Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tak Jadilah Nak Berlaki? Joy Revfa, Bekas Isteri Hafiz Hamidun Putus Cinta

15-4-2019 05:57 PM|Oleh: Saiful| Komen: 94

Ingatkan dah bahagia dengan kekasih baru, rupa-rupanya sekarang Joy Revfa dah kembali solo lagi.

Bekas isteri Hafiz Hamidun ini dulu pernah bercinta dengan lelaki dikenali sebagai Faiz, tapi sayangnya dah putus tengah jalan.

Foto: Google
Tak merasalah Joy nak berlaki dan perkara ini disahkan sendiri dalam sesi soal jawab di Instagram miliknya.

Ada orang tanya Joy umur berapa dan bila nak kahwin.

Jawabnya, "Umur sis Joy 32 tahun ni tua dah. Tak ada jodoh lagi nak kahwin dengan sesiapa. Hm, jangan tanya soalan sedih boleh?"

Bila ditanya kenapa comel sangat, ini pula jawapannya.


Tabahlah Joy, teruskan mencari jangan putus asa okay? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
4
Terkejut
2
Sedih
4
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 94
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : "Kalau Tak Bahagia Takkanlah Adira Suhaimi Boleh Mengandung?"-Datuk Red

Komen Terbaru

Quote Jorja 23-6-2019 08:29 PM
Dia ni tak mekap pun lawa la.

Lain-lain Komen

Quote abadi84 15-4-2019 06:20 PM
Artis ke ni tt? Tp ya ampun baju2 dia skrg. Kemain play religion card mse awal2 bercerai semua labuh2. Berjuang mncari hijrah yg baru. Halahalahala. Mne pngirim bunga ros misteri tu? Padahal sedari jd bini pismidon lg dah doj kirim bunga.
Quote 234126 15-4-2019 06:23 PM
if any of my friends mengeluh2 tak berlaki mmg takkan iol hang out dah LOL dah mcm desperate nak berlaki
Quote sfrnna 15-4-2019 07:16 PM
tolong la jangan tunjuk desperate sangat. Social media influancer yg janda2 ni nampak birah betul sejak dua menjak ni... X pasal2 janda2 yg helok kena tempias. .
Quote buapakperut 15-4-2019 07:28 PM
bf sis joy macam lembam
Quote SherryZass 15-4-2019 08:03 PM
Makin sendat mendat je pakaian dia sekarang Adoi, sis siti arifah amin, kalau cari lelaki nak buat laki tu carilah semengah sikit. Jangan tangkap muat dan janganlah tunjuk desperate sangat nak berlaki, pls
Quote kacang^soya 15-4-2019 08:07 PM
iols masih trauma lihat gambar sheols pada pix org lain disebalik wajah doll and body curvy sheols di ig sendrik
Quote EvieWanKenobi 15-4-2019 08:18 PM
filter bertingkek2..
Quote SherryZass 15-4-2019 08:24 PM
kacang^soya replied at 15-4-2019 08:07 PM
iols masih trauma lihat gambar sheols pada pix org lain disebalik wajah doll and body curvy sheols d ...

Tak sengaja terlihat video romantika time dia masih bersama2 pis midun. Idok le seflawless dalam ig
Quote melatibiru 15-4-2019 08:29 PM
abadi84 replied at 15-4-2019 06:20 PM
Artis ke ni tt? Tp ya ampun baju2 dia skrg. Kemain play religion card mse awal2 bercerai semua labuh ...

Memang ketat sendat baju pesen sheols..ai penah nampak sheols berjalan pimpin tangan dgn bf yg ini la..anak lelaki sheols pun ada sekali...kasut ajer mau 5-7 inci...
Quote Piramida 15-4-2019 08:32 PM
Tahan betul tt guy dgn
perangai joy refva yg perasan ni...  good luck!
Quote kacang^soya 15-4-2019 08:32 PM
SherryZass replied at 15-4-2019 08:24 PM
Tak sengaja terlihat video romantika time dia masih bersama2 pis midun. Idok le seflawless da ...

A'ah lihat sheols masa romantika itu pun iols terkejut beruk jgk chuols..dgn suara acah2 manja tak menjadi sheols jua..baik punya filter gituh di ig sendrik..
Quote beatgirlX 15-4-2019 08:59 PM
Moga ketemu jodoh yg baik2 yer...
Quote didinfriends 15-4-2019 09:09 PM
Elok cabut awal2. Nanti kalo dah kawin abis cerita dalam kain dia cite.
Quote sukacactus 15-4-2019 09:18 PM
Ex bf baru tau gila si joy ni kot
Quote Kurex 15-4-2019 09:30 PM
Macam muka gayah je paizah ni
Quote SherryZass 15-4-2019 09:46 PM
kacang^soya replied at 15-4-2019 08:32 PM
A'ah lihat sheols masa romantika itu pun iols terkejut beruk jgk chuols..dgn suara acah2 manja tak ...

Tu la chuolls, punyalah perfect flawless mulus tulus sangat kat ig sendirik tapi bila orang lain yg ambil.. Nan hadoo
Quote Zazaelena 15-4-2019 09:47 PM
La ingatkan berjodoh la dng si RevFaiz ni. kemain lagi masa couple asyik duk post sweet2 macam rumaja baru bercinta. maybe si faiz ni dh tahu perangai sebenar si arifah ni.
Quote friedfishsoup 15-4-2019 09:53 PM
sfrnna replied at 15-4-2019 07:16 PM
tolong la jangan tunjuk desperate sangat. Social media influancer yg janda2 ni nampak birah betul se ...

Contoh Queen Hanis

IMG_20190411_005332.jpg
Quote friedfishsoup 15-4-2019 09:54 PM
Edited by friedfishsoup at 15-4-2019 09:58 PM
Zazaelena replied at 15-4-2019 09:47 PM
La ingatkan berjodoh la dng si RevFaiz ni. kemain lagi masa couple asyik duk post sweet2 macam rumaj ...


Hari tu mak Repah tu pernah upload org yg suka main game tak layak kahwin or something like that

Screenshot_2019-04-15-21-56-45-368_com.instagram.android.png

Caption: cegah sebelum parah, org yg kaki game ni belum matang walaupun dah tua.

So Faiz tu kaki game ke?

Lihat semua komen(94)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.127772s Gzip On
To Top