Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Getah Spender Sherry Ibrahim Saja Ditunjuk Ke?

16-4-2019 10:55 AM|Oleh: Azza| Komen: 152





Sherry Ibrahim lagi?

Mesti ramai peminat dunia hiburan sudah lali dengan cerita yang melanda pelakon dan juga usahawan ini, Sherry Ibrahim. Jika sebelum ini, kecoh dengan bentuk mukanya yang lebih cantik, terbaharu Sherry membuatkan netizen sekali lagi mengkritik apabila penampilannya menerusi seluar denim kelihatan aneh. Seluar tersebut nampak sedikit terlondeh di bahagian pinggang hingga menampakkan tulisan Calvin Klein, seolah-olah ia adalah seluar dalam.

Netizen, apa lagi terus bertalu-talu bertanya mengenai keanehan seluar tersebut, langsung tidak memberi respond pada pertanyaan Shery pada kapsyen iaitu "Neon, why not?"


Kredit foto: IG

Ramai yang bertanyakan sama ada getah putih bercetak jenama antarabangsa yang nampak di pinggang Sherry itu adalah getar seluar jeans atau getah seluar dalam.

"Getah seluar dalam pun nak tunjuk ke?"

Bagi majoriti netizen, penampilan Sherry sangat lah tidak sesuai dengan imejnya yang berhijab. Seolah-olah menutup rambut tetapi dalam masa sama mendedahkan bahagian lain dengan fitnah.
Kredit foto: IG

Bagaimanapun, tidak semua netizen yang membangkang penampilan Sherry itu. Ini kerana ia adalah fesyen semasa dan getah putih itu sendiri bukanlah dari seluar dalam sebaliknya dari seluar denim itu. Jadi tidak lah salah untuk berfesyen, cuma orang yang tidak reti menilainya.

Kredit foto: IG
Perbalahan sesama netizen semakin hangat dengan masing-masing cuba menegakkan pendapat sendiri. Bagi yang merasakan diri Sherry sebagai ikon muslimah, adalah tidak manis berpakaian sebegitu walaupun ianya bukan seluar dalam.

Manakala bagi yang merasakan ianya adalah fesyen, tetap mempertahankan pendapatnya. Akan tetapi ada juga pendapat yang merasakan Sherry sengaja berpakaian aneh agar terus disebut-sebut netizen.
Jadi, apa pendapat anda? Sherry memang suka berfesyen atau sengaja meraih publisiti? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 152
Komen

Previous : Azhan Rani Buatkan Penonton Kanak-Kanak Menangis Tersedu-Sedu

Next       : "Produk Ko Semua Haram!"- Pelakon Zara Zya Terima Cacian Gara-Gara Berniaga..

Komen Terbaru

Quote pinksarah 19-4-2019 02:22 PM
BoongaKertas replied at 19-4-2019 06:19 AM
boleh tahan gak hrga tu kan..

Berbaloi beli kt US..

6 helai baru usd25..

Kt malaysia yg mahal namatey..

Jeans bodo2 pon smpi 800/piece..

Kt US baru usd30..

Beza harga bukan sikit2..mcm langit dgn bumi..

Lain-lain Komen

Quote laksmanabentan 16-4-2019 11:35 AM
uikkk... kenapa tak pakai baju labuh aja kan senang...

rasanya da tentu2 getah spender tu kan...
kalau tak getah apa pulak kan...
takkan getah baju kot...
getah seluar jeans dia?
hahahhaahhaha.....
Quote qusairy 16-4-2019 11:40 AM
Alah tu pun nak triggerd ke warga net ni... dh sah2lah fesyen lantak dialah nk pki apa pun, aptb
Quote mizruncing 16-4-2019 11:49 AM
sukatilah sherry. since dah sendu ni mmg mcm2 dia try hard utk naik kan nama dia balik
Quote makton 16-4-2019 11:56 AM
dah start kemurungan ke dia ni? smpai spender pun gigih nak tnjuk
Quote MeMeimei 16-4-2019 11:56 AM
benda boleh tunjuk, buat apa sorok
Quote mzzenma 16-4-2019 11:57 AM
ni sama dgn yg elbulus pakai dekat kepala dulu tu kut
Quote awexgaban7 16-4-2019 11:58 AM
benda boleh bodoh.. buat apa nak cerdik

(terjebak jugak )
Quote FY08 16-4-2019 11:59 AM
Klu dlu...cikgu ttayang cmtu time msk kls...dh kna pakat gelak dh org...
Quote Acikgomen 16-4-2019 12:00 PM
Dah tali coli tak boleh tunjuk, tayang la getah suar dalam je
Yang korang nak marah dia kenapa
Quote gigahertz 16-4-2019 12:02 PM
Airun replied at 16-4-2019 03:37 AM
cantiknya pakai tudung macam puteri gunung ledang

dia ni x cantik sis aku dah tgk closed up kat mr diy sri gombak.
Quote Badigol 16-4-2019 12:02 PM
tu mungkin getah jeans (fesyen terbaru) bkn spender...tp rsnya tak perlu la nk berfesyen mcmtu sherry..awk tu kn btudung..mgundang fitnah je bagi netizen yg tak tahu psl fesyen ni..hmm..itulah artis,mmg suka mgundang kecaman netizen..
Quote zaraaqilah 16-4-2019 12:05 PM
aiyooo....getah spender ke getah seluar yg loose nih...
beli jerlah seluar baru sherry oiii...kat bundle melambak selai RM15.00
Quote fifie_olin 16-4-2019 12:05 PM
mmg sj tunjuk la tu
bughok spender sheols srupa jntn pya getah boxer
Quote harkktuih 16-4-2019 12:06 PM
Jap.. Nmpk getah spentot tp tak nampak kulit kira bukak aurat tak? Tanya dgn ikhlas ni..
Quote SherryZass 16-4-2019 12:07 PM
Benda boleh showw off buat apa nak sorok, gitu kekdahnya. Tapi takkanlah dia tak check seribu kali gambar yg di upload kan, rasa bukan sepender kot. #donehusnuzonnn
Quote Cyempaka 16-4-2019 12:20 PM
dia pakai spender jantan ke?
ingatkan nampak line g string ke..renda2 ke..sekali getah tebal begini
Quote ihtisyam1 16-4-2019 12:22 PM
Bende boleh tunjuk..... dah start kemurungan nih, bahaya
Quote kiyudi 16-4-2019 12:36 PM
BURUK nye dressing kau dek...smpai spender pon nmpk


bogel pls....
Quote mieymiey 16-4-2019 12:38 PM
Calvin Klein haruslah sheols tunjuk.
Chuols ingat kalau spender kedai ahso cina, sheols nak tunjuk ker?

Lihat semua komen(152)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.129279s Gzip On
To Top