Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Pernah Miliki Bentuk Badan Seperti Lara Croft, A.Aida Mahu Kekal 'Bergetah' Sampai Tua..

15-4-2019 03:30 PM|Oleh: SakuraJo| Komen: 111

Tidak dapat dinafikan yang penerbit drama Datuk A Aida memiliki bentuk badan yang cantik dari zaman anak dara sehingga lah menginjak ke usia 49 tahun. 


Bekerja keras untuk memastikan tubuh badan sihat dan kekal cantik, Aida yang suatu ketika dahulu juga merupakan pelakon mengakui mahu tetap kelihatan 'sado' atau tegap walaupun sudah mencapai usia 60 tahun.

Menerusi laporan Harian Metro, Aida mengatakan yang dia mahu mendapatkan semula bentuk badannya ketika di zaman remaja dengan melakukan senaman di gimnasium. 

"Sejak remaja lagi saya memang suka ke gimnasium," ujar Aida mengakui dia berhenti seketika dari dunia senaman sebelum kembali aktif beberapa tahun ini. 

Tambah Aida lagi, ketika remaja dia memiliki bentuk badan seperti Alicia Vikander yang memegang watak sebagai Lara Croft dalam filem Tomb Raider dan tidak mustahil untuk dia mendapatkan kembali bentuk badan sebegitu. 

Kredit foto : Ig A Aida

Mengakui bentuk tubuh yang dimilikinya sekarang membuatkan dia menjadi lebih yakin diri, Aida berkata yang dia tidak mahu badannya menggelebeh apabila umur semakin meningkat. 

"Saya bukannya nak dapatkan tubuh seperti lelaki tapi lebih kepada bentuk ideal wanita. Apabila kita berpakaian pun kelihatan cantik dan terletak je," ujar Aida seperti yang dipetik dari Harian Metro. 

Kredit foto : Ig A Aida
Mahu menjadi sumber inspirasi wanita lain, Aida sempat berpesan kepada wanita untuk menjaga kesihatan dan bentuk badan walaupun sudah lanjut usia.-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 111
Komen

Previous : Tak Pakai Veneers, Putihkan Gigi Je Supaya Lebih Yakin Bertemu Peminat - Haqiem Rusli

Next       : Didenda RM2,000, Lan Pet Pet Mengaku Bersalah Pukul Pak Guard!

Komen Terbaru

Quote Eliadaisy83 7-5-2019 11:40 AM
Makin tua makin mengarut dia ni..muka dr dulu kepam

Lain-lain Komen

Quote buapakperut 15-4-2019 03:32 PM
halamak hai ketatnye..
Quote miznora 15-4-2019 03:33 PM
gambar kedua tu mcm tak pakai baju nmpk sebonjol2 gunung kau.. tak malu ke nek??
Quote ariellin 15-4-2019 03:34 PM
Isi bakul angkat sendiri
Quote fazamania 15-4-2019 03:35 PM
Mesti nak produce drama atau movie baru ni..
Quote manehnya 15-4-2019 03:36 PM
erm yea.. le awak tu body lawa mantap, tp ingat makcik lepas 60 pastu nti body lawa tu jugak akan di mamah tanah.. penat2 je jaga, pastu tayang ketet sana sini.. ape je yg tinggal? tunjuk kt laki mu doh le..
Quote cahaya_almas 15-4-2019 03:47 PM
Body lawa pn perlu ke tnjk tetek mcm tu sekali kt org ramai....hihu..malunya i nak tgk...
Quote MadameOnion 15-4-2019 03:48 PM
dahsyat betui push up ditambah padding..kalau tidak mesti kecut melayut je kan
Quote namieamuro 15-4-2019 03:57 PM
amboi terbonjolnye
Quote Maz_Jeffri 15-4-2019 04:03 PM
sedihnya tgk
Quote multinicky 15-4-2019 04:06 PM
asal muke mcm jering
Quote laksmanabentan 15-4-2019 04:11 PM
MadameOnion replied at 15-4-2019 03:48 PM
dahsyat betui push up ditambah padding..kalau tidak mesti kecut melayut je kan

itu muscle okay sis....
mana ada layut2...

Quote wirazam 15-4-2019 04:12 PM
tak nampak mcm 49 tahun...lebih kpd 28 tahun...ini dr jauh lar...dr dekat belum pernah jumpa lagi..tp maybe cantik kot..artiskann
Quote AnaisAnais 15-4-2019 04:16 PM
umur nenek ni brp dah? tak berkenan betul lah nenek nyer tek terbonjol gitu...
Quote kiyudi 15-4-2019 04:22 PM
harus la  .nk seiring ngan laki yg umur 29 thn

byk tiang nk kejar tu...

kipidap nek...jgn semput udah....
Quote budakmanentah 15-4-2019 04:25 PM
geli                                       
Quote makton 15-4-2019 04:28 PM
malunya aku tengok tek ko
Quote mareenie 15-4-2019 04:30 PM
Niat tu bagus. Bila tengok gambar, makcik rasa macham hendak pitam {:nose
Quote lasagna 15-4-2019 04:30 PM
haiyooo pakai laa sport bra achik ooiii..
Quote EvieWanKenobi 15-4-2019 04:46 PM
semua gambar sama je pesen mulut dia..
memang kena buat gitu ka?

Lihat semua komen(111)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105312s Gzip On
To Top