami?

Komen Terbaru

Quote PABLOQUE777 22-4-2019 10:41 AM
try hard dia ni... frust kot

Lain-lain Komen

Quote prettyuglybabe 16-4-2019 01:45 PM
dia bukan jenis jaga aurat pun..
yang hang nak ceramah ke dia wat apa..
pi follow tengok pic dia pastu sendiri rengsa dok bising dia pakai itu ini
Quote Rainora 16-4-2019 01:55 PM
Makin lama makin aku kesian dgn dia ni. Dahlah kawan2 dia pg tengok concert yg ada blackpink dgn Luna Maya tak bawa dia. Bf dia si SMF pun dah tak pedulikan dia. Diakan peminat tegar BlackPink. Apa salah jemput sekali.
Quote monsterwife 16-4-2019 01:57 PM
Dia ni body x cantik.takde curve.peha besar gedapak mcm Malaysian sweetheart dulu yg tak laki seluar kat pantai
Quote naina 16-4-2019 02:05 PM
Jijikla tayang pusat cmtu. Body tak solid pon. Pusat dia beso umpama pusat mak2 dah beranak.kemonlaa puteri aisyah
Quote fushimi 16-4-2019 02:06 PM
meh aku kasi tips cam mana nak cekup jerung jerung kat mesia neh

kesian ko cikgu esah letih tayang sana sini hujung hujung takde jerung hadap ko
Quote SherryZass 16-4-2019 02:13 PM
Cobaan nak menangkap jerung/orka ke ni
Seksi tak kemana puteri esah oi.
Quote de_ikea 16-4-2019 02:14 PM
Dia ni kna grooming byk lah. Baru nmpk modern. Klo tak nmpk kepam juaa
Quote mizruncing 16-4-2019 02:15 PM
makin x lawa plak tgk dia. dlu suka jgk sbb sejenis muka kampung yg ayu. skg mcm try hard sgt nk tnjuk dia moden
Quote steven.l 16-4-2019 02:17 PM
Just my 2 cent, perempuan yg pakai seksi tak semestinya jahat ataupun berperangai buruk. Padahal perempuan yg pakai tudung, jaga aurat pun boleh buat maksiat.
Mmg Dan wajib utk perempuan beragama islam utk tutup auratkan. For me as long dia tak harm org, biarkan shj.
Quote pilot 16-4-2019 02:28 PM
iols ada baca komen tanya dia tu pusat ke gua..dia dgn inesen jawab pusat

pastu follower tu cakap acap ada hilang kat dalam tu...adudu...
Quote mahalnya 16-4-2019 02:33 PM
Aduhh rengsanya tgk body dia ni..dada pinggang punggung sama rata
Quote TerataiMelur02 16-4-2019 02:34 PM
naina replied at 16-4-2019 02:05 PM
Jijikla tayang pusat cmtu. Body tak solid pon. Pusat dia beso umpama pusat mak2 dah beranak.kemonlaa ...

esok dah kawin n beranak pinak kalo x jaga memang naik habis badan dia ni
Quote rospinki 16-4-2019 02:35 PM
aku tak galakkan dia seksi..tapi ada je yg gigih litup ni lagi jahat.

kita tak tau..esok lusa mana tau Allah bukakan hati dia menuju jalan Allah..yg bertutup dan pandai ceramah itu tak telepas dari ujian juga.

doneceramah..ngee
Quote cicicumel 16-4-2019 02:36 PM
body dia mcm fazura. agak kurang lawa.
Quote ihtisyam1 16-4-2019 03:05 PM
makin tak lawa la perempuan ni
Quote tagas 16-4-2019 03:07 PM
enak lazat kalo dpt
Quote wanokakaka 16-4-2019 03:15 PM
dia ni dalam gambar nmpak putih. tp artu cerita kat astro tu nmpak gelap2 sikit
Quote mieymiey 16-4-2019 03:15 PM
Sheols cantik masa memula viral pakai tudung tu. Sekarang dah kureng, lelagi dalam drama apatah dengan rambut blonde. Hauk giler!
Quote Melorqe 16-4-2019 03:18 PM
pakai elok2 la di non.
dah la sekarang ada sorang pakcik blogger tgh  bercerita buruk pasal bf dia ni.
tak pasal2 ko kena sekali  dgn pokcik tu kang.

Lihat semua komen(106)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.097734s Gzip On
To Top