Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Peminat 'Speku' Raja Ilya Dah Hamil, Iya Ke?

15-4-2019 11:30 AM|Oleh: Saiful| Komen: 47

Foto: IG
Dari sejak mula kahwin sampailah sekarang, 'bersemut skrin' bila tengok gambar, video Raja Ilya dengan suaminya, Trent Garret.

Baru-baru ini Raja Ilya ada memuat naik video, menyaksikan situasi sebelum Trent pergi melamar isterinya itu.



Kapsyennya, 


Disebabkan itu pengikutnya di Instagram 'speku' berita yang nak diumumkan kelak adalah Raja Ilya dah hamil!

Masing-masing mengucapkan tahniah kepada pasangan ini.


Tapi Raja Ilya tak ada pun balas komen-komen, mungkin nak buat kejutan!

Apa pun tak ada kesahihan lagi tentangnya.


Takut macam Pekin tempoh hari, ramai yang ingat Mona Allen dah hamil tapi sebenarnya belum lagi. 

Tunggu dan dengarkan apa yang keluar dari mulut aktres ini nanti okay?-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 47
Komen

Previous : Tukar Fikiran, Fizz Fairuz Tolak Permohonan Maaf Dan Bakal Saman Penyebar Fitnah

Next       : "Benci Hidup Ini, Kenapa Aku Tak Mati Je,"- Fatin Afeefa Alami Depresi?

Komen Terbaru

Quote chicozinn 21-4-2019 01:04 AM
berusjamban replied at 20-4-2019 07:01 AM
Paderi bole kawen ke? Nak membawang pun bijak sikit

Ade yg ckap dy ni org gereja..eh, paderi xleh kawen ke?meollss ingt boleh je sbb ade knal paderi protestan helokk je kawen siap ade anak lagi

Lain-lain Komen

Quote SherryZass 15-4-2019 12:25 PM
Tapi macam husband remilah begum tu macam not ready yet untuk ada anak Btw, sama2 kita nantikan, gituhh
Quote EvieWanKenobi 15-4-2019 12:29 PM
masuk Buletin Utama tak?
Quote cikatilia 15-4-2019 12:36 PM
imagine anak dia mcm muka dia yg asal..


Quote coco 15-4-2019 12:36 PM
raja ilya ni .... masa dengan mat salleh ni mcm tak ada kecoh kecoh pun kan.  sedar2 dah kawin.  nampak family suami sayang gak ngan dia.   

Quote makton 15-4-2019 12:48 PM
gambar last tu muka remilah mcm muka bini tmj
Quote MarissaOberlin 15-4-2019 12:50 PM
helok laki she ols. anak nanti persis keling mix gitu
Quote EvieWanKenobi 15-4-2019 12:58 PM
cikatilia replied at 15-4-2019 12:36 PM
imagine anak dia mcm muka dia yg asal..

oo renovate muka juga ka?
Quote monsterwife 15-4-2019 01:19 PM
Father in law dia black ke Indian?
Quote chicozinn 15-4-2019 01:19 PM
da knfem ada vid akad nikah lom?#tanyerjer
Quote kiah_mai_pulak 15-4-2019 01:25 PM
Bila nk buat resepsi kat bumi melesia ni milah begum oii???
Quote sheqim 15-4-2019 01:35 PM
chicozinn: da knfem ada vid akad nikah lom?#tanyerjer


Sheols agama ape? Serious nak tahu.. bukan nk provok...
Quote matchstick 15-4-2019 01:35 PM
x abis2 lg citer pasal surprise proposal tu...dh nk keluar anak pon (kalo btol pregnant)
Quote bulanbulat 15-4-2019 02:39 PM
Sweet 2 org ni. In love sgt
Quote monsterwife 15-4-2019 03:05 PM
Bapak mertua dia Indian ke
Quote cikatilia 15-4-2019 03:28 PM

mcm obvious aje




Quote eizarz 15-4-2019 04:15 PM
korang batak sgt nak dia hamil dah kenapa..
Quote NotYou 15-4-2019 04:15 PM
sheqim replied at 15-4-2019 01:35 PM
Sheols agama ape? Serious nak tahu.. bukan nk provok...

Sheols bukan islam ke???..tapi laki dia tak tahu lah islam ke bukan...
Quote laksmanabentan 15-4-2019 04:23 PM
chicozinn replied at 15-4-2019 01:19 PM
da knfem ada vid akad nikah lom?#tanyerjer

haah....

takkan takde video nikah kot..
tak pun... gambar tgh akad nikah gitu...
kalau bukan dari dia, dari kengkawan pun okay la...
sipi2 nampak husband dia akad nikah pun cukup la...
Quote chicozinn 15-4-2019 04:39 PM
sheqim replied at 15-4-2019 01:35 PM
Sheols agama ape? Serious nak tahu.. bukan nk provok...

sah2 la cikki ni Islam anak mami yachh..tapi laki (sng citer partner since xde akad nikah) tu org kuat gereja aka paderi weyh..

Lihat semua komen(47)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055803s Gzip On
To Top