Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Seronoknya! Hadap Aiskrim Baskin-Robbins Buy 1 Free 1 Sampai Hujung Tahun Ini!

19-4-2019 11:55 AM| Komen: 10

Sempena menyambut kejayaan mereka beroperasi selama 31 tahun, Baskin-Robbins menawarkan promosi Buy 1 Free 1 untuk ais krim Single Regular Scoop mereka. 


Promosi Buy 1 Free 1 ini hanya berkuat kuasa dari pukul 12 tengah hari sehingga ke 3 petang pada hari Isnin hingga Jumaat. 



Mungkin ramai yang tertanya-tanya, bilakah promosi ini akan berakhir? Pihak Baskin-Robbins menjawab persoalan itu dan menyatakan bahawa promosi ini berkuat kuasa sehingga hujung tahun ini!


Buat korang yang dah lama tak makan ais krim tu, tunggu apa lagi? Serbu! - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 10
Komen

Previous : Resipi Pearl 'Homemade' Ala Tealive, Lepas Ni Tak Perlu Beratur Dah!

Next       : 'Telur Dadar Pearl', Resipi Baharu Buat Peminat Tegar Bubble Tea!

Komen Terbaru

Quote puanbintang 10-5-2019 10:37 AM
nyummehhhhh!!!

Lain-lain Komen

Quote Artemesiaa 19-4-2019 12:00 PM
Mesti ramai tertarik nak beli nak2 cuaca tengah panas macam sekarang ni
Quote Elle_mujigae 19-4-2019 12:16 PM
Omg! Yes!nak nak!  Panas panas ni sedap makan aiskrim...
Quote insulin 19-4-2019 03:10 PM
Elle_mujigae replied at 19-4-2019 12:16 PM
Omg! Yes!nak nak!  Panas panas ni sedap makan aiskrim...

1 untuk awak dan 1 untuk saya. Setuju?
Quote aleesyasofia 19-4-2019 04:08 PM
patutlah ramai beratur td.. buy 1 free 1 rupanya..
Quote Elle_mujigae 19-4-2019 05:12 PM
insulin replied at 19-4-2019 03:10 PM
1 untuk awak dan 1 untuk saya. Setuju?

Insulin nak belanja kita ke..?..  nak nak..nak yg perisa coklat with lots of kacangsss boleh ke..
Quote insulin 19-4-2019 05:36 PM
Elle_mujigae replied at 19-4-2019 05:12 PM
Insulin nak belanja kita ke..?..  nak nak..nak yg perisa coklat with lots of kacangsss b ...

Boleh je, Elle. Jom.
Quote duricinta 19-4-2019 08:01 PM
Wow best ni
Quote Elle_mujigae 19-4-2019 09:46 PM

Yeay..boleh ye..jom..
Quote chinta89 21-4-2019 09:29 AM
bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa               
Quote puanbintang 10-5-2019 10:37 AM
nyummehhhhh!!!

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
2.101162s Gzip On
To Top