Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Kalau Tak Bahagia Takkanlah Adira Suhaimi Boleh Mengandung?"-Datuk Red

16-4-2019 11:54 AM|Oleh: Saiful| Komen: 95

Adira Suhaimi dengan Datuk Red dah nak cerai?

Kehadiran suaminya itu ke mahkamah memang betul-betul buat ramai terkejut.


Ditambah pula dengan status di Insta Story yang menunjukkan seolah-olah Datuk Red sedang bersedih.

Kredit foto: IG
Tapi sebenarnya Datuk Red atau Datuk Seri Adnan Abu ke mahkamah bukan sebab penceraian tap berkaitan hal lain.

"Semasa di mahkamah, saya teringat sembilan anak dan terus menulis mengenai mereka.

"Sekarang ini apa sahaja ujian yang datang, saya ingatkan diri untuk kuat kerana anak-anak dan dokus saya memang untuk keluarga besar kami," katanya kepada mStar Online.


Sebelum ini pun ada juga gosip yang kata rumah tangga pasangan ini dah goyah.


Tapi Datuk Red kata dia langsung tak peduli dengan andaian atau spekulasi orang ramai.

Foto: IG
"Kehidupan kami macam biasa. Kami bahagiam kalau tak bahagia takkan dia mengandung sekarang kan?"

Eloklah, jaga sahaja isteri-isteri yang ada. Tak begitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 95
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Terbeliak Mata Tengok Puteri Aishah Tayang Lubang Pusat. Dah Macam Artis K-Pop

Komen Terbaru

Quote MissVixen 17-4-2019 02:28 PM
Orang macam ni tak guna hidup. Membazir oksigen je. Bila bercakap, dia pakai zakar je. Otak takde. Kenapa la bini dia bertahan lagi. Sama pemikiran macam dia ke apa.

Lain-lain Komen

Quote tagas 16-4-2019 12:03 PM
kena rogol pon leh ngandung ape ke bangang
Quote ruffboyz 16-4-2019 12:06 PM
biarlah dia janji dia bahagia kan..
Quote SherryZass 16-4-2019 12:14 PM
Bahagia la kot tu bagi dia, sebab dah ada 9 orang anak berjaya dihasilkan
Quote Perk77 16-4-2019 12:17 PM
Budus nya lelaki ini.....
Quote zidane2011 16-4-2019 12:19 PM
Definisi bahagia yg bodoh
Quote ihtisyam1 16-4-2019 12:23 PM
tak bahagia pun, kangkang tetap on
Quote puteribaya 16-4-2019 12:25 PM
mengandung tanda bahagia?..singkat nya fikiran jejantanz yg brfikiran gini..
Quote limaubali007 16-4-2019 12:26 PM
Hadoilaaa Tok Red... Tok Red... Bapak mertua meninggal pun tak pegi ziarah.. Menantu apa camtu tok oii.. Sesabar sabar bini pun bila melibatkn bapa kandung sendiri mestila sedih dan sakit hati.. Eh., betulke nk cerai?
Quote miu84 16-4-2019 12:26 PM
Attention whore versi jantan muka tak siap
Quote sukacactus 16-4-2019 12:31 PM
tagas replied at 16-4-2019 12:03 PM
kena rogol pon leh ngandung ape ke bangang

Kannn...aku baca tajuk pun pikir ayat sama
Quote kiyudi 16-4-2019 12:35 PM
mcm harey hipotesis tok bu RED
Quote mieymiey 16-4-2019 12:36 PM
Kalau Tak Bahagia Takkanlah Adira Suhaimi Boleh Mengandung?


Apakah bangang statement si Bu.Red ni
Quote epal_ijau 16-4-2019 12:45 PM
Dia ni bangga sgt dgn anak 9 org tu.. kawen semata nak tunjuk kejantanan dpt hasilkan anak ramai2..
Quote Atata 16-4-2019 01:00 PM
Tapi kalau fikir pun, waktu Intan Salleh cakap benda yg sama, kita semua support ramai2. "Kalau tak bahagia, mcmana Dekmok boleh lahir".

Tapi bila si Bured ni yg bagi alasan yg sama, kita semua rasa nak muntah ijau mcm nak bagi penampo.

Kahkah. Maybe sebab track record si Bured ni buat semua pakat nak hencap
Quote buapakperut 16-4-2019 01:03 PM
itulah definisi bahagia bagi ko? kesian bini anak kacik lagi dah ditoron2,. macam kilang anak. abis tu kalau tak ngandung tak bahagia la. cittt dasar burung tak reti diam
Quote EvieWanKenobi 16-4-2019 01:04 PM
rendahnya level pemikiran..
Quote naina 16-4-2019 01:04 PM
Ada masa lagi nk mikir ride kat thailand
Sungguhla seronok sungguh jadi jantan bernama adnan.abu ni
Bini sorang anak 3 pon terkejar2 masa nk spent time. Ni bini dua anak 9.
Quote mewo 16-4-2019 01:08 PM
iya la tokred, mcm engko pula retis.

Bolayan jer la kat dorg ni, lelaki fefeling bini pemes yg perempuan pula asalkan berlaki. Sesuai la tu.

Yg engko pun dira, kata x mencapub & up kat ig apa2 tapi apahal hardiefan engko bole tahu hal korang laki bini. Dah ko pilih jalan bermadu & berlaki kan tokred, telan diam2 suda. Mohon lepas ni kenali lah perancang keluarga. Kumpul aset & duit banyak tuk ko & anak2.



Quote mewo 16-4-2019 01:10 PM
So kalo yang dah berkahwin belum ada rezeki anak, x bahagia la yer tokred??



Lihat semua komen(95)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.134098s Gzip On
To Top