Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Seronoknya! Hadap Aiskrim Baskin-Robbins Buy 1 Free 1 Sampai Hujung Tahun Ini!

19-4-2019 11:55 AM| Komen: 10

Sempena menyambut kejayaan mereka beroperasi selama 31 tahun, Baskin-Robbins menawarkan promosi Buy 1 Free 1 untuk ais krim Single Regular Scoop mereka. 


Promosi Buy 1 Free 1 ini hanya berkuat kuasa dari pukul 12 tengah hari sehingga ke 3 petang pada hari Isnin hingga Jumaat. 



Mungkin ramai yang tertanya-tanya, bilakah promosi ini akan berakhir? Pihak Baskin-Robbins menjawab persoalan itu dan menyatakan bahawa promosi ini berkuat kuasa sehingga hujung tahun ini!


Buat korang yang dah lama tak makan ais krim tu, tunggu apa lagi? Serbu! - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
5
Terkejut
2
Sedih
5
Lawak
3
Bosan
6
Komen: 10
Komen

Previous : Resipi Pearl 'Homemade' Ala Tealive, Lepas Ni Tak Perlu Beratur Dah!

Next       : 'Telur Dadar Pearl', Resipi Baharu Buat Peminat Tegar Bubble Tea!

Komen Terbaru

Quote puanbintang 10-5-2019 10:37 AM
nyummehhhhh!!!

Lain-lain Komen

Quote Artemesiaa 19-4-2019 12:00 PM
Mesti ramai tertarik nak beli nak2 cuaca tengah panas macam sekarang ni
Quote Elle_mujigae 19-4-2019 12:16 PM
Omg! Yes!nak nak!  Panas panas ni sedap makan aiskrim...
Quote insulin 19-4-2019 03:10 PM
Elle_mujigae replied at 19-4-2019 12:16 PM
Omg! Yes!nak nak!  Panas panas ni sedap makan aiskrim...

1 untuk awak dan 1 untuk saya. Setuju?
Quote aleesyasofia 19-4-2019 04:08 PM
patutlah ramai beratur td.. buy 1 free 1 rupanya..
Quote Elle_mujigae 19-4-2019 05:12 PM
insulin replied at 19-4-2019 03:10 PM
1 untuk awak dan 1 untuk saya. Setuju?

Insulin nak belanja kita ke..?..  nak nak..nak yg perisa coklat with lots of kacangsss boleh ke..
Quote insulin 19-4-2019 05:36 PM
Elle_mujigae replied at 19-4-2019 05:12 PM
Insulin nak belanja kita ke..?..  nak nak..nak yg perisa coklat with lots of kacangsss b ...

Boleh je, Elle. Jom.
Quote duricinta 19-4-2019 08:01 PM
Wow best ni
Quote Elle_mujigae 19-4-2019 09:46 PM

Yeay..boleh ye..jom..
Quote chinta89 21-4-2019 09:29 AM
bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa               
Quote puanbintang 10-5-2019 10:37 AM
nyummehhhhh!!!

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080191s Gzip On
To Top