Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

'Mak Cik Puaka' Bukan Orang Biasa - Fizz Fairuz Dedah 70 Peratus Identiti Sebenar Mak Cik Puaka

16-4-2019 12:31 PM| Komen: 194

foto google

Kes fitnah Fizz Fairus & Mak Cik Puaka belum lagi berakhir, menurut Fizz Fairuz dia sudah tahu identiti sebenar siapa sebenarnya individu di sebalik pemilik Instagram @makcik_puaka.

Fizz Fairus juga memberi tempoh sehingga malam ini untuk Mak Cik Puaka memohon maaf dengannya secara bersemuka sebelum dia mengambil tindakan undang-undang.

FOTO GOOGLE

Mak Cik Puaka adalah orang industri kita sendiri

"Apa yang boleh saya katakan, dia merupakan orang industri kita sendiri tetapi tidak mahu mendedahkan identitinya secara terperinci kerana mengikut nasihat peguam."

Dia juga berjanji akan membuat laporan polis esok pagi sekiranya individu itu tidak tampil bersemuka.

Faizz Fairuz dituduh oleh memberapa portal media kononnya dia merupakan individu yang bergelar datuk seri yang kantoi berkhalwat di sebuah pulau.



Kalian rasa siapa orangnya? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 194
Komen

Previous : Mawar Rashid Dah Mula Rindu Nak Bersama Suami, Tunggu Habis Pantang Dulu Ok!

Next       : "Kalau Tak Bahagia Takkanlah Adira Suhaimi Boleh Mengandung?"-Datuk Red

Komen Terbaru

Quote lee_sakura 22-4-2019 07:12 PM
clara_nur replied at 22-4-2019 12:07 PM
ini kelakar~!!
aku puaka..adik aku neraka..lol

komen shira membuktikan dia bukanlah MP...hahahahah

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 16-4-2019 12:42 PM
Jeng jeng jenggggg.... tp kalau org2 makcik puaka dh xde.. x meriah lah industri..
Quote Kukabelly 16-4-2019 12:43 PM
Haaa 70% dh tau siapa dia..sepana GoT
Quote lattehazelnut 16-4-2019 12:43 PM
Ala2 gossip girl pla
Quote Izaabelle 16-4-2019 12:45 PM
Sapo kot berderau mana lah tau kita kenal and suka  
Quote miszclassique 16-4-2019 12:45 PM
70 peratus jerrr maknanya takleh decide lagi siapa orang nya. Sembang lebat {:nose
Quote electricopop 16-4-2019 12:53 PM
Siapakah agaknya Makcik Puaka ni...
Quote SherryZass 16-4-2019 12:56 PM
Jeng jeng.. Siapakah? Lebih nak tau siapa makcik puaka dari kes tokpispairus
Quote laksmanabentan 16-4-2019 12:57 PM
sila bagi limelight sikit....
pada pasangan serasyi bersyama nih......
Quote naina 16-4-2019 12:58 PM
Panasss. Tak sabau nak tau
Patutla cepat aje makcik dpt gosip panasss
Quote friedfishsoup 16-4-2019 12:58 PM
Dulu apa jadi dengan Miss Kepoh? Pasal apa dia hilang?
Quote wordlife 16-4-2019 12:59 PM
orang industri aka wartawan la ni. mst wartawan otai2 ni.
Quote da_vinci 16-4-2019 01:00 PM
ofcoz ler org industri tu sendiri....ni semua org tau...adhoiiiiiiiiiiii
Quote EvieWanKenobi 16-4-2019 01:06 PM
apo yang 70% nya???
Quote Rainora 16-4-2019 01:08 PM
Org industri tu apa? Bagi pencerahan. Artis ke? Wartawan ke?
Quote prettyuglybabe 16-4-2019 01:08 PM
so sapa datuk sebenar yang kantoi tu?

i rasa pizz tak tau pun sapa si puaka tu..
cuma guna kaedah ugut nak bagi orang takut and datang menyerah..
Quote puteribaya 16-4-2019 01:11 PM
mestila orang yg dapat 1st hand news..
Quote MarryPottet 16-4-2019 01:13 PM
WPH Jubir kah?
Quote mewo 16-4-2019 01:15 PM
70%?


So orang yg dia speku tu bole saman heols x? Coz statement heols pun dah publish kata org industri. Mesti heols pun ada share2 cerita siapa yg dia speku.


Quote tintalangit 16-4-2019 01:18 PM
wahh.... panaz.... (sambil tiru intonasi kaka faz )

Lihat semua komen(194)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062097s Gzip On
To Top